Sadece zayiflayalim

Ben de öğlen dünden kalan etli nohut yedim bir kaseden biraz fazla 369 kalori falan kalori yazıyor akşama yine yerim aynı yemekten bence çok leziz yapmışım ya da aç olduğumdan da olabilir
Bende yiyorum yemeklerim bitmeden yeni yemek yapmıyorum.Yazik valla dokemem.Yerimmmmm

Hoşgeldin bende üşeniyorum temizlik yapmaya .Başlayınca da hizimi alamıyorum.Haftaya yapicam inşallah bende.
Sadece daha alt katı süpürdüm . 45 dakika sürdü ter içindeyim şimdiden . Yukarıya süpürür vikeda yaparım . Banyoyu yıkarım okadar. Toz alma işi haftaya kalır.

Kızlar dört küçük fındıklı lokum birde ballı kavrulmuş fistik 7 tane yedim valla .Canım tatlı istedi yapacak bir şey kalmadı.

Kızlar dört küçük fındıklı lokum birde ballı kavrulmuş fistik 7 tane yedim valla .Canım tatlı istedi yapacak bir şey kalmadı.
Sen çok aç kaldın. Kendini tutamiyosun
Yarin tartı günü bakalım yerimizde mı sayıyoruz..
Bende çorba yanında yoğurt ve acı biber yedim.. üstüne su içince sistim,
Galiba midem küçüldü

Sen çok aç kaldın. Kendini tutamiyosun
Yarin tartı günü bakalım yerimizde mı sayıyoruz..
Bende çorba yanında yoğurt ve acı biber yedim.. üstüne su içince sistim,
Galiba midem küçüldü
Ayyyy hiç sorma bir hafta tavuk diyeti yaptım .perişan oldum yokken yokk diyet bana göre değil .En güzeli gündüz yiyip akşam yememek birazda hamur tatlı dikkat ettik mi tamam .Yinede 900 en fazla 1000 kaloriyi geçmiyorum ama.Bugun mesela tüm yediklerim 816 kalori .Cidden bide regli olucam ya ondan tatlı yedim.

Bende tatlıya dur diyemiyorum. Normalde sevmem. Tuzlu şeyler daha cazip gelir bana..
Dediğin gibi adetten dolayı.. ahh bir olsam . Acaba adet olsam bitiminde kilom az çıkar mı onu merak ediyorum..

Canım çıktı . Yürüsem bu kadar kalori harcayamazdım . İşin kötüsü daha çok acıktım. Normalde bu kadar aç hissetmiyordum bu saatte .
Temizlik yaptım ya ondan .Güle güle kirletdarısı benim başıma artık.Haftaya havalar düzgün giderse bende cam perde temizlemeyi düşünüyorum

Bende tatlıya dur diyemiyorum. Normalde sevmem. Tuzlu şeyler daha cazip gelir bana..
Dediğin gibi adetten dolayı.. ahh bir olsam . Acaba adet olsam bitiminde kilom az çıkar mı onu merak ediyorum..
Kesinlikle az çıkar .Benim geçen ay öyle oldu .Ben şu an çok rahatım mesela aynı besleniyorum.Ben 67 olduğumu düşünüyorum.Artik şu regli gelsin gitsin anlasilicak kilom .Benim yarın 5 günüm kaldı .Ben program yükledim oradan takip ediyorum .Yoksa hayatta takip edemem .

Bende 68 altı olduğumu düşünüyorum,.
Ben geçen ay erken olduğum için aklımda yoksa tutamam aklimda..
Bakalım yarın ne çıkacak tartıda..

Su 66 rakamını bir görsem nasıl mutlu olucam .Tam 8 kilo vermiş oluyorum.Hele 64 rakamını görsem 10 kilo gitmiş olucak.İnsallah gorucem .Durmak aynen devam .Eşim izne geldiğinde bile aynen ekmeksiz hamursuz devam edicem.Belki bir gün ailecek hamburger yeriz .Oğluma yediriyorum hafta sonları ben yemiyorum.Tabi çocuk yanlız yemekten bıktı.Ona söz verdim baban gelince yeriz bir defa dedim .

Bende 68 altı olduğumu düşünüyorum,.
Ben geçen ay erken olduğum için aklımda yoksa tutamam aklimda..
Bakalım yarın ne çıkacak tartıda..
Merak etme gorucez o istediğimiz hedefleri .Hele havalar isinsin daha çok yerleşip su içip zayiflariz.6 li rakamlara düştük ya gerisi kolay. Allah'ın izniyle.Ramazandan sonra inşallah 59 yada 60 arası olmam gerek.Havuz zamanımız başlıyor.

Ya dikkat ettik mi olur...
Benimde arkadaşım gelecek 1hafta sonra falan.. o güne kadar 68in altını görsem çok iyi olacak. Ve ödül günü yapicam tabi abartmadan...
Bundan sonra kahvaltı da yeşil çay içicem,
Bugün 3tane içtim mesela,,
Yarin yoğurt kürü son ama ben cumartesi günü zerdeçal ve zencefilli devam edicem...

Temizlik yaptım ya ondan .Güle güle kirletdarısı benim başıma artık.Haftaya havalar düzgün giderse bende cam perde temizlemeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim . Daha banyo çamaşır kendimi de yıkamam gerekiyor . Yanlız yediklerimi saymak istemiyorum. Doymak bilmedim . Evde sürekli un helvası olur , tadına bile bakmayan ben yemek sonrası bide ondan yedim. Sana diyordum ama benimde reglim yaklaştı . Bende onu suçlayım bari , bugünkü üstün performansımdan dolayı . Uzun zamandan sonra ilk defa karnım tam olarak doydu ya şimdi bir ağırlık çöktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…