Tartım bozuldudayanamadı bana
Sen yine olucan ben inatla olmuyorum, tartı 200gr fazla çıkardı yine..Sporumu yaptım birazdan yogurdumu yerim öğlene de dünden kuru fasulyem var onu yerim yine yoğurtla beraber .Bakalım yarın kaç kilo gostericez.Gerci Reglime yaklastigim için 68 de takıldım.Tamda hedefe 2 kilocuk kalmıştı ki regli kapımı çalıyor
Daha olmadimi bir doktora mi gitsen acep.Hep böyle gecikirmi .Benim bazen iki gün erken iki gün geç olur.Senin baya geçti galibaSen yine olucan ben inatla olmuyorum, tartı 200gr fazla çıkardı yine..sinir bozucu.
Ama kendime baktığımda gobegimin azaldığını görüyorum... tabi dokundugumda topa dokunuyor gibiyim vallahi çığlık aticam..
Belirtilerim var , olurum inşaallah.Daha olmadimi bir doktora mi gitsen acep.Hep böyle gecikirmi .Benim bazen iki gün erken iki gün geç olur.Senin baya geçti galiba
Canım sen 74 ten 68 e ne kadar sürede düştün bu şekilde beslenmeyleSporumu yaptım birazdan yogurdumu yerim öğlene de dünden kuru fasulyem var onu yerim yine yoğurtla beraber .Bakalım yarın kaç kilo gostericez.Gerci Reglime yaklastigim için 68 de takıldım.Tamda hedefe 2 kilocuk kalmıştı ki regli kapımı çalıyor
Bence ödem su topluyordur vücudun beslenmenden eminsen hiç moralini bozmaSen yine olucan ben inatla olmuyorum, tartı 200gr fazla çıkardı yine..sinir bozucu.
Ama kendime baktığımda gobegimin azaldığını görüyorum... tabi dokundugumda topa dokunuyor gibiyim vallahi çığlık aticam..
Çok kısa değil .Ama ben herşey yiyordum son zamanlarda biraz azalttim.Yoksa ben saat 5 e kadar yiyordum kalorili hesapliyordum.Mesela 1000 kaloriyi gecmiyordum.Hatta en son yemeğimi 3 te oğlum okuldan geliyor onunla yiyip daha yemiyordum.İki ayda diyebilirim.Bence 68 den daha azim su anda regli şişkinlik yapıyor eminim.Canım sen 74 ten 68 e ne kadar sürede düştün bu şekilde beslenmeyle
Hoşgeldin bende üşeniyorum temizlik yapmaya .Başlayınca da hizimi alamıyorum.Haftaya yapicam inşallah bende.Selam herkese. Ben bugün evdeyim . Biraz çok yedim sanırım . Sabah kahveyle kruvasan yedim . Deminde kabak çorbası , karnabahar salatası , iki haşlama patates , turşu yedim . Temizlik yapmaktan nefret ediyorum ama cam perde teras temizliği yok Nasılsa. Süpürge vileda falan yapayım diyorum şimdi hem bana spor olur Hemde 200 lira cebimde kalır.
Bende çok seviyorum acı biber turşusunu.Şu an çok acıktım ama yemeyeceğim 4e kadar. Öğlen ekmeksiz mercimek çorbası içtim yanında da 4 tane acı biber turşusu yedim ekmeksiz.
Çok geç saatte yeme istersen .Bende çok severim irmik helvasini.Ratlilarin tadını unuttum artık .Ben de akşama ne yesem diye düşünüyorum. Ama irmik helvası yapcam o kesin az şekerli küçük bi porsiyon yiyebilirim.
Ay eşim bayılır o tatlıya ona jest olarak yapsam mı ben de acabaBen de akşama ne yesem diye düşünüyorum. Ama irmik helvası yapcam o kesin az şekerli küçük bi porsiyon yiyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?