Sadece zayiflayalim

Kıyafet de en fazla 500-1000 gram arasıdır. Olsun artık hep böyle tartılırım artık
Düşük kilo olunca kıyafet göze carpmiyor aslında ama yüksek kiloda valla ben 300 Gr bile verince deli gibi seviniyorum.İlk hedefim 66 az kaldı ikinci hedefim 64 olunca biraz ara vericem .Çünkü tam 10 kilo vermiş oluyorum

Aynen iyi olur. Ben de öyle yaptım. Zaten eşin gelince ister istemez ara vermiş olursun biraz.

Şimdi bir kase yoğurt 100 Gr kadar haşlanmış tavuk çok az çeyrek lahmacun oda oğlum yiyemedi ben kaydirdim küçük iki tane acılı çiğköfte ve yarım bardak ayran .Çok doydum bugünü bitirdik sayılır çok şükür.Yarina Allah kerim artik.

Ya ben fazla ayrıntı yapamıyorum emzirdiğim için yemeyince kendimi suçlu hissediyorum

Tabiki emzirdigin için yiyeceksin ama bence ekmek hamur bunları yemede çok sorun olmaz.Aksam 7 den sonra yeme mesela ayrıca emzirme daha çabuk kilo veriliyor diye biliyorum
Tabii ki emzirme de kalori yakıyor çok şükür akşamları yemeyi bırakmıştım zaten hamur ve tatlıyıda bıraktım ekmek kepekli yiyorum en azından o kendini yağa çevirmiyordur

Tabii ki emzirme de kalori yakıyor çok şükür akşamları yemeyi bırakmıştım zaten hamur ve tatlıyıda bıraktım ekmek kepekli yiyorum en azından o kendini yağa çevirmiyordur
Kepekli de olsa çok yememeye bak .Bu kilo verme işi cidden çok zor .Kararlı olmak önemli birde zayıfladıkça sonra çok dikkat etmeliyiz.Mesele ben artık 5 kilodan fazla almak istemiyorum.Cok kilo olunca geç gidiyor.Ama sen sonuçta yeni doğum yaptin.Normal yani onları eğer eski kilo şekline sokmazsan çabuk kilo verirsin .Ben doğum yapalı 10 yıl oluyor.Eger 65 kiloya gelirsem on yıl önceki kilomda dönmüş olucam .Çünkü 65 kiloda hamile kaldım. .

Yaa inşallah görsek şu hedefteki kiloları aynen sadece kahvaltıda tüketiyorum ekmeği 2 ile başlamıştım 1e indirdim şükür. Şu leslie de iyimiş faydasını görürüz inşallah.

Yaa inşallah görsek şu hedefteki kiloları aynen sadece kahvaltıda tüketiyorum ekmeği 2 ile başlamıştım 1e indirdim şükür. Şu leslie de iyimiş faydasını görürüz inşallah.
Gorucez hemen olucak iş değil tabi.Ama yaza kadar istediğimiz kiloda olmasam bile bu yaz istediğimiz kiloya yakın olucaz inşallah.Benim su anda kilom 74 kilodan 68.3 oldu.İlk hedefim 66 ikinci hedef 64 üçüncü hedefim 60 inşallah kapanış 55 olucak son hedef çokta zayıflığı sevmiyorum açıkçası .Böyle etaplarda bilince daha çabuk veriliyor sanki kilo.

Aynen ya çok zayıflıkta iyi değil inşallah başarırız canm valla ben burayı görene kadar kaç defa bozdum tek başımayım evde canım sıkılınca yemek yiyodum sayenizde motive oluyorum fikirler de iyi oluyor

Yeter ki sen pes etme bak çok güzel kilo vericez .En iyi sonucu kıyafetlerin bollasinca anliycsksin.Zaten o zaman yemek yemeye korkuyorsun.

Bugün öğleden sonra 110ip
100tane mekik çektim..
Akşam 2kasik bulgur ve 3kasik yoğurt yedim. İki litre su.
Az önce sporumu yaptım. Yoğurt kurune devam tabi ki de. Onu yer günü kapatırız elhamdülillah

Bugün öğleden sonra 110ip
100tane mekik çektim..
Akşam 2kasik bulgur ve 3kasik yoğurt yedim. İki litre su.
Az önce sporumu yaptım. Yoğurt kurune devam tabi ki de. Onu yer günü kapatırız elhamdülillah
Devam devam çok güzel gidiyoruz.Pazartesi yada salı 67 i görürüm diye düşünüyorum bakalım hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…