Sadece zayiflayalim

Yoğurt kürü nasıl oluyor ben de yapiyim faydalı mı

Zerdeçal zencefil çok iyi bence.Bende onu yapıyorum .Ama zencefil yerine Mate tozu koyuyorum.O bitince zencefil koyucam .Günde iki öğün bazen 3 öğün yapıyorum.Olsun biraz kendimize ödülden vermeliyiz hem vücudumuz alissiin yani sonuçta diyet yapmıyoruz .Zayıflayincada yiycez dimi yani

Cidden ben regli yaklaşınca doyamıyorum.Gercekten bak .

Canım bak içine zerdeçal zencefil ve yoğurt bu kadar Ben bunu üç öğün yiyorum cidden çok tok tutuyor.Ayrica yağ yakiyormus..Ama hamilelik emzirme olmasın özgür olmalısın yani
Ara öğün olarak mı yiyorsun toz halinde olan dimi zencefil ve zerdeçal. Evde şu an zerdeçal var ama tok tutuyorsa alırım.

Ya bi de zayıflayınca gıdık gider mi acaba. Çok sinir oluyorum eğer giderse çok sevinicem. Motiveniz düştüğünde neler hatırlatıyorsunuz kendinize

15gun boyunca gece yatmadan yarım saat 1saat önce.
3kasik yoğurt
1cay kaşığı pul biber
Yarım limon suyu.karistirip yiyosun..
Yağ yakma özelliğine sahip..
Ya gündüz yapsak nasıl oluyor ki gece yediğim herşey kalori gibi geliyor aç yatmak lazım gibi

Ara öğün olarak mı yiyorsun toz halinde olan dimi zencefil ve zerdeçal. Evde şu an zerdeçal var ama tok tutuyorsa alırım.
Ben sabah yiyorum ,öğlen yemek ile birlikte yiyorum ,birde akşam yiyorum valla ben ilaç kullandığım halde kendimi tok hissediyorum.İstersen dene alerjin falan yoksa .

Geçen bir yerde okudum.. aslında kilo verme zamanında erken uyumak çok onemliymis...
Uyku da da zayıflamaya yarayan hormonlar varmış ya. Adını hatırlamıyorum..
2 ile 4 muydu 6 miydi o saatler arası.Valla kızlar sizi bilmem ama ben inşallah kilo almamak için elimden geleni yapicam.Zaten hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım.Kendimi ne kadar salmisim.Cok pişmanım su halimize bakın ne kadar kilo almisiz ki zor veriyoruz.5 kilomuz olsaydı çoktan gitmişti

Hedefime bir ulasaydim
Sonrası Allah kerim...
Şu göbek bir gitse.. bazen diyorum yok ya aynı duruyor ama değil yani. Zaten hemen dümdüz olacak diye birşey yok

Ya gündüz yapsak nasıl oluyor ki gece yediğim herşey kalori gibi geliyor aç yatmak lazım gibi
Diyetisyen gece yatmadan aç yatma mideni oyalayacak uyurken de metabolizmayı çalıştıracak ya yeşilçay ya yarım su bardağı tarçınlı süt ya da yoğurt ye demişti. Vücut gece de yağ yaktığı için mideyi boş bırakmamak lazımmış

Çok teşekkür ederim canım kötü bişey geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…