Sadece zayiflayalim

Olsun oruclusun .Hem çok Kilon yok senin biraz dikkat edersin olur biter.Bende iki gündür kaciriyorum.Yarin fren yapicam kendime inşallah.

Esma çok haklısın aslında yarından sonra dikkat edicem .Su bir haftam kaldı onu atlatayim tamamdır.Ama cidden regli zamanı doymuyorum ya hep açım tövbe tövbe.
Neyse üzülme telafi edersin ama hep söylüyorum sevmediğiniz şeyleri zorlamak doğru değil . Çünkü sabrediyorsun sonra birden patlak veriyor. Ağzını sürünce de devamı geliyor .

Neyse üzülme telafi edersin ama hep söylüyorum sevmediğiniz şeyleri zorlamak doğru değil . Çünkü sabrediyorsun sonra birden patlak veriyor. Ağzını sürünce de devamı geliyor .
Daha önce herşeyden az yiyordum .Çok zevkli kilo veriyordum valla .Sporuma yapıyordum .Akşam yemek yemiyordum .Ekmek hamur uzaktim valla çok iyi gidiyordu.Gec oluyor ama güzel gidiyordu.Olmadi yarından sonra belki yapmam .Kalanları da ya ızgara yaparım yada yemek

Ay fenalık geldi tavuktan valla bu gidişle tiksinicem .Yok arkadaş yavaş gitsin .Ben yine hamursuz tatlisiz istediğimi yiycem ,sporumu yapicam,akşam ,5 ten sonra yemiycem .Bir hafta anca dayandım .

Tabi canım nolcakki . Çok az yağla sotelersin , en azından keyifle yersin .

Günlük zayıflamak için karbonhidrat yağ ve protein oranını biliyor musunuz? Yani ben bugün 5 kaşık zeytinyağı kullandım ve inanılmaz aşmışım programa göre olması gereken kaloriyi.%50 karbonhidrat % 30 protein ve %20 yağ diye hesaplıyor program. Ama ben başka sitelerden araştırdım bu yanlış bir oran galiba

Düzeltiyorum %50 karbonhdrt %20 protein %30 yağ diyor. Hep diyetlerde demiyorlar mı protein ağırlıklı beslenin diye

Bu akşam saat 5 buçuk yemek yedim 6yı geçerek gittim yürüyüşre ve 1.5 saat yürüdüm. Gelince de yirmi dakika bisiklet çevirdim. Acayip terledim. Az önce de ödem atıcı çayımı içtim. Şimdi de tv zamanı görüşürüz. Bol eksili günler

Ya en güzeli hamur ve tatlıdan uzak durmak

Evet fatsecret programında öyle diyor. Sizler günlük yemek salatalarda 5 kaşık kullanmaz mısınız toplamda zeytinyağı . Daha mı az yemeliyiz
Bende o programı kullanıyorum.Pek onlara takilmiyorum.Ben mesela 1000 kaloride duruyorum.Sende istediğin kaloride durabilirsin mesela .Ama kilo vermek istiyorsan 1200 yada 1300 yap bence

Regl dönemim yaklaştıkça resmen iştah patlaması yaşamaya başladım hele tatlı isteği elmadan pek hoşlanmayan ben şimdi oturdum bir tane elmayı indirdim mideye mutfağa gitmemek için kendimle savaşıyorum Tv'de de bir şey yok eşim de nöbetçi tek başımayım bu akşam benim için çok tehlikeli :)

benim de eşim yanımda olunca çok tehlikeli bize çok yemek yediriyor.İzne gelmesine de az kaldı 10 gün sonra burda .O gelmeden bari 1 kilo daha verseydim

benim de eşim yanımda olunca çok tehlikeli bize çok yemek yediriyor.İzne gelmesine de az kaldı 10 gün sonra burda .O gelmeden bari 1 kilo daha verseydim
Ayy az kalmış canım hadi gözün aydın Suriye'ye falan mı gitti benimki de polis valla zor benim eşim beni uyarır bu saatten sonra yeme o zararlı falan diye ondan o varken daha az yiyorum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…