Sadece zayiflayalim

Regli olucam ya bir defa ye bir şey olmaz yada bol bol meyve ye
Regl olacağım zaman gözümün önünden tiramisu baklava kek ve bütün şerbetli tatlıların her çeşidi geçiş yapıyor...ama ben ne yapıyorumhepsini gömüyorum ne yapayım tutamıyorum kendimi sonra pişman oluyorum ama sonra aklımda duracağına migdemde dursun diorum

Merhaba bende katılabilir miyim
Tek olunca ve verecek çok çok kilo olunca hep başaramayıp vazgeçiyorum
Motivasyona ihtiyacım var
Modelini hiç bozma biz burda güzel yavaş yavaş ve sağlıklı zayifliyoruz.Hatta arada bir kaciriyoruz bile .Sende hoşgeldin aramıza öncelikle dediğim gibi bozma moralini .Yaza kadar rahat 10 kilo verirsin yapman gereken hamur tatlı uzak durmak saat 5 ten veya akşam 7 den sonra yemek yememelisin.Birde hergun yürüyüş yapman gerekli.O kadar çok zor değil aslında basarabilirsin.

Ben o dönemlerde izinliyim aklıma gelini yerim insanın vücudu error veriyor o zamanlar ya beyine oksijen gitmiyor tek tatlıyı düşünüon
Harikasın valla doğru belki bende Reglime yaklaşıyorum diye makarnaya gözüm döndü.Ya bide ben regli zamanı tövbe tövbe doymuyorum sanki .Tuaf bir şey

Harikasın valla doğru belki bende Reglime yaklaşıyorum diye makarnaya gözüm döndü.Ya bide ben regli zamanı tövbe tövbe doymuyorum sanki .Tuaf bir şey
Yani olabilir canım ama dediğim gibi o dönemlerde kendimi tutamıyorum ben şahsen çok tatlı yiyen biri degilim ama regl olacağım dönemlerde tatlı krizine net giriyorum

Yani olabilir canım ama dediğim gibi o dönemlerde kendimi tutamıyorum ben şahsen çok tatlı yiyen biri degilim ama regl olacağım dönemlerde tatlı krizine net giriyorum
Bende şerbetli tatlı sevmem ama şimdi soyle ekmek kadayıfı olsa Allaaaaaaahhhhh kim tutardı beni.. Allah'tan yok..

Benim kendimde en büyük başarım gazlı içeceği bırakmak.. çünkü çok aşırı derecede tuketiyordum..
Bu zamanda da ekmeği kesmek , yani büyük başarı doymak için değil zevk için yiyordum...
Kendime tebriklerimi sunuyorum

Tatlılar havada uçuşuyor maşallah . :) benide seytan dürttü önce ama yenik düşmedim . Markete girdim ananas aldım , sonra danonenin çikolata parçalı yoğurdunu aldım . Yani ananas , beyaz peynir ve o yoğurdu yedim işte akşam . Şerbetli tatlıdan iyidir bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…