Sadece zayiflayalim

Ben de şimdi bir tane hurma yedim. Öğlen kararsızım mercimek çorbası mı içsem yoksa getirdiğim muzu mu yesem bilemedim.

Sporumu yaptım birazdan yogurdumu yerim öğlene de dünden kuru fasulyem var onu yerim yine yoğurtla beraber .Bakalım yarın kaç kilo gostericez.Gerci Reglime yaklastigim için 68 de takıldım.Tamda hedefe 2 kilocuk kalmıştı ki regli kapımı çalıyor

Sen yine olucan ben inatla olmuyorum, tartı 200gr fazla çıkardı yine.. sinir bozucu.
Ama kendime baktığımda gobegimin azaldığını görüyorum... tabi dokundugumda topa dokunuyor gibiyim vallahi çığlık aticam..

Günaydın hanımlar sabah 6.30 da bir bardak şekersiz çay şeker kullanmam zaten yanında iki dilim peynir ve iki zeytinle zoraki kahvaltı yaptım okulda ara olarak çay ve ceviz+ leblebi yedim bir avuç kadar 1 litre su aldım yanıma öğlen de evden getirdiğim salata yiyeceğim bol limon ve maydonozlu benim de regl yaklaşıyor şişkinliğim var cuma cumartesi pazar spora gideceğim bu hafta gidemedim çünkü akşama Allah kerim :)

Daha olmadimi bir doktora mi gitsen acep.Hep böyle gecikirmi .Benim bazen iki gün erken iki gün geç olur.Senin baya geçti galiba

Daha olmadimi bir doktora mi gitsen acep.Hep böyle gecikirmi .Benim bazen iki gün erken iki gün geç olur.Senin baya geçti galiba
Belirtilerim var , olurum inşaallah.
Arada gecikir böyle .
Geçen ay 5gun erken oldum.. bakalım bekliyorum ya ondan da olmuyor Galiba

Canım sen 74 ten 68 e ne kadar sürede düştün bu şekilde beslenmeyle

Bence ödem su topluyordur vücudun beslenmenden eminsen hiç moralini bozma

Selam herkese. Ben bugün evdeyim . Biraz çok yedim sanırım . Sabah kahveyle kruvasan yedim . Deminde kabak çorbası , karnabahar salatası , iki haşlama patates , turşu yedim . Temizlik yapmaktan nefret ediyorum ama cam perde teras temizliği yok Nasılsa. Süpürge vileda falan yapayım diyorum şimdi hem bana spor olur Hemde 200 lira cebimde kalır.

Canım sen 74 ten 68 e ne kadar sürede düştün bu şekilde beslenmeyle
Çok kısa değil .Ama ben herşey yiyordum son zamanlarda biraz azalttim.Yoksa ben saat 5 e kadar yiyordum kalorili hesapliyordum.Mesela 1000 kaloriyi gecmiyordum.Hatta en son yemeğimi 3 te oğlum okuldan geliyor onunla yiyip daha yemiyordum.İki ayda diyebilirim.Bence 68 den daha azim su anda regli şişkinlik yapıyor eminim.

Hoşgeldin bende üşeniyorum temizlik yapmaya .Başlayınca da hizimi alamıyorum.Haftaya yapicam inşallah bende.

Ben de öğlen dünden kalan etli nohut yedim bir kaseden biraz fazla 369 kalori falan kalori yazıyor akşama yine yerim aynı yemekten bence çok leziz yapmışım ya da aç olduğumdan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…