Aynen durmak yok yola devamKahvaltımı yaptım..
Simdide eşim ve kızımla geziyoruz..yürüdüğümüz için çoğu yeri yürüyüş oluyor bana. Da.. durmak yok yola devamsloganimiz bu olsun
Yok tarçın kullanmadım dahaTarçın baya etkiliyo diye biliyorum eğer kullanıyosan. Başka öyle benim de çok bildiğim özellikle yapar diye bişey yok
Hoşgeldin. Sen ilk yüzünden alıp veriyosun o zaman. Bölgesel incelmen lazım o zaman sanki. Vücudunun neresi sence fazlaysa ona yönelik spor yapıyo musun?Mrb arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum.suan adet donemindeyim ve kilom sabah 59.7 idi hedefim 55 ama yagdan vermek istiyorum ins yoksa benim yuzumden gidiyor cökuyorum, bu konuda tavsiyeniz varmi?hepimize kolay gelsin.
Yeşil çay aldım..Aynen durmak yok yola devam
Biz demliyoruz. Yani ot şeklinde olanı . Akşamları limonla iki yada üç kupa içiyordum. Bişey olmaz istediğin kadar için sırf yeşil çaysa. Ama form çayları en fazla bir bardak . Çünkü İshal yapıyor onlarYeşil çay aldım..
Günde ne kadar tüketme şansım var bu çayı.
Yapsın zatenBiz demliyoruz. Yani ot şeklinde olanı . Akşamları limonla iki yada üç kupa içiyordum. Bişey olmaz istediğin kadar için sırf yeşil çaysa. Ama form çayları en fazla bir bardak . Çünkü İshal yapıyor onlar
Ciddi kabızlık varsa o çok işe yaramaz . Ama faydası olur yinede . Form çayları işe yarıyor o konuda . İçinde sinameki barındıranlar çözüyor . Bir taneden fazla içilmez ama bence .Yapsın zatenkabızlık var.. sallamasini aldım işte yeşil Çay limonlu diye...
Aktara gidemedigim için bunu denicem. .
Bı ara çıktığımda ot olarak alicam
Hoşgeldin. Sen ilk yüzünden alıp veriyosun o zaman. Bölgesel incelmen lazım o zaman sanki. Vücudunun neresi sence fazlaysa ona yönelik spor yapıyo musun?
[/QUOTE
Yapmaya basladim kaslarim cok agriyor simdide.
Çok severim kizartmayi bayadir yemiyorum.Ben karışık kızartma yaptım işten gelince. Bugün biraz kaçtı ama uzun süredir ilk defa oldu. Yarın kaldığım yerden devam inşallah
Menuleri yaziyormusunuz hergun
[/QUO. Menü yazmak mecbur değil .Biz öylesine yazıyoruz.
Bende içiyorum çok güzel .İçmedigim kalmadıYapsın zatenkabızlık var.. sallamasini aldım işte yeşil Çay limonlu diye...
Aktara gidemedigim için bunu denicem. .
Bı ara çıktığımda ot olarak alicam
Ben üç bardak içiyorumYeşil çay aldım..
Günde ne kadar tüketme şansım var bu çayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?