Sadece zayiflayalim

Sen 67yi gördün şükür..
Ben ikinci hedef 65 diyorum, daha 68i görmedim offf. Aslında hafifliği hissediyorum ama ne bileyim ya. Ne yapcami bilmiyorum
Bak regli olup bitene kadar sabır et .Sen şu anda 68 son zaten ama şişlik var .Sakin beslenmeni bozma su çok iç birde hafif ağır kaldırmaya calis kotlugun kenarini kaldır indir.Belki çözülür .Regli olursun .

Bak regli olup bitene kadar sabır et .Sen şu anda 68 son zaten ama şişlik var .Sakin beslenmeni bozma su çok iç birde hafif ağır kaldırmaya calis kotlugun kenarini kaldır indir.Belki çözülür .Regli olursun .
Dün erkek kardeşimle koltuk kaldırdım yani hayvan gibiydi evden cikmasi lazımdı, zor bela kaldır indir kapıdan çıkardık, olmadı birazdan temizlik yapicam birşey kaldırayım. Yemin ediyorum bütün vücudum ağrıyor... Parmak uçlarına kadar..

Ayyyy canım geçmiş olsun .Senin regli ne inatciymis

Kizlar ben bir haftadır tavuk diyeti yaptım.Bugun kendimi daha iyi hissetmek için 1000 kalori yedim .Yani kaçamak yaptım .Yarın tekrar devam tabi .Arada kacamaklar lazım .Hem vücudu alistirmis olurum.Oglen ne yedim .Bir tabak spagetti,tavuk döner,varbunya.Tatli olarak 4 fındıklı lokum,bir kayısı,bir ceviz,5 adet ballı susamlı yer fıstığı .Valla insan yemek yediği zaman gerçekten mutlu oluyormuş .Ama yarından sonra devam bir dahaki kacamagi haftaya yaparım artık.

Bende azcik yürüyüş yaptım..
Şimdi lahanayı yedim , baharat döküp.. biraz iğrenç ama idare eder..
Bulgur pisircem küçük bir kase yerim yanında yoğurt.. iyyyy lahana feci..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…