Sadece zayiflayalim

Evet o da faydalı evde yürüyüş bandı olmayanlar için benim yok mesela eliptik almayı düşündüm aslında ama boşuna almış olurum belki diye almadım
Benim eliptik de var ama en güzeli yürüyüş bandı.Eliptik bana daha bir zor geliyor.Belki benimkinin ayarı bozuktur Bir agirlasiyor bir hafif oluyor.

Doğru söylüyorsun .Aslında eve almayı düşündüm ben o tartidan sonra vazgeçtim.Bence hamurdan tatilidan uzak durdumu zaten yağdan gider.Sude en fazla iki kilo olsun canım .Zaten giysilerden anlıyor insan.Ben eski kıyafetlerime oluyorum mesela.

Galiba dediğin gibi adet zamanı oluyor..
Ben dün 70dim.. şimdi 68.6
Ve hala inatla adet olmadım.. dün o kadar ağır kaldırdım mahvoldum ,bana mısın demiyor
Ana çok uzun sürdü kız bebek olmasın evlimiydin .Adetide beraber olucaz benim bir hafta var olmama.

Biraz daha zatiflasam yapicam.Korkuyorum daha çok kalınlaşır kar diye bacak hareketleri çok yapiyorum
Ben dün o temizliğin üstüne kardiyo yaptım..
Bence yorucu ama vücudu hemen ısıtıyor..
Nefes sorunumdan dolayı sayıları aynı yapmıyorum ama yine yapabildiğim kadar yapıyorum.
130 mekik ve 30sn plank yaptım,
Birazdan biraz daha egzersizler yaparım..

Çok yorma bence kendini .Vücudun fazla yıpranmaya ihtiyacı yok .Yavaş olsun güzel olsun .Ben gunluk bir saat yürüyüş birde aralarda bacak hareketi tamamdır.Zaten spordan dolayı durmadan çalışıyor vücut.

Evet o da faydalı evde yürüyüş bandı olmayanlar için benim yok mesela eliptik almayı düşündüm aslında ama boşuna almış olurum belki diye almadım
Eliptik aslında çok güzel ter de attırıyor. 45 dakika yapılsa her gün yeter. Geçen yıl ramazanda eliptik bisiklet sayesinde 3 kg vermiştim. Haftada en az 4 kere iftara bir saat kala yapıyordum. Sonra iftarımı yapıyordum. Herkes şaşırıyordu nasıl dayanıyorsun diye. Ama hırs yapmıştım. Sahurda az yiyerek ve iftarda da abartmadan yiyince kiloyu rahat verdim.

Çok güzel ya harikasın .İnşallah migren için ilaç tedavisi güzel gidiyor.Yoksa ramazanda çok korkuyorum acaip başağrısı atagim tutuyor.İnsallah bu sene güzel geçerse bende yarım saat kalasiya yürürüm güzel fikir yani.Cunku iftarı açınca çok yorgun oluyorum ben.

Arkadaş akşama kadar karnimiz yeşil çay kahve su doluyor Kilolar çok geç gidiyor.Nasil bir kilo almisiz anlamadım.Zor valla kilo vermesi zayıfladıkça daha da zorlaşıyor.Bari yaza kadar giderdi su kilolar.

Arkadaş akşama kadar karnimiz yeşil çay kahve su doluyor Kilolar çok geç gidiyor.Nasil bir kilo almisiz anlamadım.Zor valla kilo vermesi zayıfladıkça daha da zorlaşıyor.Bari yaza kadar giderdi su kilolar.
Gidecek inşaallah..
Yavaş gideni daha makbul...
En azından vücutta midede alışıyor gidişata..
Ramazan'a kadar biraz daha verdik mı 10numra olur..

İkimizin kilosu aynı yaza 60 la çıkalım beraber
Ben de 68 ile 18 martta başladım bugün 66.70 çıktı kilom. Sevindim tabi ama baya zorlanıyorum bugün cips gördüm içim eridi resmen ama şöyle düşünüyorum hedef kiloya geldiğimizde artık her şeyden çok az az yiyebilicez. O zaman sadece kiloyu korumak amacımız olacak onu da daha kolay yaparız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…