Olsun oruclusun .Hem çok Kilon yok senin biraz dikkat edersin olur biter.Bende iki gündür kaciriyorum.Yarin fren yapicam kendime inşallah.İftarda çorba sebzeli bulgur pilavı ayran ve turşu vardı. Ama sonra naptım biliyo musunuz kızlar evet bi tabak lokma tatlısı yedim. Şerbetinin şekeri çok azdı ama yine de şeker şekerdir.sonra pişman oldum ama Yedim gitti. Cuma günü tartıya hangi yüzle bakarım artık bilmiyorum
Ha bide bugün gelirken zaten zayıf olan kardeşim karnabahar yemek zorunda kalmasın ona , ona kete haşhaşlı çörek ve lokma tatlısı aldım ama ben yemedim bir tane bile . :) bir maşallahınızı alırım artık
Neyse üzülme telafi edersin ama hep söylüyorum sevmediğiniz şeyleri zorlamak doğru değil . Çünkü sabrediyorsun sonra birden patlak veriyor. Ağzını sürünce de devamı geliyor .Esma çok haklısın aslında yarından sonra dikkat edicem .Su bir haftam kaldı onu atlatayim tamamdır.Ama cidden regli zamanı doymuyorum ya hep açım tövbe tövbe.
Daha önce herşeyden az yiyordum .Çok zevkli kilo veriyordum valla .Sporuma yapıyordum .Akşam yemek yemiyordum .Ekmek hamur uzaktim valla çok iyi gidiyordu.Gec oluyor ama güzel gidiyordu.Olmadi yarından sonra belki yapmam .Kalanları da ya ızgara yaparım yada yemekNeyse üzülme telafi edersin ama hep söylüyorum sevmediğiniz şeyleri zorlamak doğru değil . Çünkü sabrediyorsun sonra birden patlak veriyor. Ağzını sürünce de devamı geliyor .
Bir bilgim yok canım..Ya bu yoğurt kürünü yapmak istiyorum emziriyosun yapma dediler siz nediyosunuz
Tabi canım nolcakki . Çok az yağla sotelersin , en azından keyifle yersin .Daha önce herşeyden az yiyordum .Çok zevkli kilo veriyordum valla .Sporuma yapıyordum .Akşam yemek yemiyordum .Ekmek hamur uzaktim valla çok iyi gidiyordu.Gec oluyor ama güzel gidiyordu.Olmadi yarından sonra belki yapmam .Kalanları da ya ızgara yaparım yada yemek
Yoğurt bir şey yapmaz .Ama puan biber ve limon çocuğa sakıncalı olabilir.Bence sadece yoğurt bile yesen çok faydası olurBir bilgim yok canım..
AynenTabi canım nolcakki . Çok az yağla sotelersin , en azından keyifle yersin .
Düzeltiyorum %50 karbonhdrt %20 protein %30 yağ diyor. Hep diyetlerde demiyorlar mı protein ağırlıklı beslenin diyeGünlük zayıflamak için karbonhidrat yağ ve protein oranını biliyor musunuz? Yani ben bugün 5 kaşık zeytinyağı kullandım ve inanılmaz aşmışım programa göre olması gereken kaloriyi.%50 karbonhidrat % 30 protein ve %20 yağ diye hesaplıyor program. Ama ben başka sitelerden araştırdım bu yanlış bir oran galiba
Telefondaki program mı öyleDüzeltiyorum %50 karbonhdrt %20 protein %30 yağ diyor. Hep diyetlerde demiyorlar mı protein ağırlıklı beslenin diye
Evet fatsecret programında öyle diyor. Sizler günlük yemek salatalarda 5 kaşık kullanmaz mısınız toplamda zeytinyağı . Daha mı az yemeliyizTelefondaki program mı öyle
Ya en güzeli hamur ve tatlıdan uzak durmakGünlük zayıflamak için karbonhidrat yağ ve protein oranını biliyor musunuz? Yani ben bugün 5 kaşık zeytinyağı kullandım ve inanılmaz aşmışım programa göre olması gereken kaloriyi.%50 karbonhidrat % 30 protein ve %20 yağ diye hesaplıyor program. Ama ben başka sitelerden araştırdım bu yanlış bir oran galiba
Bende o programı kullanıyorum.Pek onlara takilmiyorum.Ben mesela 1000 kaloride duruyorum.Sende istediğin kaloride durabilirsin mesela .Ama kilo vermek istiyorsan 1200 yada 1300 yap benceEvet fatsecret programında öyle diyor. Sizler günlük yemek salatalarda 5 kaşık kullanmaz mısınız toplamda zeytinyağı . Daha mı az yemeliyiz
Regl dönemim yaklaştıkça resmen iştah patlaması yaşamaya başladım hele tatlı isteğielmadan pek hoşlanmayan ben şimdi oturdum bir tane elmayı indirdim mideye mutfağa gitmemek için kendimle savaşıyorum Tv'de de bir şey yok eşim de nöbetçi tek başımayım bu akşam benim için çok tehlikeli :)
Ayy az kalmış canım hadi gözün aydın Suriye'ye falan mı gitti benimki de polis valla zorbenim de eşim yanımda olunca çok tehlikeli bize çok yemek yediriyor.İzne gelmesine de az kaldı 10 gün sonra burda .O gelmeden bari 1 kilo daha verseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?