- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Tek geçiştirebildiğim öğün o. Diğerlerini yemesem duramıyorum ve çok yiyorum ama kahvaltı yapmasam da olduğu için bazen yapmıyorum açıkçasıKahvaltıyı atlamamaya çalış bence. Az da olsa ye. Genelde kahvaltıya çok önem verir diyetisyenler de. En iyisi kahvaltıyı sıkı yapıp sonra azaltarak gitmek.
İşte o zaman öğlen daha çok acıkmıyor musun mesela ben kahvaltı etmesem dayanamam en geç kalktıktan iki saat sonra yani saat 10da yemem lazım. Kurt gibi acıkıyorum. Ama kahvaltı etmek iyi geliyor.Tek geçiştirebildiğim öğün o. Diğerlerini yemesem duramıyorum ve çok yiyorum ama kahvaltı yapmasam da olduğu için bazen yapmıyorum açıkçası
Kahvaltı benim en sevdiğim şey .Bende yanlız kahvaltı yapamıyorum.Oglum okulda eşim yok uzakta bende kahveye gecistiriyorum.Yada atıştırma gibi oğlumu okuldan alıyorum.Saat 3 gibi okadar .Akşam yemiyorum zaten sadece oğluma hazırlıyorum bir seylerİşte o zaman öğlen daha çok acıkmıyor musun mesela ben kahvaltı etmesem dayanamam en geç kalktıktan iki saat sonra yani saat 10da yemem lazım. Kurt gibi acıkıyorum. Ama kahvaltı etmek iyi geliyor.
Sakın pes etme devam et sonra öyle bir gidiyor ki adetten sonra hemen farkediyorsun.Ben her sabah tartiliyorum dayanamıyorum .Üşeniyorum da üstümü çıkarmaya .Sanki tartilinca daha daha dikkatli oluyorum.Zayifliyorum diye aşırıya kaçmak istemiyorum.Tarti beni engelliyor.Bu sabah 68.7 geldim 100 Gr gitmiş.Su 66 rakamını görseydim ilk hedefime ulaşmış olucam insallahBende şimdi kahvaltımı yaptım..
Dayanamadım tartildim , 70.1 olmuşum.. bence daha az olabilir çünkü adetten dolayı şişlik var hafif, ve maalesef kabızlık.. karnım ağrıyor bide
Bende dayanamıyorum işte.Sakın pes etme devam et sonra öyle bir gidiyor ki adetten sonra hemen farkediyorsun.Ben her sabah tartiliyorum dayanamıyorum .Üşeniyorum da üstümü çıkarmaya .Sanki tartilinca daha daha dikkatli oluyorum.Zayifliyorum diye aşırıya kaçmak istemiyorum.Tarti beni engelliyor.Bu sabah 68.7 geldim 100 Gr gitmiş.Su 66 rakamını görseydim ilk hedefime ulaşmış olucam insallah
Bende merak ediyorum.En çok biz aktif oluyoruz sanki burdaBende dayanamıyorum işte.
İnan şuan sisten parmaklarim ağrıyor..
Olsun 100gr da olsa veriosun, gidiyor yani..
Zaten bir günde bir kilo veremezsin ki, sende çok iyi gidiyorsun , bakalım yarın kayıt günü liste de kilomuz yazılacak yarın kaç olcaz merak ediyorum
Aynen bir biz yazıyoruz..Bende merak ediyorum.En çok biz aktif oluyoruz sanki burdaSeninle çok kilolar vericez gibime geliyor benim .Yaza kadar hedefim 60 hatta 59 1 kiloda yeme içme kıyafet pati olsun
Görürsün merak etme .Hem görünce bir şey yemeyerek korkuyorsun sanki kilo alicam sanıyor insan.Birde o kadar emek ediyorsun .Daha çok kilo vermek istiyorsun.Ben 66 olunca biraz ara verip normal azar azar yemeği düşünüyorum.Bakalim tavuk diyetimin bitmesine daha iki hafta var .İnşallah iki kilo daha gider .Çok zor ve tavuk göğsü yemekten gına geldi birde yoğurt .Su iki hafta bir geçsin kahvaltı özledim,sıcak yemek özledim ,makarna ,börek özledim mm.Aynen bir biz yazıyoruz..
Ben şu 68i göreyim bı inşaallah..
Sonra 65,
65 olduktan sonra olursa bir iki kilo daha gitse fena olmaz
Çalışıyorum ya çok giremiyorum ondanAynen bir biz yazıyoruz..
Ben şu 68i göreyim bı inşaallah..
Sonra 65,
65 olduktan sonra olursa bir iki kilo daha gitse fena olmaz
Tavuk görmek istemeyeceksin bi daha bu gidişle sen. Zor olmuyo mu tek yönlü beslenmekGörürsün merak etme .Hem görünce bir şey yemeyerek korkuyorsun sanki kilo alicam sanıyor insan.Birde o kadar emek ediyorsun .Daha çok kilo vermek istiyorsun.Ben 66 olunca biraz ara verip normal azar azar yemeği düşünüyorum.Bakalim tavuk diyetimin bitmesine daha iki hafta var .İnşallah iki kilo daha gider .Çok zor ve tavuk göğsü yemekten gına geldi birde yoğurt .Su iki hafta bir geçsin kahvaltı özledim,sıcak yemek özledim ,makarna ,börek özledim mm.
Kahvaltı yapınca daha çabuk acıkıyorum inan. Mesela her gün 6da kalkıyorum. Erken kalkmama rağmen kahvaltı yapmasam da bi şey olmuyoİşte o zaman öğlen daha çok acıkmıyor musun mesela ben kahvaltı etmesem dayanamam en geç kalktıktan iki saat sonra yani saat 10da yemem lazım. Kurt gibi acıkıyorum. Ama kahvaltı etmek iyi geliyor.
Bir yerde okumuştum metabolizma uyanınca değil de kahvaltı ile çalışmaya başlıyormuş. Kahvaltı yaptığımızda hızlandırıyormuşuz.Kahvaltı yapınca daha çabuk acıkıyorum inan. Mesela her gün 6da kalkıyorum. Erken kalkmama rağmen kahvaltı yapmasam da bi şey olmuyo
Sadece kahvaltı yapmıyorum yoksa limonlu yeşilçay kuruyemiş falan yiyorum. Bi de bikaç gündür yapmadım normalde yaparım yani hiç olmazsa çorba içerimBir yerde okumuştum metabolizma uyanınca değil de kahvaltı ile çalışmaya başlıyormuş. Kahvaltı yaptığımızda hızlandırıyormuşuz.
O zaman iyi canım az da olsa yemek lazım. Ben de ekmeksiz yapıyorum kahvaltı. Öğlen de fasulye kavurması gibi yemek vardı ve az salata yedim ekmeksiz. Çorba içmek canım istemedi.Sadece kahvaltı yapmıyorum yoksa limonlu yeşilçay kuruyemiş falan yiyorum. Bi de bikaç gündür yapmadım normalde yaparım yani hiç olmazsa çorba içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?