Bak regli olup bitene kadar sabır et .Sen şu anda 68 son zaten ama şişlik var .Sakin beslenmeni bozma su çok iç birde hafif ağır kaldırmaya calis kotlugun kenarini kaldır indir.Belki çözülür .Regli olursun .Sen 67yi gördün şükür..
Ben ikinci hedef 65 diyorum, daha 68i görmedim offf. Aslında hafifliği hissediyorum ama ne bileyim ya. Ne yapcami bilmiyorum
Dün erkek kardeşimle koltuk kaldırdım yani hayvan gibiydi evden cikmasi lazımdı, zor bela kaldır indir kapıdan çıkardık, olmadı birazdan temizlik yapicam birşey kaldırayımBak regli olup bitene kadar sabır et .Sen şu anda 68 son zaten ama şişlik var .Sakin beslenmeni bozma su çok iç birde hafif ağır kaldırmaya calis kotlugun kenarini kaldır indir.Belki çözülür .Regli olursun .
Ayyyy canım geçmiş olsun .Senin regli ne inatciymisDün erkek kardeşimle koltuk kaldırdım yani hayvan gibiydi evden cikmasi lazımdı, zor bela kaldır indir kapıdan çıkardık, olmadı birazdan temizlik yapicam birşey kaldırayım. Yemin ediyorum bütün vücudum ağrıyor... Parmak uçlarına kadar..
Sorma geçen ay erken oldum.. bu ay geç .Ayyyy canım geçmiş olsun .Senin regli ne inatciymis
Spor yapmış oldun.Ya bende spora başlıcaktımtemizliğe bir girdim daha çıkamadım spora halim kalmadı
Bende bu saate kadar iki haşlanmış yumurta ile duruom....AÇIMMMBende azcik yürüyüş yaptım..
Şimdi lahanayı yedim , baharat döküp.. biraz iğrenç ama idare eder..
Bulgur pisircem küçük bir kase yerim yanında yoğurt.. iyyyy lahana feci..
Doğru vallaSpor yapmış oldun.
Bence şimdi ye ki daha da acikma..Bende bu saate kadar iki haşlanmış yumurta ile duruom....AÇIMMM
Oda bir spor sayılır.Ben temizlik yapınca spor yapmıyorum .Yorgun oluyorum.Ya bende spora başlıcaktımtemizliğe bir girdim daha çıkamadım spora halim kalmadı
Aa ne bilim genellikle temizligi spordan saymıyorlarOda bir spor sayılır.Ben temizlik yapınca spor yapmıyorum .Yorgun oluyorum.
Makarna yesem olur mu ketçap falanBence şimdi ye ki daha da acikma..
Makarna yesem olur mu ketçap falan
[/QUO valla ben bugün kaçamak yaptim.Spagrtti,yanında acı biber turşusu ,barbunya çok güzeldi .Bir dahaki kaçamak haftaya artık .
Abartmadan canımAy bugünde bende kaçamak yapayımherkes pazartesi diyet falan yapmayın diyor bende yediklerime yarın dikkat ederim
HahahahAbartmadan canım
Yarın bugün yediklerimizi unutuyoruz .Ay bugünde bende kaçamak yapayımherkes pazartesi diyet falan yapmayın diyor bende yediklerime yarın dikkat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?