Kilo azaldıkça gitmesi zor oluyor.Boyun uzunsa çok kafana takma bence .Yavaş yavaş gider güzel spor yapıyorsun .Birde sabah akşam çok yorar seni o kadar hirpalama kendini.Takiliyor böyle işte uyuz oluyorum bende şimdi tavuk diyetinde iyi gidiyorum.Baktim takıldı program degistiricemYa ne bileyim sporumu da yapıyorum. Az da yiyorum. Ekmek yemiyorum. En geç akşam 7ye kadar yemeğimi yiyorum. Sonra sadece su ve çay. Dün gece elma, limonlu, tarçınlı çayımı yaptım gece yatmadan bir fincan içtim. Sabah da içtim kahvaltı öncesi bir fincan. Yanıma aldım yarım litre de gün içinde içmeye. Sporu arttıracağım. Zaten az yiyorum. Sabah akşam yapacağım spor.
İniceksin merak etme sadece sabır et bende 70 kurtulmayı çok istemiştim inan bana.Sabirla devam et kurtuluyorsunŞu 70in altına insem allaaaaaaahhhhh..
Gidecek gidecekinanıyorum
Son yirmi sayfada bu arkadaşlar yazmış daha öncelerde de varsa hatırlatsınlar ekleyelim. Kilo sunı söyleyeni de ekleriz.isimler sığmadı mecbur kısalttım. Haftaya bakalım artık nasıl değişecek
Sdem szen pskoljk esma Nayse ynilik krmel mraç 15/03 68.3 66.5 64.0 22/03 29/03
Boyum 1.60 ama Allahtan üst bedenim ince üst 38 beden oldu sayılır dün polodan 4 tane gömlek aldım hatta ikisi 36 beden. Üçü çok rahat oldu bir tane 36 az sıkı oldu ama daha iyi çünkü onları nisanda giyeceğim ve o zamana 4 kg daha gider daha iyi olur. Ama basenim var onun gitmesi için çok uğraşıyorum. Bugün yürüyüşe gideyim bari 1 saat de olsa yürüyeyim eve gelince de Leslie yaparım.Kilo azaldıkça gitmesi zor oluyor.Boyun uzunsa çok kafana takma bence .Yavaş yavaş gider güzel spor yapıyorsun .Birde sabah akşam çok yorar seni o kadar hirpalama kendini.Takiliyor böyle işte uyuz oluyorum bende şimdi tavuk diyetinde iyi gidiyorum.Baktim takıldı program degistiricem
Aynen kilo azaldıkça zorlaşıyor biliyorum da işte hızlı gitsin diye çabalıyorum. Haftada 600-700 g gitse ona da razıyım. Sporu arttıracağım kesinlikle.Zaten 6olarda zor gidiyo ama bence de vücudun alışmış olabilir. Sporu arttırıp diyetini değiştirsen hızlanır sanki
Ya o basen bende de var sanki hiç gitmiyor gibi geliyor ama aslında gidiyorlar .Pantolonlar bollasiyor çünkü .Bende kıyafet almayı düşünüyorum .Gerçi zayıflamaya devam onlarda bollasicaklar.Olsun zayiflayalimda bollassinlar .Bende basenlerim için sadece yürüyorum .Giderler inşallah yine boyun uzun .Ben ne yapım 150 boy kiloda fazla olunca topaç gibi oluyorum .Boyum 1.60 ama Allahtan üst bedenim ince üst 38 beden oldu sayılır dün polodan 4 tane gömlek aldım hatta ikisi 36 beden. Üçü çok rahat oldu bir tane 36 az sıkı oldu ama daha iyi çünkü onları nisanda giyeceğim ve o zamana 4 kg daha gider daha iyi olur. Ama basenim var onun gitmesi için çok uğraşıyorum. Bugün yürüyüşe gideyim bari 1 saat de olsa yürüyeyim eve gelince de Leslie yaparım.
Harika ha gayret ikimizin kilosu çok yakın seninle yaza kadar 60 olmalıyız .Eveeeeettt. 1saat önce tartildim kıyafetsiz. 69,3 olmuşum.
Nerdeyse bir kilo.. 68e ne kaldı surda
Farkeediyor tabi.Ya o basen bende de var sanki hiç gitmiyor gibi geliyor ama aslında gidiyorlar .Pantolonlar bollasiyor çünkü .Bende kıyafet almayı düşünüyorum .Gerçi zayıflamaya devam onlarda bollasicaklar.Olsun zayiflayalimda bollassinlar .Bende basenlerim için sadece yürüyorum .Giderler inşallah yine boyun uzun .Ben ne yapım 150 boy kiloda fazla olunca topaç gibi oluyorum .
Şu 68i bir göreyim.sonra ikinci hedef 65Harika ha gayret ikimizin kilosu çok yakın seninle yaza kadar 60 olmalıyız .
Eline sağlık çok güzel olmuş .Son yirmi sayfada bu arkadaşlar yazmış daha öncelerde de varsa hatırlatsınlar ekleyelim. Kilo sunı söyleyeni de ekleriz.isimler sığmadı mecbur kısalttım. Haftaya bakalım artık nasıl değişecek
Goruceksin az kaldiŞu 68i bir göreyim.sonra ikinci hedef 65
Olacak olacak..ip atlamakta fayda gösteriyor galiba
İnşaallah.Goruceksin az kaldi
Liste hazırlandı kilo bildirimi yapalım canimBaktım leslie ilk defa duymuştumyarın başlayayım. Ya birde ilk günler ondan mı kan şekerim bayaa düşüyor bayılcak hale geliyorum ara öğün yapmama rağmen siz de de oldumu
Bende sabah öğle akşam yoğurt yiyorum .Haftada 3 kilo yoğurt bitiyor.İnşaallah.
Yoğurt kurunun de faydası var.
Aksatmadan devam ediyorum
Gündüze de ekledim içine zerdeçal ve zencefil katıp yiyorum..
Gidecek gidecek..
Senin Kilon daha azdır sonuçta kıyafette varKıyafetsiz tartılmıyorum ben evde tartım yok iş yerinde tartıldığım için kıyafetlerle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?