Sadece zayiflayalim

Ya kızlar akşam bişi yemiyorum ya iki gündür feci migrenim tuttu aç kalıncada oluyomuş dr akşam meyve ye bişi olmaz dedi ama zayıflama hızım düşer diye moralim bozuldu

Sabah normal kahavaltı iki dilim kepek ekmek araöğünde süt veya meyve emzirdiğim için bide 5 6 gibi ekmek kullanmadan ufaak porsiyon yemek bu kadar
Bence yoğurt yiyebilirsin , çok aclik hissedersen...Hem yoğurt zayıflamaya da yardımcı oluyor

Ya kızlar akşam bişi yemiyorum ya iki gündür feci migrenim tuttu aç kalıncada oluyomuş dr akşam meyve ye bişi olmaz dedi ama zayıflama hızım düşer diye moralim bozuldu
Canım bende de migren var .Ama ilaç kullanıyorum .Çok iyi geliyor.Hic atakların yok çok şükür.Sende doktora gitsen çok iyi olur.Cunku açlık çok tetikliyor.

Canım bende de migren var .Ama ilaç kullanıyorum .Çok iyi geliyor.Hic atakların yok çok şükür.Sende doktora gitsen çok iyi olur.Cunku açlık çok tetikliyor.
Ne kullanıyosun ilaç teşhis koymuşalrdı ilaç verdi ama oda antidepresanmış emzirdiğim için eczacı vermedi bidahad gitmedim

Ne kullanıyosun ilaç teşhis koymuşalrdı ilaç verdi ama oda antidepresanmış emzirdiğim için eczacı vermedi bidahad gitmedim
Benim citoles adında antidepresan ilacı birde migren tedavisi için sibelium diye bir ilaç.Cok şiddetli atak olursa da relpax diye bir ilaç var onu kullanıyorum. Ama çok şükür reglim dahi öyle ciddi atagim olmuyor.Fakat ayağımın geldiğini hissedince içiyorum.Ayyy migren çok fena ben her iki günde bir baş ağrısı cekiyordum.Gunde kaç tane hap içersin yok geçmezdi.Spor zaten hiç yapamazdim.Birde aslında tatlıdan çok tetikliyor.Bilmiyorum zayıflayincada ilaçlarında kullanınca sağlığın düzeldi çok şükür Rabbime.Canim sende ihmal etme çok geçmiş olsun .

Valla eliptige 10 dk zor daysniyorum ben
Ben eliptik bir ara 75 dk yapıyordum hatta arada 90 dkya çıktığım da oldu. Görümcem şaşırıyordu bende de var 15-20 dk zor dayanıyorum ben derdi. Ben seviyorum 20. dakikada terletmeye başlıyor beni.

Dün akşam ev oturmasında akşam yemeği yemeden gittiğim için Allah ne verdiyse yedim her şeyden. Ama eve gelince 35 dk Leslie yaptım yatmadan yarım saat önce. Sabah 7de kalktım ama aç uyanmadım. hemen oğluma kahvaltı hazırladım. Ben 8de sadece yeşil elma yedim. 10 buçukta bir hurma yiyeceğim. Öğlen de sadece muz yiyeceğim. Saat 4e doğru da 3 kaşık fasulye yemeği yiyeceğim. Oğlum 4 buçukta kursa gidiyor. O gidince yürüyüşe gidip 2 saat yürüyeceğim. Sonra yemek yok. Akşama da arkadaşlarla kafede gün var. Çay ve sade soda içerim.

Günaydın bugün işe arabayla geldim yorgundum kalktığımda hiç zinde hissetmedim.
Yulaflı omlet yaptım ve iki dilim elma iki dilim portakal 1 dilim kivi ile kahvaltımı ettim. 1 tane hurma yedim.
Kaçamak olarak öğrencim kurabiye getirmiş bir ısırık aldım sadece . Yürüyüş yapmıycam bugün hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…