Sadece zayiflayalim

Ay bu program ücretli değilse eğer çok iyiymiş baktım da ve sen bu kiloyu iyi vermişsin darısı başımıza
Ücretli değil .Ayrıca gerçekten çok iyi .Bütün yiyceklerin kalorisi var.Ne kadar Yemen gerektiğini biliyorsun.Tabi sen yinede hamur ve tatlılardan uzak dur daha çabuk kilo verirsin

Rengi koyulasiyor sadece bende cezvede bekletiyorum.Bisey olmuyor bence ne olucak biraz koyu demlenmiş olur

Sitrese girdin biraz rahat ol.Gecikme yapabilir.Benimde yaklaştı .Bu gidişle beraber olucaz
Aynen ya..
Bir kaç güne olurum inşaallah.. sonra bir ohhhh çekerim inşaallah..
Ya keşke ilk gobegimin resmini silmeseydim, öncesi sonrası yapardim..
Arada fark gözle görülür şekilde.. ufff

Ben lahana çorbası diyetine başlıcam.
Suyundan iyidir herhalde
Bence beslenmeni bozma ben yaptım.Kilo veriyorsun.Sonra biraz yedimi geri geliyor.Elma diyetide aynı .Tavuk diyeti sadece yağ yaktığı için kısa süreliğine yapıyorum.Onuda 1 hafta sonra birakicam.En güzeli hamur tatlı uzak durup spor yapıp kalori takip etmek .Akşam yemeği yememek.Boylece kiloda almıyorsun .

Ben ikibuçuk kilo karnabahar haşladım . Kardeşimde yiyor gerçi . Akşam yemeklerim yoğurtla o işte bitene kadar . Suyunu döktüm tabi . Baktım tadına yok dedim bu içilmez .

Ben bu sabah yoğurt ,üç dilim salam,4 küp kaşar peynir,bir zatın,yarım haşlanmış yumurta ve iki dilim küçük beyaz ekmek yedim.Sanirim regli yaklaşınca ben açılmaya başlıyorum.Uzun zaman yoğurt yemekten kahvaltıyı özlemişim.Saat 4 gibide haşlanmış tavuk ve yoğurt yerim.

Ben sabah kahvaltısıni yaptım.. şuan temizlik yapıyorum.. mutfağı döktüm. Akşama çaya misafir var bu işin arasında

Selam kızlar uzun süredir gitmeyen bir kilom kalmıştı yazmıştım buraya o da gitti çok şükür bugün spora gidemedim hava değişimi hasta etti beni sanırım artık haftasonu gideceğim inşallah akşama fırında köfte çorba salata ve olmazsa olmazım ayran:)

Haşlanmış tavuk göğsü ve yanında 8 adet acı biber ve yoğurt yedim .Bugünü de atlattık sayılır çok şükür.

Senin adına sevindim . İnşallah bizde hedeflerimize ulaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…