Benim esimde asker 3 yıldır onu bekliyoruzAyy az kalmış canım hadi gözün aydın Suriye'ye falan mı gitti benimki de polis valla zorbenim eşim beni uyarır bu saatten sonra yeme o zararlı falan diye ondan o varken daha az yiyorum :):)
Ayy Allah yardımcınız olsun canım valla zor sen gitmemişsin eşinle ama az kalmış hayırlısıyla biter inşallahBenim esimde asker 3 yıldır onu bekliyoruzinşallah bu yıl son biticek temmuz gibi .Van'da gorevli
Yok ben gitmedim .Çocuğun yaşam tarzını değişmek istemedim.Ama bundan sonraki tayinde gideriz artık.Boyle bekleyişte zor.Ayy Allah yardımcınız olsun canım valla zor sen gitmemişsin eşinle ama az kalmış hayırlısıyla biter inşallah
Afiyet olsun arkadaşım Bende 3 dilim kek yedim çok pişmanımmmmİftarda çorba sebzeli bulgur pilavı ayran ve turşu vardı. Ama sonra naptım biliyo musunuz kızlar evet bi tabak lokma tatlısı yedim. Şerbetinin şekeri çok azdı ama yine de şeker şekerdir.sonra pişman oldum ama Yedim gitti. Cuma günü tartıya hangi yüzle bakarım artık bilmiyorum
Brawo canımŞuana kadar sadece küçük bir kase çorbayla duruyorum.. acikmadim hiç..
Misafir var diye tatlı almis eşim ama yemicem ,hayir yemicem , kendime hakim olucam ..
Havalar ısındı yürüyüş yapma imkanın varsa yürü derim. Ben yürüyüşle başlıyorum genelde ya da evde hafif egzersiz hareketleri ile. İlk günler en fazla yarım saat yapıp sonra 40-50 dk derken bir 1,5 saat yapıyorum en az. Sonra vücut alışınca diğer yapılan egzersiz hareketleri kolay geliyor zaten. Ya da Leslie hafif yapılıyor onu da yapabilirsin dışarı çıkamıyorsan.Naber kızlar bugün spora başladım ben çok kötü yoruldum ya baya bir zorlandım spor yaparken birde bir program indirdim kızlar formda kal Türkiye diye kullanan var mı ben bugün indirdim hoşuma gitti hangi yemeklerin kaç kcal olduğu gösteriyor iyi bir program
Günaydın canlarHavalar ısındı yürüyüş yapma imkanın varsa yürü derim. Ben yürüyüşle başlıyorum genelde ya da evde hafif egzersiz hareketleri ile. İlk günler en fazla yarım saat yapıp sonra 40-50 dk derken bir 1,5 saat yapıyorum en az. Sonra vücut alışınca diğer yapılan egzersiz hareketleri kolay geliyor zaten. Ya da Leslie hafif yapılıyor onu da yapabilirsin dışarı çıkamıyorsan.
Kesinlikle spora basla çok güzel ve sarkmadan zayiflarsin.Günaydın canlarDışarı pek çıkamıyorum en iyisi leslie başlamak
Evet o da faydalı evde yürüyüş bandı olmayanlar için benim yok mesela eliptik almayı düşündüm aslında ama boşuna almış olurum belki diye almadımGünaydın canlarDışarı pek çıkamıyorum en iyisi leslie başlamak
Aynen canımKesinlikle spora basla çok güzel ve sarkmadan zayiflarsin.
Harika çok iyi gidiyorsun.Ben 67.9 dan 68.3 umGüne 68.6 ile başladım
İnşaallah eksilerek devam eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?