- 13 Ekim 2018
- 37
- 75
- 38
- 30
Ben de spor salonunda kullanmıştım eliptiği aslında her yeri çalıştırıyor ayakta yaptığın zaman ama gerçekten baya zorlanıyor insan. Yürüyüş bandı daha kolay gelince yapası gelir insanın. İkinci el temiz bulsam almak istiyorumBenim eliptik de var ama en güzeli yürüyüş bandı.Eliptik bana daha bir zor geliyor.Belki benimkinin ayarı bozuktur Bir agirlasiyor bir hafif oluyor.
Elbette hedef kiloda korumaya geçeriz. Ama cips yeme bence onun yerine kuruyemiş yesen .Çok tuzlu ve çok yağlı oluyor cipsler.Ben de 68 ile 18 martta başladım bugün 66.70 çıktı kilom. Sevindim tabi ama baya zorlanıyorum bugün cips gördüm içim eridi resmen ama şöyle düşünüyorum hedef kiloya geldiğimizde artık her şeyden çok az az yiyebilicez. O zaman sadece kiloyu korumak amacımız olacak onu da daha kolay yaparız inşallah
Valla eliptige 10 dk zor daysniyorum benBen de spor salonunda kullanmıştım eliptiği aslında her yeri çalıştırıyor ayakta yaptığın zaman ama gerçekten baya zorlanıyor insan. Yürüyüş bandı daha kolay gelince yapası gelir insanın. İkinci el temiz bulsam almak istiyorum
Ayy bende spor salonunu çok seviyorum .Aslında eşim tamamen dönünce inşallah salona yazılmak istiyorum.Gerci evde var ama oranın havası daha bir başka oluyor.Yillarca spor salonuna gittim .Çok güzel .Böyle evde olunca boşluk oluyor.spor salonundaki bi aletle mekik çektim 100 tane ama hiç normal evde çektiğimiz mekik gibi zorlamadı. Evde 20yi zor çekiyorum ben mesela. Akşama da et sotem,bulgur pilavım ve acı turşum var . 6da onu yerim ben de başka yemem artık
Kesinlikle doğru diyorsun.Bende senden oldum .Siskinligim yavaş yavaş basliyor .Tartı kipirdamiyor. Bu regli dönemi zayiflamada belli bir süre motivasyon kırıyor.Ama ben beslenmeme dikkat ediyorum.Ben bir buçuk kase çorba yanında çeyrek dilim ekmek.. dayanamadım bir tane kuru pasta attım ağzıma..
Daha yemem birşey..
İnsan kilo verdiğini görünce daha da hirslaniyo
Ben hala olmadım.. umutla bekliyorumKesinlikle doğru diyorsun.Bende senden oldum .Siskinligim yavaş yavaş basliyor .Tartı kipirdamiyor. Bu regli dönemi zayiflamada belli bir süre motivasyon kırıyor.Ama ben beslenmeme dikkat ediyorum.
Duydum ama hiç sağlıklı değil bence .Yavaş olsun sağlıklı olsunİf diye bir şey varmış yeni öğrendim oruç gibi ama 16 saat sıvı şekersiz şeyler serbest kalan 8 saat protein sağlıklı yağ içeren besinleri yiyebiliyoruz karbonhidrat az miktar diğerleri doyana kadar. Ne diyorsunuz konuyla ilgili bilgisi olan var mı
Haftada iki kilo güzel ama sonra yemeğe başlayınca ya geri gelirse.Ben sıvı diyetine dayanamamZaten haftada iki kilo diyorlar ama hep yağdan gidiyor diye okuyunca bir meraklandım
Aslında ben bugün sabahHaftada iki kilo güzel ama sonra yemeğe başlayınca ya geri gelirse.Ben sıvı diyetine dayanamam
Canım ya şu nikimizin yanına hani başlangıç kilo hedef kilo falan yazıyoruz ya onu nereden yapıyoruz bilmiyorum benÇayımı içtim , yanında tatlı yedim ama pişmanm çünkü midem bulanıyor,
Ben şerbetli tatlı çok sevmem ama artık bu zaman zarfında niye canım çektiyse..
Şimdi de yeşil çay ve maden suyu içiyorum...birazdan spor yapicam ve yoğurt kürü ile günü tamamlamış olucam.. inşaallah
Profil resmine tikla , hesap detaylarına gir orda çıkacak cnm..Özel başlık diyor orayaCanım ya şu nikimizin yanına hani başlangıç kilo hedef kilo falan yazıyoruz ya onu nereden yapıyoruz bilmiyorum ben
İnşallah yaparımProfil resmine tikla , hesap detaylarına gir orda çıkacak cnm..Özel başlık diyor oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?