- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Yok ya kaç gündür tavukla besleniyosun.Yarın bugün yediklerimizi unutuyoruz .Bayadir yemiyordum vallahi iyi geldi bana .Ama suçluluk hissediyor sanki insan yemek yiyince
Olsun insan arada bir kendini şımartmalıYarın bugün yediklerimizi unutuyoruz .Bayadir yemiyordum vallahi iyi geldi bana .Ama suçluluk hissediyor sanki insan yemek yiyince
Bende milkshake içmekten son dakka vazgeçtim. İyiyapmışsın. Tavuk deyince bana bişeyler oluyor . Çok bile yaptın o diyeti . Hoşlanmıyorum haşlama tavuktan . Aslında tavuğu severim ama şu antibiyotikli duyumlarından sonra tiksinti geldiKizlar ben bir haftadır tavuk diyeti yaptım.Bugun kendimi daha iyi hissetmek için 1000 kalori yedim .Yani kaçamak yaptım .Yarın tekrar devam tabi .Arada kacamaklar lazım .Hem vücudu alistirmis olurum.Oglen ne yedim .Bir tabak spagetti,tavuk döner,varbunya.Tatli olarak 4 fındıklı lokum,bir kayısı,bir ceviz,5 adet ballı susamlı yer fıstığı .Valla insan yemek yediği zaman gerçekten mutlu oluyormuş .Ama yarından sonra devam bir dahaki kacamagi haftaya yaparım artık.
Salata haline çevir bari . Haşlama lahana yenirmi ?brüksel lahanası haşlasan olmazmıBende azcik yürüyüş yaptım..
Şimdi lahanayı yedim , baharat döküp.. biraz iğrenç ama idare eder..
Bulgur pisircem küçük bir kase yerim yanında yoğurt.. iyyyy lahana feci..
Ketçapsız az yağlı domates sosu ile ye. Ketçapça çok şeker varMakarna yesem olur mu ketçap falan
Ben çok severim lahanayı baharatlı iğrenç oldu..Salata haline çevir bari . Haşlama lahana yenirmi ?brüksel lahanası haşlasan olmazmı
Bizim komşu yapıyor . Çiğ lahanadan süper salata oluyor . Ana yemek gibi . İçinde elma filanda var . Acayip doyurucu . Ben üşenirim onu yapmaya .ama çok lezzettliBen çok severim lahanayı baharatlı iğrenç oldu..
Bundan sonra salata gibi yerim..
Sebzeli makarna yaptım canım artık bugünlük yemek maceram bitti artık elmaKetçapsız az yağlı domates sosu ile ye. Ketçapça çok şeker var
tesekkurlerBu kadın çok iyi yabancı kadın .Aslında biraz daha kilo verdikten sonra bende başlamak istiyorum.60 kiloda falan çok zevkli.
Maydanoz suyu tavsiye ederim.ben maydanoz suyu kaynatip icine yesil cay kiraz sapi rezene avakado yapragi misir puskulu yapiyorum 5 gun onceden olmaya basladim o derece yani.Şuan tadına baktım daha hafif geldi bana..
Ekmek bende tuketmiyordum ama kahvaltı ya bir iki dilim eklicem...
Haftasonu fazla su da icemedim., Yediklerime dikkat ettim ama, sporu da istediğim gibi yapamadım.
Bugünden itibaren daha da yüklenicem..
Ahh bir regl olsam..
Kizlar bende bugun sabah sebze suyu yani smothi diyorlar ondan yaptim oglene kadar bitki cayi oglen 2 yumurtali az peynirli omlet 1 dilim tam bugday ve salatalik yedim ikindi bir sekersiz turk kahvesi 2 lokma ekler yedim pisman oldum. Aksam kerevizli 1 cevizli 3 kasik yogurtlu salata yaninda tavuk haslama ve semiz oti spordan oncede kucuk bardak kefir icerim ins abartmamisimdir.Yarın bugün yediklerimizi unutuyoruz .Bayadir yemiyordum vallahi iyi geldi bana .Ama suçluluk hissediyor sanki insan yemek yiyince
Katılabilirsin. Hoşgeldin..Merhaba bende katılabilir miyim
Tek olunca ve verecek çok çok kilo olunca hep başaramayıp vazgeçiyorum
Motivasyona ihtiyacım var
Hiç sorma ama bir hafta daha yapicam maalesef dondurucuda tavuk varBende milkshake içmekten son dakka vazgeçtim. İyiyapmışsın. Tavuk deyince bana bişeyler oluyor . Çok bile yaptın o diyeti . Hoşlanmıyorum haşlama tavuktan . Aslında tavuğu severim ama şu antibiyotikli duyumlarından sonra tiksinti geldi
Regli olucam ya bir defa ye bir şey olmaz yada bol bol meyve yeBir tatlı krizi geldi bana anlatamam.
Eşime söyledim al diye Allahtan almaya vakti yoktu..
Yoksa fena dadanirdim..
Bende hedefe kadar tutamadım kendimi ah ah gömdüm makarnayı bir hafta tavuk cezası vericem kendimevallahi hedefi görene kadar simartmicam kendimi..
Allah kabul etsin canım .Az bile yemişsin sanki .Ben de iftara çorba salata yedim amaaaaa akşama patlamış mısırı hak ettim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?