Sadece zayiflayalim

Evet ya çok iyi olur. Ama bende bilmiyorum.. keşke bilen biri olsa da yapsak.,
Motive açısından da iyi olur

Evet maraton baslasinmi kimler katılmak istiyor .Cuma günü nasıl kilo bildirimi için hazirliycam çizelgeyi .

Herkes cumaya hazirlansin bakalım bir ayda ne kadar zayifliycaz .Nerde bu kızlar .Herkes cuma akşamına kadar kilo bildirimi yaparsa bende kağıda çizelge hazirliycam bir aylık

Herkes cumaya hazirlansin bakalım bir ayda ne kadar zayifliycaz .Nerde bu kızlar .Herkes cuma akşamına kadar kilo bildirimi yaparsa bende kağıda çizelge hazirliycam bir aylık
Aynen canım.. cuma günleri tartı günü olsun..
Ve 1ay hedefimiz olsun..
Yapabiliriz .

Kızlar katılmak isteyen cuma akşamına kadar bu mesajının altına kilosunu yazabilirim lutfennnn çok heyecanlandım mm

Merhaba bende katıloyorm yeni başlamıştım zaten ama tatlı krizimi önleyemiyorum ilaki patlak veriyor yemeyide çok seviyorum 73le başladım bakalım 3 çocuk var ve dışarı cıkmam imkansız evde ki egzersizlerle idare ediyorum akşam bişe yemiyorum bide arada kaçamaklar olmasa. Umut var mıki sizce

Umut hep var. Ben de 75le başlamıştım kilo vermeye karar vermeye.

Mesela 15 Mart başlangıç 15 Nisan bitiş olsun bakalım ne kadar vericez.Tam bir ay her cumadan tartiliriz.Nedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…