Bana diyetisyen 2 fincan demiştiYeşil çay aldım..
Günde ne kadar tüketme şansım var bu çayı.
Evet onu bende kullandım çok iyi gerçektenBi de doğadan kayısılı Erikli form çayı var ben ona başvuruyorum sıkıntı olduğunda. İki fincan içiyorum afedersiniz ishal gibi yapıyor çok etkili. Deneyin derim. Hatta akşam yine içicem
Seni gördüğüme sevindim SudeKızlar iyi akşamlar .Ben uyumuşum yemeği kaçırdım bu saatten sonra artık yemem kahve yeşil çay biraz meyve kuru yemiş atistiririm artık.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Bol ekşili günlerimiz olur inşallah
Seni gördüğüme sevindim Sude
Ben de yine başladım burayı da yeni gördüm.ben de sizlere katılmak istiyorum
Benim kilom 53.8 hedefim ise önce 52 sonra 50.
Kolay demeyin yıllardır veremiyorum ama yaz geliyor bu sefer başarmak istiyorum.herkese kolaylıklar dilerim
[/QUOT Hoşgeldin canım.Once basaricagina ve senin kilona inmek için ne kadar mücadele ettiğimizi burada goruceksin inşallah.Gercekten kılın çok iyi sadece yapman gereken sabır ve zaman .Ayrıca spor yapmalısın akşam yemekleri ,hamur tatlı olmamalı bak gör nasıl veriyorsun .Başarılar diliyorum canım .
Birde kabizligin için acı yemeyi denesen çok iyi geliyor.Ya kayısı çayı içtim bir ara. Bugün markette baktım yoktu ,.. hep aldığım yer. Yeşil çayı görünce onu aldım..
Kabızlık kilo vermeye başlamadan önce yoktu.. sonradan oldu. Hatta adet zamanım da hiç yaşamazdim..
Bugün dışarda öğleden sonra kaç gibi yedim bilmiyorum ama yarım pideden iki dilim az yedim.. oydu , onun üstüne yürüdüm zaten bayağı.
Akşam yemek yemedim, çayın yanında iki üç tane ceviz yedim, iki de kesme şeker attim ağzıma , çekti resmen beni tatlı isteği..
Spor yapıp yoğurt kürümüde yerim yatarım inşaallah.. cook yoruldum bugün..
Yedim onu da yedim.. şu acı biberler yok mu tombik, yemeğin yanında 6,7 tane yiyorum kahvaltı da bile. Yok bana mısın demiyor..Birde kabizligin için acı yemeyi denesen çok iyi geliyor.
Canım geçmiş olsun ya baktın uzun sürdü bir doktora git.En azından lavman yaparlar rahatlarsın .Bu şekilde rahatsız eder seni .Yedim onu da yedim.. şu acı biberler yok mu tombik, yemeğin yanında 6,7 tane yiyorum kahvaltı da bile. Yok bana mısın demiyor..
Lahana alicam yarın inşaallah, suyu kabızlığa çok iyi geliyormuş
Şu lahanayi da deniyeyim.Canım geçmiş olsun ya baktın uzun sürdü bir doktora git.En azından lavman yaparlar rahatlarsın .Bu şekilde rahatsız eder seni .
İnşallah canımŞu lahanayi da deniyeyim.
Olmadı giderim..
Umarım gerek kalmaz..
Tavuk diyeti nasil yapiliyor?kac gundur yapiyorsun?kac kilo verdin?Tavuk diyetimin bitmesine az kaldı .10 gün falan ama bitince hamur, tatlı hariç herşey yiycem ve akşam 5 ten sonra yemek olayım bitmiş olucak.Ve kızlar ben evde tursumu kendim yapıyorum acı turşu yiyebilen herkesin öğle yemeğinde yemesini tavsiye ederim .Diyet sonrası yemeklerimin yanına mutlaka turşu eklemeyi ihmal etmiycem.
Bende kalori hesabı yapıyorum .Su anda kısa süreliğine kilom takılmıştı .Bir hafta tavuk diyetine başladım.İda günlü yediklerim en fazla 700 yada 800 kalori oluyor .Çok iyi kipirdama oldu .Yarın diyetime 1 hafta falan olucak işte.10 gün daha yaptıktan sonra bitiricem .Ben yine kalori sayıcam günlük kalori hedefim 1350 olacak.
