Sadece zayiflayalim

Yarın bugün yediklerimizi unutuyoruz .Bayadir yemiyordum vallahi iyi geldi bana .Ama suçluluk hissediyor sanki insan yemek yiyince
Yok ya kaç gündür tavukla besleniyosun.
İyi yaptın..
Bende 1kase bulgur yoğurt acı biber turşusu yedim..
Niyeyse bugün fena acıktım.. kendimi koltuğa zor attım..

Bende milkshake içmekten son dakka vazgeçtim. İyiyapmışsın. Tavuk deyince bana bişeyler oluyor . Çok bile yaptın o diyeti . Hoşlanmıyorum haşlama tavuktan . Aslında tavuğu severim ama şu antibiyotikli duyumlarından sonra tiksinti geldi

Maydanoz suyu tavsiye ederim.ben maydanoz suyu kaynatip icine yesil cay kiraz sapi rezene avakado yapragi misir puskulu yapiyorum 5 gun onceden olmaya basladim o derece yani.

Yarın bugün yediklerimizi unutuyoruz .Bayadir yemiyordum vallahi iyi geldi bana .Ama suçluluk hissediyor sanki insan yemek yiyince
Kizlar bende bugun sabah sebze suyu yani smothi diyorlar ondan yaptim oglene kadar bitki cayi oglen 2 yumurtali az peynirli omlet 1 dilim tam bugday ve salatalik yedim ikindi bir sekersiz turk kahvesi 2 lokma ekler yedim pisman oldum. Aksam kerevizli 1 cevizli 3 kasik yogurtlu salata yaninda tavuk haslama ve semiz oti spordan oncede kucuk bardak kefir icerim ins abartmamisimdir.

Bir tatlı krizi geldi bana anlatamam.
Eşime söyledim al diye Allahtan almaya vakti yoktu..
Yoksa fena dadanirdim..

Hiç sorma ama bir hafta daha yapicam maalesef dondurucuda tavuk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…