Sadece zayiflayalim

Kilo çizelgesine katılmak isteyen hanımlar cuma akşamına kadar tartilip mümkünse (çıplak ve aç olarak)@ Mirac440 bildirsin .Bir aylık maratonda güçlü istekli ve sabırlı bir şekilde adım atalım ve pes etmeyelim .Unutmayın ki verilen 2 kilo dahi alınan kilolardan çok daha iyidir.

Kızlar hamur yok ,tatlı yok ,mümkünse 5 ten sonra yada 7 den sonra yemeyelim çok acikirsam biraz kuru yemiş yada bir elma veya yoğurt yiyelim.Gece o yatağa aç girelim .Diyelim bir gün kaçamak yaptınız olsun pes etmeyip tekrar devam edelim.Spor ve su mutlaka yapmamız gerek ister evde ister dışarda ya yürüyüş ya hareket yapalım .Şeker ve hamurdan mutlaka ama mutlaka uzak duralım .Et yiyelim sebze yiyelim meyve yiyelim

Yaaaa Tatlı tüketim isteği nasıldı peki
Tatlı derken. Yani oturup bi tepsi tatlı yemiosun harhalde.
Ben akşamları çayın yanında az birşey yiyorum mesela.. gözüm kalıp birden abanacagima , azıcık yiyip nefsini dizginliorum..
Sen de öyle yap..

Tatlı derken. Yani oturup bi tepsi tatlı yemiosun harhalde.
Ben akşamları çayın yanında az birşey yiyorum mesela.. gözüm kalıp birden abanacagima , azıcık yiyip nefsini dizginliorum..
Sen de öyle yap..
Aha işte ben :) valla ilk başlarda ağzıma hiç tatlı sürmedim ama yemedikçe daha da istedi canım bu ara az da olsa yiyorum mesela az önce küçük bir kasede muhallebi yedim dolapta öyle melül melül duruyordu dayanamadım :) saat erken nasılsa dedim ve YEDİM :):)

Ama öyle, bide yemezsen kilo vericem diye,
Kilo verdikten sonra yersin ve verdiğin kilo geri gelir...
O yuzden ben pilav makarna tatlı yiyorum, ama azar azar..
İyi yapmışsın :):)

Tatlı krizlerini elma üzerine tarçın yada muz üzerine kakao dökerek onleyebilirsin.Mumkunse akşam 5 veya 7 den önce olsun.

Arkadaşlar verilen kilolar vücudun alması gereken kaloriden fazla olursa kilo alınır.Yani şöyle düşünmeyin biz diyette bunları yemiyoruz .Kilo verince yediğimizde alırız diye düşünmeyin .O zaman hep kilo alırız demektir.Buda zaten vücuda ters örneğin günde 2000 kalori alan bir vücut onu hergun 3000 yaparsa işte o zaman kilo alır.Ama 1500 1800 arası yerse bilakis hem kilosunu korur hemde çok yavaş olsa bile kilo verir.Siz bu kilo verme sürecinde olabildiğince tatlı hamur bunlardan tamamen uzak durun .Uzak durun ki vücut gelen yiyceklerim şekeri yağa dönüştürüp oradan yakmasin.Kendi deposundan yaksin.Cok hızlı kilo kalıcı olmaz diye bir şey yok önemli olan aldığın kalori ve onu yakabilmektir.

Akşam yemegimi 5te yedim.
Az önce 100mekik ve 100 ip atladim.. ip gerçekten çok iyiymiş hemen terletti mesela..
Akşam caydan bir süre sonra yoğurt kürü,spor yapıp yatarım.insaallah
2litrede su

Akşam yemegimi 5te yedim.
Az önce 100mekik ve 100 ip atladim.. ip gerçekten çok iyiymiş hemen terletti mesela..
Akşam caydan bir süre sonra yoğurt kürü,spor yapıp yatarım.insaallah
2litrede su
Çok güzel bende oğluma lahmacun söyledim .Ama ben kesinlikle yemedim .5 te yoğurt yedim o kadar.Zaten akşam kahve yeşil çay yada su içiyorum.İp atlamak istiyorum aslında ama migrenim var başıma iyi gelmiyor hoplamak zıplamak

Çok iyiymiş gerçekten hele.benim gibi göbeği olanlara..
Bakalım günde yuzle başladım..

Oo tatlısız günüm geçmezdi. Ama onu bırakınca ve ekmeği bırakınca verdim zaten. Hala daha 5 kilom var onu da verebilseydim bi
İnsan kendini tutmak istese tutuyor demek ama ben şu an çok gaza geldim bırakıyorum ekmeğide tatlıyıda

Ben de varım cuma günü tartılmaya. Cuma sabahı tartılır yazarım.Bugün saat 18.30'da yemek olayı bitti. Artık kahvaltıya kadar sadece su ve belki 2-3 bardak çay içerim zaten şekersiz içiyorum çayımı 17 yaşından beri.

İnsan kendini tutmak istese tutuyor demek ama ben şu an çok gaza geldim bırakıyorum ekmeğide tatlıyıda
Ben 17 kg verdim. İsteyince ve azmedince insan başarır. Yani ince ve sağlıklı bir bedenden önemli mi pastalar, tatlılar bence değil. Zayıflık=Sağlık= Güzellik=Mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…