Ve tabii ki elimden geldiğince Karatay A uymaya çalışcam
Daha yeni bir hafta olucak yarın.69.8 ile başladım .Cuma günü şu anda bu sabah yine tartildim.68.3 um .Tavuk göğsü hasliyorum.Sabah Mate tozlu zerdecalli yoğurt yiyorum.Oglen yine yoğurt kürü ve yanında haşlanmış tavuk göğsü 150 yada 200 Gr olabilir .Ama ben 100 Gr yiyorum.Aksam da sadece yoğurt kürü .5 ten sonra yemiyorum .Çok acikirsam çiğ sebze mesela salatalık,domates ,elma armut gibi yada kuruyemiş bir avuç okadar.İlk başlarda alışmak zor oluyor .Ama sonra alisiyorum.Normalde yanında salata yiyebilirsin,yada sabah iki dilim çavdar ekmeği ile yağsız tost yiyebilirsin.Ben biraz hızlı vermek istedim .Kısa süreliğine yapiyorum.Tabi bunun yanında sirkeli su yeşil çay ve haftanın 5 günü düzenli yürüyüş en az 45 dakika.74 kiloydum .İşte şimdi 68.3 oldum .Tavuk diyeti nasil yapiliyor?kac gundur yapiyorsun?kac kilo verdin?
Masallah diyorum.Daha yeni bir hafta olucak yarın.69.8 ile başladım .Cuma günü şu anda bu sabah yine tartildim.68.3 um .Tavuk göğsü hasliyorum.Sabah Mate tozlu zerdecalli yoğurt yiyorum.Oglen yine yoğurt kürü ve yanında haşlanmış tavuk göğsü 150 yada 200 Gr olabilir .Ama ben 100 Gr yiyorum.Aksam da sadece yoğurt kürü .5 ten sonra yemiyorum .Çok acikirsam çiğ sebze mesela salatalık,domates ,elma armut gibi yada kuruyemiş bir avuç okadar.İlk başlarda alışmak zor oluyor .Ama sonra alisiyorum.Normalde yanında salata yiyebilirsin,yada sabah iki dilim çavdar ekmeği ile yağsız tost yiyebilirsin.Ben biraz hızlı vermek istedim .Kısa süreliğine yapiyorum.Tabi bunun yanında sirkeli su yeşil çay ve haftanın 5 günü düzenli yürüyüş en az 45 dakika.74 kiloydum .İşte şimdi 68.3 oldum .
Ne güzel maaşallah azmine. Bu azimle verirsin kiloları incecik olursun canımDaha yeni bir hafta olucak yarın.69.8 ile başladım .Cuma günü şu anda bu sabah yine tartildim.68.3 um .Tavuk göğsü hasliyorum.Sabah Mate tozlu zerdecalli yoğurt yiyorum.Oglen yine yoğurt kürü ve yanında haşlanmış tavuk göğsü 150 yada 200 Gr olabilir .Ama ben 100 Gr yiyorum.Aksam da sadece yoğurt kürü .5 ten sonra yemiyorum .Çok acikirsam çiğ sebze mesela salatalık,domates ,elma armut gibi yada kuruyemiş bir avuç okadar.İlk başlarda alışmak zor oluyor .Ama sonra alisiyorum.Normalde yanında salata yiyebilirsin,yada sabah iki dilim çavdar ekmeği ile yağsız tost yiyebilirsin.Ben biraz hızlı vermek istedim .Kısa süreliğine yapiyorum.Tabi bunun yanında sirkeli su yeşil çay ve haftanın 5 günü düzenli yürüyüş en az 45 dakika.74 kiloydum .İşte şimdi 68.3 oldum .
Seninle aynı gidiyoruz canım.. bende size yazmadan önce 74kiloyu gördüm..Daha yeni bir hafta olucak yarın.69.8 ile başladım .Cuma günü şu anda bu sabah yine tartildim.68.3 um .Tavuk göğsü hasliyorum.Sabah Mate tozlu zerdecalli yoğurt yiyorum.Oglen yine yoğurt kürü ve yanında haşlanmış tavuk göğsü 150 yada 200 Gr olabilir .Ama ben 100 Gr yiyorum.Aksam da sadece yoğurt kürü .5 ten sonra yemiyorum .Çok acikirsam çiğ sebze mesela salatalık,domates ,elma armut gibi yada kuruyemiş bir avuç okadar.İlk başlarda alışmak zor oluyor .Ama sonra alisiyorum.Normalde yanında salata yiyebilirsin,yada sabah iki dilim çavdar ekmeği ile yağsız tost yiyebilirsin.Ben biraz hızlı vermek istedim .Kısa süreliğine yapiyorum.Tabi bunun yanında sirkeli su yeşil çay ve haftanın 5 günü düzenli yürüyüş en az 45 dakika.74 kiloydum .İşte şimdi 68.3 oldum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?