Sadece zayiflayalim

Benim iyi gidiyor su anda diyete devam .Ama biraz gucsuzlesmeye başladım .Su 10 gününde atlatırsak biticek inşallah.Canim hiç bir şey de yemek istemiyor.
Protein ağırlıklı besleniyosun ve az besleniyosun halsizlik olacak haliyle de kan şekerine dikkat et o da düşerse zor olur. Gerçi meyve falan yiyorum dedin ama yine de

Bende az yumurta az peynir iki de zeytin yedim.
Yanında çeyrek simit..
Evi toparlayıp dışarı cikicaz,. Yürüyüş olur bana. Hala aynı kilodayim, iki sabahtir heryerim şiş uyanıyorum ve kendime gelmem çok zor oluyor,
Takıldı kaldı iki gündür aynı kilo .

Çok endiselenme günü gününe tutmuyor kilo bende diyete devam ediyorum ama 68.3 olmuş sabah 68.5 ben yinede devam edicem mutlaka değişiyor.

Protein ağırlıklı besleniyosun ve az besleniyosun halsizlik olacak haliyle de kan şekerine dikkat et o da düşerse zor olur. Gerçi meyve falan yiyorum dedin ama yine de
Meyve yiyorum .Arada kuruyemiş kayısı falan yiyorum .Artık 66 kiloya çok yaklaşmışken bırakmak istemiyorum.Az kaldı inşallah .

Sabah kahvaltısı olarak önce zerdeçal eşliğinde ve Mate tozlu yoğurt kurumu yedim.Sonra 1 tane kızarmış salam,bir dilim beyaz ekmek ,bir küp kaşar peyniri ve bir tane ceviz yedim .Haftasonu biraz kaciriyorum.Ama hafta içi sadece yoğurt yiyorum .Oğlum okulda olunca kahvaltı yapmıyorum.

Karbonhidratı tamamen kesersen şişliği hemen iniyor

Bugunki menu sabah 1 yumurta corek otlu cevizli lor peyniri kucuk domates maydanoz. Ogleden sonra yarim yesil elma 3 kasik yogury aksam da haslanmis tavuk gogus ve yesillik.nasil sence sonrada 40 dk spor yapacagim ins
Harika Kilon kaçtı canım senin .Eğer biraz sabredersen bir haftada bile görürsün etkisini.Meyvede yiyebilirsin .

Bugunki menu sabah 1 yumurta corek otlu cevizli lor peyniri kucuk domates maydanoz. Ogleden sonra yarim yesil elma 3 kasik yogury aksam da haslanmis tavuk gogus ve yesillik.nasil sence sonrada 40 dk spor yapacagim ins
Ben daha önce yani 74 kilo ve ondan öncesi şöyle besleniyorum.Hamur işte ekmek,makarna,börek çörek tatlı yemiyordum.En geç 7 den sonra hiç bir şey yemiyordum.Cunku kahvaltı yapıyordum ,öğlen sebze balık ,et ,tavuk herşey yiyordum.Baya bir tok oluyordum hergun de en az 45 dakika yürüyüş yapıyordum .Bu şekilde 69 kiloya kadar bir ayda rahat dustum.Sonra kilo vermem durunca tavuk diyetine geçtim .Bu sefer sabah yoğurt öğlen yoğurt tavuk akşamda yoğurt .5 ten sonra yemiyorum .Ama şu şekersiz kahve yeşil çay ,kuru yemiş meyve yeşiliyle olabilir .Tüketiyorum.Baya iyi geldi biraz güçsüz hissettim bu sabah kendimi ama bundan dolayı olduğunu sanmıyorum reglim yaklaşıyor.Muhtemelen ondandır.Birde ben migren ilacı kullanıyorum daha geç kilo veriyorum .Sen daha çabuk verirsin .Bence sabır et ya olmuycak şey değil alışıyor canın bile istemiyor.Ben bayadir tatlı yemiyorum.Meyve bile bana çok tatlı geliyor düşün artık.

Sudem sen hic karbonhidrat almiyorsun kastan kaybi olmuyormu.ben kastan katbetmemek icin ne yapmaliyim.yesillik mi yoksa protein agirlikli mi beslrnmeliyim?
Hem sen zayıflamaya kararlı ol ben burdayım yanındayım basaricaz ben inanıyorum.Ben o hedeflere ulasamazsam kendimi çok rahatsız hissederim .Kafa takılan bir şeyi yapmam gerek çünkü .Bu kilo olayını acaip taktım kafama ve o 60 i görmek istiyorum.Mucadele Edip gorucem.Ayrica ne insanlar ne kilolar veriyor .Biz neden yapmayalım .Bizimde irademizi nefsimiz var sonuçta yeterki kendine inan bak gör nasıl olucak .

Destegin icin tesekkur ederim canim 63 ile dikkat etmeye basladin simdi 60 a indim biraz kas kaybi yasamisim o yuzden moralim bozuldu ama devam ediyorum simdi adet donemi 59.7 oldum bende takintiliyim senin gibi benim kilo yan simitlerde bolgesel zor gidiyor yuzum çoksun istemiyorum o yuzden spor yapmaya calisiyorum.alkali tarzina daha yakinim alkali su iciyorum ins faydasi olur.

Oooo biz senin kiloya düşmek için çırpınıyor üzerine.

Sudem sen hic karbonhidrat almiyorsun kastan kaybi olmuyormu.ben kastan katbetmemek icin ne yapmaliyim.yesillik mi yoksa protein agirlikli mi beslrnmeliyim?
Bel bölgesi için sopa çevirmeni tavsiye ederim .Ben spor salonunda öğrenmiştim .İster ayakta ister otur nasıl rahat edersen.Firca sopaları varya iki elimle omuzuna koy çevir çevirebilir in kadar çok faydası var .İnternetten de bakabilirsin çok etkili.Benimde belim yok basenim var .Onunla başım dertte o yüzden hep yürüyüş yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…