Sadece zayiflayalim

Boşver günü yola devam .Gorucez o 65 i zaten 65 olursam ben hamile kaldığım kiloya düşmüş oluyorum .
Ben 70le hamile kalmıştım..o zaman işte 11kilo vermiştim, devam ediyordum ki hamile olduğumu öğrendim..

Sporumu yaptım gerçi çoğu hareketi az yaptım ama mekik 150, plank 40sn.
Squat 30 belirli hareketleri de bugün azaltarak yaptım , çünkü çok yorgunum, başım ağrıyor.
Zaten fazlasıyla yürüdüm bugün..

Ben sadece sporu haftanin beş günü yapıyorum iki günü dinlendiriyorum vücudumu.Su anda birde çok az yediğim için çok fazla kendimi hirpalamak istemiyorum.

İlk hedefim 66 kiloda tarti fotosu paylaşılan kızlar.Sonra ikinci hedefim 64 yine tartı fotosu payladicam.Yani hedeflerde tartı fotusu paylaşmayı düşünüyorum.

Ben sadece sporu haftanin beş günü yapıyorum iki günü dinlendiriyorum vücudumu.Su anda birde çok az yediğim için çok fazla kendimi hirpalamak istemiyorum.
Bende dinlenme günü yapmak istiyorum ama hedefime kadar her gün yapayım diyorum.
Sanki bir gün yapmazsam ertesi günü yapamam salarim gibi geliyor

Bende dinlenme günü yapmak istiyorum ama hedefime kadar her gün yapayım diyorum.
Sanki bir gün yapmazsam ertesi günü yapamam salarim gibi geliyor
Hiç öyle olmuyor inan bana .Ben pazartesi felsefe yürüyüş yapsam diyorum.Esim diyorum çok yukarda yürü pazartesi gününü ne bekliyorsun diyor.Olmaz dinleniyorum diyorum.Aslunda benim ev iki katlı kendi kendime diyorum ki spora ek olarak günde evin merdiveninden 10 defa çıkıp insem daha mı iyi olur acaba.

Ne güzel maaşallah azmine. Bu azimle verirsin kiloları incecik olursun canım
İnşallah canım hep beraber .Eski pantolon larima giriyorum .Yemek yemeye korkar oldum .Kilo alırım sanıyorum .Tabi arada kacamaklar oluyor.Cok şükür kilo almıyorum veriyorum.Bakalim inşallah reglim daha çok yaklaşmadan bu cuma 67 olurum diye düşünüyorum.Regli yaklaşınca olunca ister istemez şişkinlik oluyor.Ama morrlimizi bozmuyor devam ediyorum.Sonra bir bakıyorum daha düşük kilodayim

Herkese günaydın arkadaşlar.Bugun çok fazla kacirmamaya özen gösterelim.Genelde hafta sonları kaciriyoruz.

Gunaydin arkadaslar spora basladim bacak kaslarim cok agriyor bu normal mi? Spora gunluk devam mi etmeliyim siz nasil atlattiniz?
Günaydın canım yeni basladigin için normal .Birden yüklenme kendine bir gün dinlen bir gün yap .Yada çok hafif tempoda yap.Ben haftanın 5 günü yürüyüş yapıyorum.Hafta sonları dinleniyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…