- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
Regl olacağım zaman gözümün önünden tiramisu baklava kek ve bütün şerbetli tatlıların her çeşidi geçiş yapıyor...ama ben ne yapıyorumRegli olucam ya bir defa ye bir şey olmaz yada bol bol meyve ye
Regl olacağım zaman gözümün önünden tiramisu baklava kek ve bütün şerbetli tatlıların her çeşidi geçiş yapıyor...ama ben ne yapıyorumhepsini gömüyorum ne yapayım tutamıyorum kendimi sonra pişman oluyorum ama sonra aklımda duracağına migdemde dursun diorum
Ben o dönemlerde izinliyim aklıma gelini yerim insanın vücudu error veriyor o zamanlar ya beyine oksijen gitmiyor tek tatlıyı düşünüon
Modelini hiç bozma biz burda güzel yavaş yavaş ve sağlıklı zayifliyoruz.Hatta arada bir kaciriyoruz bile .Sende hoşgeldin aramıza öncelikle dediğim gibi bozma moralini .Yaza kadar rahat 10 kilo verirsin yapman gereken hamur tatlı uzak durmak saat 5 ten veya akşam 7 den sonra yemek yememelisin.Birde hergun yürüyüş yapman gerekli.O kadar çok zor değil aslında basarabilirsin.Merhaba bende katılabilir miyim
Tek olunca ve verecek çok çok kilo olunca hep başaramayıp vazgeçiyorum
Motivasyona ihtiyacım var
Harikasın valla doğru belki bende Reglime yaklaşıyorum diye makarnaya gözüm döndü.Ya bide ben regli zamanı tövbe tövbe doymuyorum sanki .Tuaf bir şeyBen o dönemlerde izinliyim aklıma gelini yerim insanın vücudu error veriyor o zamanlar ya beyine oksijen gitmiyor tek tatlıyı düşünüon
Yani olabilir canım ama dediğim gibi o dönemlerde kendimi tutamıyorum ben şahsen çok tatlı yiyen biri degilim ama regl olacağım dönemlerde tatlı krizine net giriyorumHarikasın valla doğru belki bende Reglime yaklaşıyorum diye makarnaya gözüm döndü.Ya bide ben regli zamanı tövbe tövbe doymuyorum sanki .Tuaf bir şey
Azcik kavrulmuş fındık yedim ya.. çayın yanında..Regli olucam ya bir defa ye bir şey olmaz yada bol bol meyve ye
Bende şerbetli tatlı sevmem ama şimdi soyle ekmek kadayıfı olsa Allaaaaaaahhhhh kim tutardı beni..Yani olabilir canım ama dediğim gibi o dönemlerde kendimi tutamıyorum ben şahsen çok tatlı yiyen biri degilim ama regl olacağım dönemlerde tatlı krizine net giriyorum
HahahahBende şerbetli tatlı sevmem ama şimdi soyle ekmek kadayıfı olsa Allaaaaaaahhhhh kim tutardı beni..Allah'tan yok..
Eşim alıştırdı ona da..Hahahahkız benimde canım çekti tövbe tövbe akşam akşam al kiloları
offf offfffBende şerbetli tatlı sevmem ama şimdi soyle ekmek kadayıfı olsa Allaaaaaaahhhhh kim tutardı beni..Allah'tan yok..
AynenKızlar bugün benim gibi kaçıranlar.Yarin hiç bir şey olmamış gibi devam edicik ona göre .Yoksa emeklerimiz boşa gitmesin .
Bence o şekil haşlama sevmiyorsan sebzeyle kekikle sotele.kilo vermek için bile olsa ben sevmediğim şeyleri yiyip içemiyorum ya sanki herkes öyleymiş gibi geliyor.Hiç sorma ama bir hafta daha yapicam maalesef dondurucuda tavuk var
O çok güzel olur valla. Harika bir çorba . Ben sebze suyuda içemem sanırım boş boş . Denemedim yani .Ben lahana çorbası diyetine başlıcam.
Suyundan iyidir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?