- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Bende icmem artık midem allak bullak oldu..O çok güzel olur valla. Harika bir çorba . Ben sebze suyuda içemem sanırım boş boş . Denemedim yani .
Bende yarın kabak çorbası yapcam . Buzlukta Karakabak buldumBende icmem artık midem allak bullak oldu..
Çorbası daha iyidir.. sadece 5gun uygulanıyor.
Ben galiba her şeyi bianda denedim... Şimdi sadece lahana çorbası yapicam.Bende yarın kabak çorbası yapcam . Buzlukta Karakabak buldum
Havalardan hergün yürüyüş yapamıyorum 1 yaşında bebeğim var ondan çıkamıyorum ve benim 40 kilo vermem lazımModelini hiç bozma biz burda güzel yavaş yavaş ve sağlıklı zayifliyoruz.Hatta arada bir kaciriyoruz bile .Sende hoşgeldin aramıza öncelikle dediğim gibi bozma moralini .Yaza kadar rahat 10 kilo verirsin yapman gereken hamur tatlı uzak durmak saat 5 ten veya akşam 7 den sonra yemek yememelisin.Birde hergun yürüyüş yapman gerekli.O kadar çok zor değil aslında basarabilirsin.
Kaç kilosun canım.. boyun kaç ..Havalardan hergün yürüyüş yapamıyorum 1 yaşında bebeğim var ondan çıkamıyorum ve benim 40 kilo vermem lazım
Ya şunu sorcam ben gece en erken 12 de yatıyorum 5 te yemek çok uzun olmaz mı? 6-7 gibi yesem de olur benceAkşam 5 e kadar herşey yani hamur ve tatlıdan uzak durmak kaydıyla pilav makarna abur cubur bunları sakin tüketim deme .Akşam 5 ten sonra şekersiz icicek haricinde hiç birşey yiyip içme süper ise yariyor.
Toplam kilon ne kadar .Mesela diyelim 100 kilosun bu seni korkutmasin.Hamuru tatlıyı keserseniz akşam 7 den sonra yemezseniz bir ayda çok rahat en 6 veya ,7 kilo verirsin .Yürüyüş olmasa bile evde hareket edersin .Mesela günlük 4 set 10 defa yere yat bacak kaldırma hareketi yaparsın .Yani evde hareket yaparsın .Müzik aç dans et önemli olan hareket etmen.İnsanlar ne kilolar veriyor.Umutsuzluga kapılma ama hemen olmasını da bekleme bunu zamana yaymalisin vücudun hem sarkmaz.Hem kendini daha sağlıklı hissedersin.Bol yoğurt meyve sebze et tavuk balık bunlarla beslen .Yağ şeker ve un bunlardan kesinlikle uzak durmalisin.Arada kaçamak yapsam bile pes etmeyip ertesi gün tekrar beslenmene dünü yaşamamış gibi devam etmelisin.Zayiflama sürecinde en önemli şey sabır ve irade .Bu ikisini basarirsan kendin bile nasıl zayıfladığını anlamazsın bile.Havalardan hergün yürüyüş yapamıyorum 1 yaşında bebeğim var ondan çıkamıyorum ve benim 40 kilo vermem lazım
Canım bebegin emiyor mu çünkü emiyorsa sen rahatlıkla kilo verebilirsinHavalardan hergün yürüyüş yapamıyorum 1 yaşında bebeğim var ondan çıkamıyorum ve benim 40 kilo vermem lazım
Tabi olur En geç 7 de mesela.Brn alıştım .Hatta ben saat 3 te yiyorum .O kadar .Ben bazen 1 de 2 de uyuyorum.Ama yemiyorum.Cok aciktigimda biraz kuruyemiş meyve ,çiğ sebze yada yoğurt yiyorum .Zaten belli bir süre sonra yediğinde rahatsiz oluyorsun.Mesela ben bugün kaçamak yaptım .1000 kalori gecmedim.Normalde 1800 benim.Ama ben kendim bir haftadır.600 yada 700 kalori oda sadece protein aldım.Kilom kipirdasin o şekilde.Bugun 1000 kalori aldım makarna turşu barbunya yedim ekmeksiz.Kendimi rahatsız hissettim.Yani vücut aslında belli bir süre ne veriyorsan ona alışıyor.Ya şunu sorcam ben gece en erken 12 de yatıyorum 5 te yemek çok uzun olmaz mı? 6-7 gibi yesem de olur bence
