- 13 Ekim 2018
- 37
- 75
- 38
- 30
Yoğurt kürü nasıl oluyor ben de yapiyim faydalı mıYa dikkat ettik mi olur...
Benimde arkadaşım gelecek 1hafta sonra falan.. o güne kadar 68in altını görsem çok iyi olacak. Ve ödül günü yapicam tabi abartmadan...
Bundan sonra kahvaltı da yeşil çay içicem,
Bugün 3tane içtim mesela,,
Yarin yoğurt kürü son ama ben cumartesi günü zerdeçal ve zencefilli devam edicem...
Zerdeçal zencefil çok iyi bence.Bende onu yapıyorum .Ama zencefil yerine Mate tozu koyuyorum.O bitince zencefil koyucam .Günde iki öğün bazen 3 öğün yapıyorum.Olsun biraz kendimize ödülden vermeliyiz hem vücudumuz alissiin yani sonuçta diyet yapmıyoruz .Zayıflayincada yiycez dimi yaniYa dikkat ettik mi olur...
Benimde arkadaşım gelecek 1hafta sonra falan.. o güne kadar 68in altını görsem çok iyi olacak. Ve ödül günü yapicam tabi abartmadan...
Bundan sonra kahvaltı da yeşil çay içicem,
Bugün 3tane içtim mesela,,
Yarin yoğurt kürü son ama ben cumartesi günü zerdeçal ve zencefilli devam edicem...
Cidden ben regli yaklaşınca doyamıyorum.Gercekten bak .Teşekkür ederim . Daha banyo çamaşır kendimi de yıkamam gerekiyor . Yanlız yediklerimi saymak istemiyorum. Doymak bilmedim . Evde sürekli un helvası olur , tadına bile bakmayan ben yemek sonrası bide ondan yedim. Sana diyordum ama benimde reglim yaklaştı . Bende onu suçlayım bari , bugünkü üstün performansımdan dolayı . Uzun zamandan sonra ilk defa karnım tam olarak doydu ya şimdi bir ağırlık çöktü
Canım bak içine zerdeçal zencefil ve yoğurt bu kadar Ben bunu üç öğün yiyorum cidden çok tok tutuyor.Ayrica yağ yakiyormus..Ama hamilelik emzirme olmasın özgür olmalısın yaniYoğurt kürü nasıl oluyor ben de yapiyim faydalı mı
Zerdeçal zencefil yoğurt.Bende günde üç öğün yiyorum. Çok tok tutuyor.Tabi emziren ve hamile olmuycakmis öyle biliyorum.Yarim yağlı yada yağsız yoğurtla çok güzel olur.Yoğurt kürü nasıl oluyor ben de yapiyim faydalı mı
15gun boyunca gece yatmadan yarım saat 1saat önce.Yoğurt kürü nasıl oluyor ben de yapiyim faydalı mı
Herşey yapıyoruz valla zayıflamak için15gun boyunca gece yatmadan yarım saat 1saat önce.
3kasik yoğurt
1cay kaşığı pul biber
Yarım limon suyu.karistirip yiyosun..
Yağ yakma özelliğine sahip..
Benim yarin son bu kürüm ,.Herşey yapıyoruz valla zayıflamak için
Ara öğün olarak mı yiyorsun toz halinde olan dimi zencefil ve zerdeçal. Evde şu an zerdeçal var ama tok tutuyorsa alırım.Canım bak içine zerdeçal zencefil ve yoğurt bu kadar Ben bunu üç öğün yiyorum cidden çok tok tutuyor.Ayrica yağ yakiyormus..Ama hamilelik emzirme olmasın özgür olmalısın yani
Ya gündüz yapsak nasıl oluyor ki gece yediğim herşey kalori gibi geliyor aç yatmak lazım gibi15gun boyunca gece yatmadan yarım saat 1saat önce.
3kasik yoğurt
1cay kaşığı pul biber
Yarım limon suyu.karistirip yiyosun..
Yağ yakma özelliğine sahip..
3kasik yoğurttan ne olacak kiYa gündüz yapsak nasıl oluyor ki gece yediğim herşey kalori gibi geliyor aç yatmak lazım gibi
Ben sabah yiyorum ,öğlen yemek ile birlikte yiyorum ,birde akşam yiyorum valla ben ilaç kullandığım halde kendimi tok hissediyorum.İstersen dene alerjin falan yoksa .Ara öğün olarak mı yiyorsun toz halinde olan dimi zencefil ve zerdeçal. Evde şu an zerdeçal var ama tok tutuyorsa alırım.
Ben gece 12 de uyuyorum .8 yada 9 gibi yiyorum .Ya gündüz yapsak nasıl oluyor ki gece yediğim herşey kalori gibi geliyor aç yatmak lazım gibi
Geçen bir yerde okudum.. aslında kilo verme zamanında erken uyumak çok onemliymis...Ben gece 12 de uyuyorum .8 yada 9 gibi yiyorum .
2 ile 4 muydu 6 miydi o saatler arası.Valla kızlar sizi bilmem ama ben inşallah kilo almamak için elimden geleni yapicam.Zaten hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım.Kendimi ne kadar salmisim.Cok pişmanım su halimize bakın ne kadar kilo almisiz ki zor veriyoruz.5 kilomuz olsaydı çoktan gitmiştiGeçen bir yerde okudum.. aslında kilo verme zamanında erken uyumak çok onemliymis...
Uyku da da zayıflamaya yarayan hormonlar varmış ya. Adını hatırlamıyorum..
Hedefime bir ulasaydim2 ile 4 muydu 6 miydi o saatler arası.Valla kızlar sizi bilmem ama ben inşallah kilo almamak için elimden geleni yapicam.Zaten hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım.Kendimi ne kadar salmisim.Cok pişmanım su halimize bakın ne kadar kilo almisiz ki zor veriyoruz.5 kilomuz olsaydı çoktan gitmişti
Diyetisyen gece yatmadan aç yatma mideni oyalayacak uyurken de metabolizmayı çalıştıracak ya yeşilçay ya yarım su bardağı tarçınlı süt ya da yoğurt ye demişti. Vücut gece de yağ yaktığı için mideyi boş bırakmamak lazımmışYa gündüz yapsak nasıl oluyor ki gece yediğim herşey kalori gibi geliyor aç yatmak lazım gibi
Çok teşekkür ederim canım kötü bişey geçer inşallahBenim citoles adında antidepresan ilacı birde migren tedavisi için sibelium diye bir ilaç.Cok şiddetli atak olursa da relpax diye bir ilaç var onu kullanıyorum. Ama çok şükür reglim dahi öyle ciddi atagim olmuyor.Fakat ayağımın geldiğini hissedince içiyorum.Ayyy migren çok fena ben her iki günde bir baş ağrısı cekiyordum.Gunde kaç tane hap içersin yok geçmezdi.Spor zaten hiç yapamazdim.Birde aslında tatlıdan çok tetikliyor.Bilmiyorum zayıflayincada ilaçlarında kullanınca sağlığın düzeldi çok şükür Rabbime.Canim sende ihmal etme çok geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?