Sadece zayiflayalim

Kızlar cuma yaklaşıyor.Yeni gelen arkadaşlar katılmak istiyorsanız onlarda cuma günü tartilip mirac440 yazabilir. Haftalık kilo listesi tutuyoruz.Daha doğrusu Miraç 440 tutuyor .Sağolsun.

Ben arada yeşil çay içtim.. 1saat kadar önce 1kase çorba.
Daha birşey yemem..
Şuan pertim çıktı..
Temizlik bitti şükur. Umarım misafirin yanında uyumam

Bugün yine 1000 kalori almış oldum.Fazladan 300 kalori aldım yani offf offf .Çok pişmanım yarından sonra daha dikkat edicem .Kaçamak yapmamak için

Sabah 9.30 gibi 2 yumurta 11.30 yeşilçay ve şu dakikalar acıktım gibi eve saat 2 de geçeceğim
Bugün yine 1000 kalori almış oldum.Fazladan 300 kalori aldım yani offf offf .Çok pişmanım yarından sonra daha dikkat edicem .Kaçamak yapmamak için
2000 kalori değil mi zaten günlük almamız gereken

Sabah 9.30 gibi 2 yumurta 11.30 yeşilçay ve şu dakikalar acıktım gibi eve saat 2 de geçeceğim

2000 kalori değil mi zaten günlük almamız gereken
Evet ama 2000 kalori ile kilo veremeyiz ki.Benim almam gereken 1800 ama ben bunu 700 yada 800 kaloriye çekmiştim .Ama iki gündür Reglime bir hafta var kaçırıp duruyorum .1000 kalori aldım yani.

Ben biraz hızlı vermek istedim .Kaloriyi ondan düşürdüm biraz .Yoksa normalde 1200 kalorilik diyet ile yavaş ve güzel kilo veriliyor .Zaten bir hafta böyle en fazla 1000 kalori ile giderim .Sonra tekrar 1200 kaloriye çıkarım.Ben kalori hesabını çok beğeniyorum.Cok kolay ve doyurucu .Ama ben yinede hamur tatlı uzak durmaya çalışıyorum.

Evet ama 2000 kalori ile kilo veremeyiz ki.Benim almam gereken 1800 ama ben bunu 700 yada 800 kaloriye çekmiştim .Ama iki gündür Reglime bir hafta var kaçırıp duruyorum .1000 kalori aldım yani.
Aa ben de 2000 olacak oh daha çok var diye sevinip yiyorum almamız gereken kaloriyi nerden biliyoruz peki zayıflamak için?

Ay öğrendiğim iyi oldu 2000 kalori ile kiloyu koruruz değil mi tabi ya. Ay neyse 1800 küsur da kalmıştım yarın 1200 yapicam inşallah

Ya bu tatlı yeme isteği mahvediyor arkadaş yemek için okadar zorlanmıyorum ama tatlı off çocuklar uyusun düşünmemek için uyucam

İftarda çorba sebzeli bulgur pilavı ayran ve turşu vardı. Ama sonra naptım biliyo musunuz kızlar evet bi tabak lokma tatlısı yedim. Şerbetinin şekeri çok azdı ama yine de şeker şekerdir.sonra pişman oldum ama Yedim gitti. Cuma günü tartıya hangi yüzle bakarım artık bilmiyorum

Biri bana dur desin az önce biraz 7 tane patates kızartması ve iki bazı acı Adana yedim .Bu regli yaklaşınca bir açlık bende doymak bilmiyorum.Sanki hiç bir şey yememis gibi oluyorum
Olmadı bu iki gün arka arkaya çok oldu. O yaptığın kötü diyet yüzünden oldu ben sana söyleyim . Regliye suç atma. :)

Aa ben de 2000 olacak oh daha çok var diye sevinip yiyorum almamız gereken kaloriyi nerden biliyoruz peki zayıflamak için?
mesela yavaş zayıflamak istiyorsan diyelim 2000 kalori ise sen 1500 al biraz daha hızlı olsun istiyorsan 1200 yap .Ama yinede hamur tatlı bunlardan olabildiğince uzak dur.Ve mutlaka spor yap o zaman çok rahat verirsin kilo.

Oruç olunca normal ama . Kanşekerin düşmüştür. Ben ramazanda nerdeyse tatlıyla iftar yapıyorum.

Olmadı bu iki gün arka arkaya çok oldu. O yaptığın kötü diyet yüzünden oldu ben sana söyleyim . Regliye suç atma. :)
Esma çok haklısın aslında yarından sonra dikkat edicem .Su bir haftam kaldı onu atlatayim tamamdır.Ama cidden regli zamanı doymuyorum ya hep açım tövbe tövbe.

Ha bide bugün gelirken zaten zayıf olan kardeşim karnabahar yemek zorunda kalmasın ona , ona kete haşhaşlı çörek ve lokma tatlısı aldım ama ben yemedim bir tane bile . :) bir maşallahınızı alırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…