Sadece zayiflayalim

Benim eliptik de var ama en güzeli yürüyüş bandı.Eliptik bana daha bir zor geliyor.Belki benimkinin ayarı bozuktur Bir agirlasiyor bir hafif oluyor.
Ben de spor salonunda kullanmıştım eliptiği aslında her yeri çalıştırıyor ayakta yaptığın zaman ama gerçekten baya zorlanıyor insan. Yürüyüş bandı daha kolay gelince yapası gelir insanın. İkinci el temiz bulsam almak istiyorum

Elbette hedef kiloda korumaya geçeriz. Ama cips yeme bence onun yerine kuruyemiş yesen .Çok tuzlu ve çok yağlı oluyor cipsler.

Bugün ne yedim saat 3 gibi kuru fasulye bir tabak suyunu yemedim .Bir tabak karışık salata.Ve bir küçük fındıklı lokum ikram,3 ceviz,2 kayısı,çok az kuruyemiş.Gunu kapattım .

Valla eliptige 10 dk zor daysniyorum ben

spor salonundaki bi aletle mekik çektim 100 tane ama hiç normal evde çektiğimiz mekik gibi zorlamadı. Evde 20yi zor çekiyorum ben mesela. Akşama da et sotem,bulgur pilavım ve acı turşum var . 6da onu yerim ben de başka yemem artık

Ayy bende spor salonunu çok seviyorum .Aslında eşim tamamen dönünce inşallah salona yazılmak istiyorum.Gerci evde var ama oranın havası daha bir başka oluyor.Yillarca spor salonuna gittim .Çok güzel .Böyle evde olunca boşluk oluyor.

Ben bir buçuk kase çorba yanında çeyrek dilim ekmek.. dayanamadım bir tane kuru pasta attım ağzıma..
Daha yemem birşey..
İnsan kilo verdiğini görünce daha da hirslaniyo

Ben bir buçuk kase çorba yanında çeyrek dilim ekmek.. dayanamadım bir tane kuru pasta attım ağzıma..
Daha yemem birşey..
İnsan kilo verdiğini görünce daha da hirslaniyo
Kesinlikle doğru diyorsun.Bende senden oldum .Siskinligim yavaş yavaş basliyor .Tartı kipirdamiyor. Bu regli dönemi zayiflamada belli bir süre motivasyon kırıyor.Ama ben beslenmeme dikkat ediyorum.

Kesinlikle doğru diyorsun.Bende senden oldum .Siskinligim yavaş yavaş basliyor .Tartı kipirdamiyor. Bu regli dönemi zayiflamada belli bir süre motivasyon kırıyor.Ama ben beslenmeme dikkat ediyorum.
Ben hala olmadım.. umutla bekliyorum
Ne inat çıktı..
Yani bıde bu kadar az yemeye hareket etmeye rağmen tartı fazla gösterince sinir oluyo insan

İf diye bir şey varmış yeni öğrendim oruç gibi ama 16 saat sıvı şekersiz şeyler serbest kalan 8 saat protein sağlıklı yağ içeren besinleri yiyebiliyoruz karbonhidrat az miktar diğerleri doyana kadar. Ne diyorsunuz konuyla ilgili bilgisi olan var mı

K
Duydum ama hiç sağlıklı değil bence .Yavaş olsun sağlıklı olsun

Çayımı içtim , yanında tatlı yedim ama pişmanm çünkü midem bulanıyor,
Ben şerbetli tatlı çok sevmem ama artık bu zaman zarfında niye canım çektiyse..
Şimdi de yeşil çay ve maden suyu içiyorum...birazdan spor yapicam ve yoğurt kürü ile günü tamamlamış olucam.. inşaallah

Haftada iki kilo güzel ama sonra yemeğe başlayınca ya geri gelirse.Ben sıvı diyetine dayanamam
Aslında ben bugün sabah
1 yumurta 1 küçük kapalı ayran ile kahvaltı ettim.
Ara öğün 1 yeşil çay .
Saat 4 gibi bir yumurta .
Akşam yemeği etli nohut ve yoğurtlu meze.
Baktığım zaman çok az bir kalori aldım.
Eğer kilo vermem durursa ya da yavaşlarsa bu if i denicem. Sizlerle paylaşırım

Canım ya şu nikimizin yanına hani başlangıç kilo hedef kilo falan yazıyoruz ya onu nereden yapıyoruz bilmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…