Ücretli değil .Ayrıca gerçekten çok iyi .Bütün yiyceklerin kalorisi var.Ne kadar Yemen gerektiğini biliyorsun.Tabi sen yinede hamur ve tatlılardan uzak dur daha çabuk kilo verirsinAy bu program ücretli değilse eğer çok iyiymiş baktım da ve sen bu kiloyu iyi vermişsin darısı başımıza
Rengi koyulasiyor sadece bende cezvede bekletiyorum.Bisey olmuyor bence ne olucak biraz koyu demlenmiş olurBen de 2 yumurta yedim çalıştığım için yanıma yeşilçay aldım geldim yani sallama yeşil çayı termosa attım fazlaca su döktüm bekliyor şimdi saat 11.30 gibi içicem ama zararlı mı acaba böyle beklemesi. Bi de bebek bekleyen arkadaşlar için yeşil çayla ilgili bişey okudum onu atayım
Reglide bitince herşey duzelicek70kilo geldimtartı bozuldu galiba
Kendimi çok hafif hissediyorum ama niye ya.
Bir olsam. Bugün karın ağrısı ile uyandım , heh dedim oldum.. yine birşey yok.. sabah 6gibi tartildim 69.5tim.. bu uyanınca ya kadar azalır dedim, ama yokReglide bitince herşey duzelicek
Sitrese girdin biraz rahat ol.Gecikme yapabilir.Benimde yaklaştı .Bu gidişle beraber olucazBir olsam. Bugün karın ağrısı ile uyandım , heh dedim oldum.. yine birşey yok.. sabah 6gibi tartildim 69.5tim.. bu uyanınca ya kadar azalır dedim, ama yok
Aynen ya..Sitrese girdin biraz rahat ol.Gecikme yapabilir.Benimde yaklaştı .Bu gidişle beraber olucaz
Bence beslenmeni bozma ben yaptım.Kilo veriyorsun.Sonra biraz yedimi geri geliyor.Elma diyetide aynı .Tavuk diyeti sadece yağ yaktığı için kısa süreliğine yapıyorum.Onuda 1 hafta sonra birakicam.En güzeli hamur tatlı uzak durup spor yapıp kalori takip etmek .Akşam yemeği yememek.Boylece kiloda almıyorsun .Ben lahana çorbası diyetine başlıcam.
Suyundan iyidir herhalde
Yahu durmadan tartılmayın .Bir olsam. Bugün karın ağrısı ile uyandım , heh dedim oldum.. yine birşey yok.. sabah 6gibi tartildim 69.5tim.. bu uyanınca ya kadar azalır dedim, ama yok
Devam et.Kendini çok daha iyi hissediceksin.Hatta yemek yemeğe korkuyor insanSlm kizlar gune iyi basliyor insan alistikca bugun oyle hissetim ins oyle gider acikmiyorum artik sukur.
Senin adına sevindim . İnşallah bizde hedeflerimize ulaşırız.Selam kızlar uzun süredir gitmeyen bir kilom kalmıştı yazmıştım buraya o da gitti çok şükür bugün spora gidemedim hava değişimi hasta etti beni sanırım artık haftasonu gideceğim inşallah akşama fırında köfte çorba salata ve olmazsa olmazım ayran:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?