Sadece zayiflayalim

Kilo azaldıkça gitmesi zor oluyor.Boyun uzunsa çok kafana takma bence .Yavaş yavaş gider güzel spor yapıyorsun .Birde sabah akşam çok yorar seni o kadar hirpalama kendini.Takiliyor böyle işte uyuz oluyorum bende şimdi tavuk diyetinde iyi gidiyorum.Baktim takıldı program degistiricem

SdemszenpskoljkesmaNayseynilikkrmelmraç
15/0368.366.564.0
22/03
29/03
Son yirmi sayfada bu arkadaşlar yazmış daha öncelerde de varsa hatırlatsınlar ekleyelim. Kilo sunı söyleyeni de ekleriz.isimler sığmadı mecbur kısalttım. Haftaya bakalım artık nasıl değişecek

Boyum 1.60 ama Allahtan üst bedenim ince üst 38 beden oldu sayılır dün polodan 4 tane gömlek aldım hatta ikisi 36 beden. Üçü çok rahat oldu bir tane 36 az sıkı oldu ama daha iyi çünkü onları nisanda giyeceğim ve o zamana 4 kg daha gider daha iyi olur. Ama basenim var onun gitmesi için çok uğraşıyorum. Bugün yürüyüşe gideyim bari 1 saat de olsa yürüyeyim eve gelince de Leslie yaparım.

Zaten 6olarda zor gidiyo ama bence de vücudun alışmış olabilir. Sporu arttırıp diyetini değiştirsen hızlanır sanki
Aynen kilo azaldıkça zorlaşıyor biliyorum da işte hızlı gitsin diye çabalıyorum. Haftada 600-700 g gitse ona da razıyım. Sporu arttıracağım kesinlikle.

Eveeeeettt. 1saat önce tartildim kıyafetsiz. 69,3 olmuşum.
Nerdeyse bir kilo.. 68e ne kaldı surda

Ya o basen bende de var sanki hiç gitmiyor gibi geliyor ama aslında gidiyorlar .Pantolonlar bollasiyor çünkü .Bende kıyafet almayı düşünüyorum .Gerçi zayıflamaya devam onlarda bollasicaklar.Olsun zayiflayalimda bollassinlar .Bende basenlerim için sadece yürüyorum .Giderler inşallah yine boyun uzun .Ben ne yapım 150 boy kiloda fazla olunca topaç gibi oluyorum .

Farkeediyor tabi.
Mesela benim gobegim aşırı rahatsız oluyordum, yüz üstü yatınca rahatsız oluyordum.
Simdi duzlesiyor galiba..

Son yirmi sayfada bu arkadaşlar yazmış daha öncelerde de varsa hatırlatsınlar ekleyelim. Kilo sunı söyleyeni de ekleriz.isimler sığmadı mecbur kısalttım. Haftaya bakalım artık nasıl değişecek
Eline sağlık çok güzel olmuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…