Bende yiyorum yemeklerim bitmeden yeni yemek yapmıyorum.Yazik valla dokemem.YerimmmmmBen de öğlen dünden kalan etli nohut yedim bir kaseden biraz fazla 369 kalori falan kalori yazıyorakşama yine yerim aynı yemekten bence çok leziz yapmışım ya da aç olduğumdan da olabilir
Sağlık herşeyden önemli böylesi daha iyi bence yine güzel vermişsin 2 kilo veremeyenler varBen şu migren ilaçlarını kullanmasaydim .Eminim daha çok kilo verirdim.Ama en az 6 daha kullanmaliyim.
Aynen yemek ekmek çöpe atılan evde bereket olmaz canımBende yiyorum yemeklerim bitmeden yeni yemek yapmıyorum.Yazik valla dokemem.Yerimmmmm
Ben de yemiyodum ama oruç olunca yiyorum o kadar yüklenemem. Zaten tatlıyla beraber 1000 kalori olmuyo yediklerim iftardaÇok geç saatte yeme istersen .Bende çok severim irmik helvasini.Ratlilarin tadını unuttum artık .
Sadece daha alt katı süpürdüm . 45 dakika sürdü ter içindeyim şimdiden . Yukarıya süpürür vikeda yaparım . Banyoyu yıkarım okadar. Toz alma işi haftaya kalır.Hoşgeldin bende üşeniyorum temizlik yapmaya .Başlayınca da hizimi alamıyorum.Haftaya yapicam inşallah bende.
Bizde asla yemek dökülmez . Karnabahardan sıkılınca salataya çevirdim mesela. En kötü sokakta bir sürü aç hayvan var.Bende yiyorum yemeklerim bitmeden yeni yemek yapmıyorum.Yazik valla dokemem.Yerimmmmm
AynenBizde asla yemek dökülmez . Karnabahardan sıkılınca salataya çevirdim mesela. En kötü sokakta bir sürü aç hayvan var.
Sen çok aç kaldın. Kendini tutamiyosunKızlar dört küçük fındıklı lokum birde ballı kavrulmuş fistik 7 tane yedim valla .Canım tatlı istedi yapacak bir şey kalmadı.
Ayyyy hiç sorma bir hafta tavuk diyeti yaptım .perişan oldum yokken yokk diyet bana göre değil .En güzeli gündüz yiyip akşam yememek birazda hamur tatlı dikkat ettik mi tamam .Yinede 900 en fazla 1000 kaloriyi geçmiyorum ama.Bugun mesela tüm yediklerim 816 kalori .Cidden bide regli olucam ya ondan tatlı yedim.Sen çok aç kaldın. Kendini tutamiyosun
Yarin tartı günü bakalım yerimizde mı sayıyoruz..
Bende çorba yanında yoğurt ve acı biber yedim.. üstüne su içince sistim,
Galiba midem küçüldü
Bende tatlıya dur diyemiyorum. Normalde sevmem. Tuzlu şeyler daha cazip gelir bana..Ayyyy hiç sorma bir hafta tavuk diyeti yaptım .perişan oldum yokken yokk diyet bana göre değil .En güzeli gündüz yiyip akşam yememek birazda hamur tatlı dikkat ettik mi tamam .Yinede 900 en fazla 1000 kaloriyi geçmiyorum ama.Bugun mesela tüm yediklerim 816 kalori .Cidden bide regli olucam ya ondan tatlı yedim.
Temizlik yaptım ya ondan .Güle güle kirletCanım çıktı . Yürüsem bu kadar kalori harcayamazdım . İşin kötüsü daha çok acıktım. Normalde bu kadar aç hissetmiyordum bu saatte .
Kesinlikle az çıkar .Benim geçen ay öyle oldu .Ben şu an çok rahatım mesela aynı besleniyorum.Ben 67 olduğumu düşünüyorum.Artik şu regli gelsin gitsin anlasilicak kilom .Benim yarın 5 günüm kaldı .Ben program yükledim oradan takip ediyorum .Yoksa hayatta takip edemem .Bende tatlıya dur diyemiyorum. Normalde sevmem. Tuzlu şeyler daha cazip gelir bana..
Dediğin gibi adetten dolayı.. ahh bir olsam . Acaba adet olsam bitiminde kilom az çıkar mı onu merak ediyorum..
Bende 68 altı olduğumu düşünüyorum,.Kesinlikle az çıkar .Benim geçen ay öyle oldu .Ben şu an çok rahatım mesela aynı besleniyorum.Ben 67 olduğumu düşünüyorum.Artik şu regli gelsin gitsin anlasilicak kilom .Benim yarın 5 günüm kaldı .Ben program yükledim oradan takip ediyorum .Yoksa hayatta takip edemem .
Merak etme gorucez o istediğimiz hedefleri .Hele havalar isinsin daha çok yerleşip su içip zayiflariz.6 li rakamlara düştük ya gerisi kolay. Allah'ın izniyle.Ramazandan sonra inşallah 59 yada 60 arası olmam gerek.Havuz zamanımız başlıyor.Bende 68 altı olduğumu düşünüyorum,.
Ben geçen ay erken olduğum için aklımda yoksa tutamam aklimda..
Bakalım yarın ne çıkacak tartıda..
Ya dikkat ettik mi olur...Merak etme gorucez o istediğimiz hedefleri .Hele havalar isinsin daha çok yerleşip su içip zayiflariz.6 li rakamlara düştük ya gerisi kolay. Allah'ın izniyle.Ramazandan sonra inşallah 59 yada 60 arası olmam gerek.Havuz zamanımız başlıyor.
Teşekkür ederim . Daha banyo çamaşır kendimi de yıkamam gerekiyor . Yanlız yediklerimi saymak istemiyorum. Doymak bilmedim . Evde sürekli un helvası olur , tadına bile bakmayan ben yemek sonrası bide ondan yedim. Sana diyordum ama benimde reglim yaklaştı . Bende onu suçlayım bari , bugünkü üstün performansımdan dolayı . Uzun zamandan sonra ilk defa karnım tam olarak doydu ya şimdi bir ağırlık çöktüTemizlik yaptım ya ondan .Güle güle kirletdarısı benim başıma artık.Haftaya havalar düzgün giderse bende cam perde temizlemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?