Sadece zayiflayalim

Bende oğlumu hamburger yemeğe götürdüm .Hiç canım çekmedi bile .Oradan kuruyemişciye gittik biraz alışveriş yaptım zerdeçal aldım .Şimdi yoğurda hem Mate tozu hem zerdeçal kartım yedim .Kızlar hiç açlık hissetmiyorum inanın.

Mrb arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum.suan adet donemindeyim ve kilom sabah 59.7 idi hedefim 55 ama yagdan vermek istiyorum ins yoksa benim yuzumden gidiyor cökuyorum, bu konuda tavsiyeniz varmi?hepimize kolay gelsin.
Hoşgeldin. Sen ilk yüzünden alıp veriyosun o zaman. Bölgesel incelmen lazım o zaman sanki. Vücudunun neresi sence fazlaysa ona yönelik spor yapıyo musun?

kızlar kuzenimin eşi fatma diyetisyene gidiyor, diyetisyen demiş ki diyetin ilk haftasında kabızlık görülebilir normaldir demiş. Ve bi tarif vermiş, sorunu çözmüş Yani Fatma. Aynı dertten muzdarip olanlar deneyebilir Tarif şu;
3 kayısı 3 erik 1 incir 1.5 çay bardağı suda haşlanacak
Yumuşayınca 1 yemek kaşığı zeytinyağı zeytinyağı ile karıştır
Üçe böl.
Üç sabah aç karnına 2 su bardağı ılık su ile içilecek

Hava kapalıydı ama yağmur yağmadı ve çok güzel yürüdüm Anıtkabir’in etrafını döndüm akşam ezanına kadar dinleniyorum bir cafede . Şunu farkettimki soğuk havada insan daha hızlı yürüyor . Çok iyi geldi .

Yapsın zaten kabızlık var.. sallamasini aldım işte yeşil Çay limonlu diye...
Aktara gidemedigim için bunu denicem. .
Bı ara çıktığımda ot olarak alicam

Yapsın zaten kabızlık var.. sallamasini aldım işte yeşil Çay limonlu diye...
Aktara gidemedigim için bunu denicem. .
Bı ara çıktığımda ot olarak alicam
Ciddi kabızlık varsa o çok işe yaramaz . Ama faydası olur yinede . Form çayları işe yarıyor o konuda . İçinde sinameki barındıranlar çözüyor . Bir taneden fazla içilmez ama bence .

Sabah.smothi oglen 4 diyet izgara kofte aksama dogru yulafli meyveli sut spor oncesi kucuk bir kefir simdide maydanoz suyuna bitki cayi demledim ama adet oldugum icin cok sis hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…