Sadece zayiflayalim

Ayy az kalmış canım hadi gözün aydın Suriye'ye falan mı gitti benimki de polis valla zor benim eşim beni uyarır bu saatten sonra yeme o zararlı falan diye ondan o varken daha az yiyorum :):)
Benim esimde asker 3 yıldır onu bekliyoruz inşallah bu yıl son biticek temmuz gibi .Van'da gorevli

Ayy Allah yardımcınız olsun canım valla zor sen gitmemişsin eşinle ama az kalmış hayırlısıyla biter inşallah
Yok ben gitmedim .Çocuğun yaşam tarzını değişmek istemedim.Ama bundan sonraki tayinde gideriz artık.Boyle bekleyişte zor.

Naber kızlar bugün spora başladım ben çok kötü yoruldum ya baya bir zorlandım spor yaparken birde bir program indirdim kızlar formda kal Türkiye diye kullanan var mı ben bugün indirdim hoşuma gitti hangi yemeklerin kaç kcal olduğu gösteriyor iyi bir program

Afiyet olsun arkadaşım Bende 3 dilim kek yedim çok pişmanımmmm

Havalar ısındı yürüyüş yapma imkanın varsa yürü derim. Ben yürüyüşle başlıyorum genelde ya da evde hafif egzersiz hareketleri ile. İlk günler en fazla yarım saat yapıp sonra 40-50 dk derken bir 1,5 saat yapıyorum en az. Sonra vücut alışınca diğer yapılan egzersiz hareketleri kolay geliyor zaten. Ya da Leslie hafif yapılıyor onu da yapabilirsin dışarı çıkamıyorsan.

Günaydın kızlar ben sabah 67.9 dan 68.3 olmuşum hiç gitmemiş yani .400 Gr da eklemisiz.Cuma yada bir şey kalmadı.Olsun.Aynen devam .Reglim yaklaşıyor biliyorum.günah keçisi regliiii

Ben tartılmıyorum cuma sabahı tartılacağım. Ama çok hırs yaptım. Nisan sonu 60-61 arası hedefim. Zaten mayısın ilk haftası ramazan. Ancak ramazanda 2-3 kg gider diye düşünüyorum.

Dün akşam saat 5 buçuk sonrası yemedim ve kendimle gurur duydum. Canım da çekmiyor eskisi gibi. Yürüyüş yapmak gerçekten beni engelliyor. Bu akşam ev oturmasına gideceğiz akşam yemeği yemeyip orda sadece hafif iki tane seçip yerim. Zaten cuma tartı günü az kaldı. Bir de canınız tatlı çekerse hurma yemenizi öneririm. Hem faydalı da.

Sabah sporumu yaptım 1 saat.Ama benim koşu bandı normal mi anlamadım.Bir saat spora 153 kalori diyor.5 km hız ile .İnternet sitesinde 250 yada 300 arası gösteriyor.Anlamadim .Yogurdumu yedim .Haşlanmış tavuğa dur dedim artık.Biraz haşlanmış tavuk göğsü var.Onuda kuru fasulye yaparım.Yaninada salata birde pilav tabi pilav oğlum için .

Günaydın canlarDışarı pek çıkamıyorum en iyisi leslie başlamak

Ben işe hergün arabayla gider gelirdim dün ve bugün yürüyerek geldim 25 dk sürdü yol. Ama iyi hissettim kendimi. Bir de bu yağ karbonhidrat oranı önemli kesinlikle çünkü kas olarak zayıflarsak sağlığımız tehlikeye girer . Analizli tartılarda tartılmak lazım aslında eczanelerde olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…