- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Yaparsın canım..❤❤İnşallah yaparım
Gün içinde nasıl besleniyorsun,canım..Ya kızlar akşam bişi yemiyorum ya iki gündür feci migrenim tuttu aç kalıncada oluyomuş dr akşam meyve ye bişi olmaz dedi ama zayıflama hızım düşer diye moralim bozuldu
Sabah normal kahavaltı iki dilim kepek ekmek araöğünde süt veya meyve emzirdiğim için bide 5 6 gibi ekmek kullanmadan ufaak porsiyon yemek bu kadarGün içinde nasıl besleniyorsun,canım..
Bence yoğurt yiyebilirsin , çok aclik hissedersen...Hem yoğurt zayıflamaya da yardımcı oluyorSabah normal kahavaltı iki dilim kepek ekmek araöğünde süt veya meyve emzirdiğim için bide 5 6 gibi ekmek kullanmadan ufaak porsiyon yemek bu kadar
Yoğurdu az tüketiyorum yarın onu deneyim bakalımBence yoğurt yiyebilirsin , çok aclik hissedersen...Hem yoğurt zayıflamaya da yardımcı oluyor
Olmadı daha doğrusu ben goremedimYaparsın canım..❤❤
Çok iyi ceviz kuruyemiş kayısı bunlarında tuketirsen daha iyi olur aralarda tokta tutarSabah normal kahavaltı iki dilim kepek ekmek araöğünde süt veya meyve emzirdiğim için bide 5 6 gibi ekmek kullanmadan ufaak porsiyon yemek bu kadar
Canım bende de migren var .Ama ilaç kullanıyorum .Çok iyi geliyor.Hic atakların yok çok şükür.Sende doktora gitsen çok iyi olur.Cunku açlık çok tetikliyor.Ya kızlar akşam bişi yemiyorum ya iki gündür feci migrenim tuttu aç kalıncada oluyomuş dr akşam meyve ye bişi olmaz dedi ama zayıflama hızım düşer diye moralim bozuldu
Ama emzirdigin için ilaç vermeyebilir.Yada ona göre ilaç verebilirCanım bende de migren var .Ama ilaç kullanıyorum .Çok iyi geliyor.Hic atakların yok çok şükür.Sende doktora gitsen çok iyi olur.Cunku açlık çok tetikliyor.
Yaptım galiba çok sağol canımYaparsın canım..❤❤
Ne kullanıyosun ilaç teşhis koymuşalrdı ilaç verdi ama oda antidepresanmış emzirdiğim için eczacı vermedi bidahad gitmedimCanım bende de migren var .Ama ilaç kullanıyorum .Çok iyi geliyor.Hic atakların yok çok şükür.Sende doktora gitsen çok iyi olur.Cunku açlık çok tetikliyor.
Benim citoles adında antidepresan ilacı birde migren tedavisi için sibelium diye bir ilaç.Cok şiddetli atak olursa da relpax diye bir ilaç var onu kullanıyorum. Ama çok şükür reglim dahi öyle ciddi atagim olmuyor.Fakat ayağımın geldiğini hissedince içiyorum.Ayyy migren çok fena ben her iki günde bir baş ağrısı cekiyordum.Gunde kaç tane hap içersin yok geçmezdi.Spor zaten hiç yapamazdim.Birde aslında tatlıdan çok tetikliyor.Bilmiyorum zayıflayincada ilaçlarında kullanınca sağlığın düzeldi çok şükür Rabbime.Canim sende ihmal etme çok geçmiş olsun .Ne kullanıyosun ilaç teşhis koymuşalrdı ilaç verdi ama oda antidepresanmış emzirdiğim için eczacı vermedi bidahad gitmedim
Olmus canimOlmadı daha doğrusu ben goremedim
Ben eliptik bir ara 75 dk yapıyordum hatta arada 90 dkya çıktığım da oldu. Görümcem şaşırıyordu bende de var 15-20 dk zor dayanıyorum ben derdi. Ben seviyorum 20. dakikada terletmeye başlıyor beni.Valla eliptige 10 dk zor daysniyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?