Aynen Ödemdendir diye düşünüyorumHayırlı sabahlar canlar .
Dayanamadım yine tartildim
200gr fazla çıktı... Halbuki dün daha az yedim öğünleri, acaba adet olcam için olabilir mi? Gecikti de zaten ve şiş içinde vücudum.. bunun etkisi vardır dimi?? Züğürt tesellisi arıyorum
Adetten bir hafta önce ve adetliyken asla tartılmayın moraliniz bozulmasın der spor hocam şişkinlik var çünküHayırlı sabahlar canlar .
Dayanamadım yine tartildim
200gr fazla çıktı... Halbuki dün daha az yedim öğünleri, acaba adet olcam için olabilir mi? Gecikti de zaten ve şiş içinde vücudum.. bunun etkisi vardır dimi?? Züğürt tesellisi arıyorum
Ben gayet güzel ilerliyordum.. .Adetten bir hafta önce ve adetliyken asla tartılmayın moraliniz bozulmasın der spor hocam şişkinlik var çünkü
Adet yakınmış takma kafana o yüzden motivasyonun düşmesinBen gayet güzel ilerliyordum.. .
200gr fazla çıktım.. dün aşırı derecede az yedim bide..
Oluyor öyle bende de oluyor.Biz devam edelim hiç önemli değil mecbur eriycek o yağlar.Ben gayet güzel ilerliyordum.. .
200gr fazla çıktım.. dün aşırı derecede az yedim bide..
Tam da bugün kaçırdım. Geri de yediğime pişman oldum ama yapacak bi şey yokOğlum erken uyandı spor yapamadım.Ona kahvaltı hazirliycam bende oğlumu yanlız bırakmamak için hafta sonu onunla atistiriyorum.Arada kaçırmak lazım .Ama hafta içi ise gider gibi diyet ve spora aynen devam.Kacirsaniz bile kızlar mutlaka devam edin güzel sonuç alıyorsunuz merak etmeyin .
Olsun yinede devam .Tam da bugün kaçırdım. Geri de yediğime pişman oldum ama yapacak bi şey yok
İnşallahReglime 11 gün kaldı bu 11 günü iyi değerlendirmek lazım .Hafta sonu hariç hiç kaçamak yapmalıyım .Zaten regli şişkinliği çok oluyor.Motivasyonum düşsün istemiyorum.Bu önümüzdeki cuma 67 leri görmek istiyorum inşallah.
Tarçın baya etkiliyo diye biliyorum eğer kullanıyosan. Başka öyle benim de çok bildiğim özellikle yapar diye bişey yokYaa kızlaar bu diyet olayı adet döngüsünüde etkiler mii ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?