Sadece zayiflayalim

Hayırlı sabahlar kızlar. Bugün iş yerinde çok fena bi kahvaltı yaptım. Epey fazla kaçırdım ama inşallah diğer öğünlerde telafi edebilirim

Hayırlı sabahlar canlar .
Dayanamadım yine tartildim
200gr fazla çıktı... Halbuki dün daha az yedim öğünleri, acaba adet olcam için olabilir mi? Gecikti de zaten ve şiş içinde vücudum.. bunun etkisi vardır dimi?? Züğürt tesellisi arıyorum

Aynen Ödemdendir diye düşünüyorum

Adetten bir hafta önce ve adetliyken asla tartılmayın moraliniz bozulmasın der spor hocam şişkinlik var çünkü

Herkese günaydın güzel hafta sonu diliyorum.Sabah sirkeli suyumu ve kahvemi içtim .Normalde hafta sonu spor yapmıyorum.Dinleniyorum bugün yapsam mı karar veremedim .Belki bacak hareketleri falan yaparım.Hic kimse pes etmesin sakin sonra yediğiniz için pişmanlık duyarsınız.Bu kiloları verelim daha koruma yapicaz .

Oğlum erken uyandı spor yapamadım.Ona kahvaltı hazirliycam bende oğlumu yanlız bırakmamak için hafta sonu onunla atistiriyorum.Arada kaçırmak lazım .Ama hafta içi ise gider gibi diyet ve spora aynen devam.Kacirsaniz bile kızlar mutlaka devam edin güzel sonuç alıyorsunuz merak etmeyin .

Tam da bugün kaçırdım. Geri de yediğime pişman oldum ama yapacak bi şey yok

Kahvaltıda bir haşlanmış yumurta,13 zeytin biraz abarttim ama çok severim zeytini.Bir küçük küp kaşar peyniri,domates,yeşil biber,bir dilim kızarmış salam,bir dilim çavdar ekmeği.Toplamda 300 kalori falan yapıyor.

Reglime 11 gün kaldı bu 11 günü iyi değerlendirmek lazım .Hafta sonu hariç hiç kaçamak yapmalıyım .Zaten regli şişkinliği çok oluyor.Motivasyonum düşsün istemiyorum.Bu önümüzdeki cuma 67 leri görmek istiyorum inşallah.

Merhaba arkadaşlar. Bu aralar fazla yazamıyorum çok vaktim olmuyor . Halsizliğimde yeni geçti . Ama aynı şekilde devam ediyorum . Ama sanırım kiloda durma dönemine geçtim . Hem kahvaltı hem öğlen yemeği yerine az önce bir kase barbunya , bir kaç kaşıkta şehriyeden olan pilav , şalgam turşusu yedim . Sabahta bir kaç bisküvi ile kahve içmiştim . Kaç gündür doğru düzgün hareket etmedim . Bugün hava bozuk ama yinede uzun bir yürüyüş yapıcam inşallah şemşiyemle . Herkese hayırlı haftasonları diliyorum

Kahvaltımı yaptım..
Simdide eşim ve kızımla geziyoruz..yürüdüğümüz için çoğu yeri yürüyüş oluyor bana. Da.. durmak yok yola devam sloganimiz bu olsun

Mrb arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum.suan adet donemindeyim ve kilom sabah 59.7 idi hedefim 55 ama yagdan vermek istiyorum ins yoksa benim yuzumden gidiyor cökuyorum, bu konuda tavsiyeniz varmi?hepimize kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…