Ben zerdeçal eşliğinde yoğurt yiyorum .İçine Mate tozu da koyuyorum .Ama senin koyma gerek yok bence zerdecalli yoğurt çok tok tutuyor.Birde kahve ,yeşil çay ve bol su içiyorum o kadar.Selam ben de bugün başladım. 68 ile hedef 57 önerilere açığım mesela tuvalete çıkaran bitki çayları tok tutan gıdalar ve yağ yakan şeyler gibi
Peki kalori hesabını internetten bakarak mı yapıyorsun ben baştan beri okuyamadım mesajları kaç kilo ile başladın kaça düştünTabi olur En geç 7 de mesela.Brn alıştım .Hatta ben saat 3 te yiyorum .O kadar .Ben bazen 1 de 2 de uyuyorum.Ama yemiyorum.Cok aciktigimda biraz kuruyemiş meyve ,çiğ sebze yada yoğurt yiyorum .Zaten belli bir süre sonra yediğinde rahatsiz oluyorsun.Mesela ben bugün kaçamak yaptım .1000 kalori gecmedim.Normalde 1800 benim.Ama ben kendim bir haftadır.600 yada 700 kalori oda sadece protein aldım.Kilom kipirdasin o şekilde.Bugun 1000 kalori aldım makarna turşu barbunya yedim ekmeksiz.Kendimi rahatsız hissettim.Yani vücut aslında belli bir süre ne veriyorsan ona alışıyor.
Ben program yükledim.Fatsecret diye bir program.Ben 65 ile hamile kaldım.87 doğuma girdim .İki yılda spor yapmadım .Çok küçük hareketler ile ve yiyceklerimi kesmedim..Aksam yemedim .74 kiloya düştüm.Bundan iki ay evvel yok lahana yok elma bir sürü diyet denedim.68 oldum.Hop geri aldım .15 gün içinde .Sonra kendime bu böyle olmuycak dedim.Beslenmemi değiştirdim .Hamur tatlı ekmek uzak durdum .Spora başladım .Topigi açtığımda 70.5 kilodaydim.Hep bu şekilde besleniyordu.Duraklama olunca biraz tavuk göğsü haşlama ve yoğurt diyetine geçtim .İyi geldi .Dün sabah aç ve çıplak tartildim .67.9 olmuşum.Yani aslında totalde 82-68 diyelim .14 kilo vermişim .Çocuğu ve giden sularında sayarsak 5 kiloda oradan .19 kilo.Peki kalori hesabını internetten bakarak mı yapıyorsun ben baştan beri okuyamadım mesajları kaç kilo ile başladın kaça düştün
Maalesef canım bıraktı emmeyiCanım bebegin emiyor mu çünkü emiyorsa sen rahatlıkla kilo verebilirsin
Ay bu program ücretli değilse eğer çok iyiymiş baktım da ve sen bu kiloyu iyi vermişsin darısı başımızaBen program yükledim.Fatsecret diye bir program.Ben 65 ile hamile kaldım.87 doğuma girdim .İki yılda spor yapmadım .Çok küçük hareketler ile ve yiyceklerimi kesmedim..Aksam yemedim .74 kiloya düştüm.Bundan iki ay evvel yok lahana yok elma bir sürü diyet denedim.68 oldum.Hop geri aldım .15 gün içinde .Sonra kendime bu böyle olmuycak dedim.Beslenmemi değiştirdim .Hamur tatlı ekmek uzak durdum .Spora başladım .Topigi açtığımda 70.5 kilodaydim.Hep bu şekilde besleniyordu.Duraklama olunca biraz tavuk göğsü haşlama ve yoğurt diyetine geçtim .İyi geldi .Dün sabah aç ve çıplak tartildim .67.9 olmuşum.Yani aslında totalde 82-68 diyelim .14 kilo vermişim .Çocuğu ve giden sularında sayarsak 5 kiloda oradan .19 kilo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?