Ben uyarım iyi olur. Kızlar da söylesin fikrini cumaya yapalımMesela 15 Mart başlangıç 15 Nisan bitiş olsun bakalım ne kadar vericez.Tam bir ay her cumadan tartiliriz.Nedersiniz
Hazırla canım sen. Cumadan cumaya tartı gunumuzBen uyarım iyi olur. Kızlar da söylesin fikrini cumaya yapalım
Yaaaa Tatlı tüketim isteği nasıldı pekiUmut hep var. Ben de 75le başlamıştım kilo vermeye karar vermeye.
Tatlı derken. Yani oturup bi tepsi tatlı yemiosun harhalde.Yaaaa Tatlı tüketim isteği nasıldı peki
Aha işte ben :) valla ilk başlarda ağzıma hiç tatlı sürmedim ama yemedikçe daha da istedi canım bu ara az da olsa yiyorum mesela az önce küçük bir kasede muhallebi yedim dolapta öyle melül melül duruyordu dayanamadım :) saat erken nasılsa dedim ve YEDİM :):)Tatlı derken. Yani oturup bi tepsi tatlı yemiosun harhalde.
Ben akşamları çayın yanında az birşey yiyorum mesela.. gözüm kalıp birden abanacagima , azıcık yiyip nefsini dizginliorum..
Sen de öyle yap..
Ama öyle, bide yemezsen kilo vericem diye,Aha işte ben :) valla ilk başlarda ağzıma hiç tatlı sürmedim ama yemedikçe daha da istedi canım bu ara az da olsa yiyorum mesela az önce küçük bir kasede muhallebi yedim dolapta öyle melül melül duruyordu dayanamadım :) saat erken nasılsa dedim ve YEDİM :):)
Meyve paletli paketsiz şeker yok istiyorsan yiyebilirsin kuralımız yok ama zayıflamak istiyorsan yememelisin.Kuru kayısı ,elma,armut belki yarım muz portakal gibiYaaaa Tatlı tüketim isteği nasıldı peki
Tatlı krizlerini elma üzerine tarçın yada muz üzerine kakao dökerek onleyebilirsin.Mumkunse akşam 5 veya 7 den önce olsun.Merhaba bende katıloyorm yeni başlamıştım zaten ama tatlı krizimi önleyemiyorum ilaki patlak veriyor yemeyide çok seviyorum 73le başladım bakalım 3 çocuk var ve dışarı cıkmam imkansız evde ki egzersizlerle idare ediyorum akşam bişe yemiyorum bide arada kaçamaklar olmasa. Umut var mıki sizce
Oo tatlısız günüm geçmezdi. Ama onu bırakınca ve ekmeği bırakınca verdim zaten. Hala daha 5 kilom var onu da verebilseydim biYaaaa Tatlı tüketim isteği nasıldı peki
Çok güzel bende oğluma lahmacun söyledim .Ama ben kesinlikle yemedim .5 te yoğurt yedim o kadar.Zaten akşam kahve yeşil çay yada su içiyorum.İp atlamak istiyorum aslında ama migrenim var başıma iyi gelmiyor hoplamak zıplamakAkşam yemegimi 5te yedim.
Az önce 100mekik ve 100 ip atladim.. ip gerçekten çok iyiymiş hemen terletti mesela..
Akşam caydan bir süre sonra yoğurt kürü,spor yapıp yatarım.insaallah
2litrede su
Çok iyiymiş gerçekten hele.benim gibi göbeği olanlara..Çok güzel bende oğluma lahmacun söyledim .Ama ben kesinlikle yemedim .5 te yoğurt yedim o kadar.Zaten akşam kahve yeşil çay yada su içiyorum.İp atlamak istiyorum aslında ama migrenim var başıma iyi gelmiyor hoplamak zıplamak
Benim basenlerim var bende yürüyüşe ağırlık veriyorum .Çok iyiymiş gerçekten hele.benim gibi göbeği olanlara..
Bakalım günde yuzle başladım..
İnsan kendini tutmak istese tutuyor demek ama benOo tatlısız günüm geçmezdi. Ama onu bırakınca ve ekmeği bırakınca verdim zaten. Hala daha 5 kilom var onu da verebilseydim bi
Ben 17 kg verdim. İsteyince ve azmedince insan başarır. Yani ince ve sağlıklı bir bedenden önemli mi pastalar, tatlılar bence değil. Zayıflık=Sağlık= Güzellik=Mutlulukİnsan kendini tutmak istese tutuyor demek ama benşu an çok gaza geldim bırakıyorum ekmeğide tatlıyıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?