Hayırlı sabahlar günaydınHerkese günaydın.
İdeal kilomuzda olunca aslında 5 kilo pay bırakmak lazım insanız sonuçta arada kacirabiliyoruz.Olsun bir kiloyu verirsin .Ben bir kilo almışım. Bi hafta yedim böyle oldu Tatlı yemiyorum artık tekrar bıraktım
İdeal kilomda değilim ki zaten şu an en az 5kilo fazlam var.İdeal kilomuzda olunca aslında 5 kilo pay bırakmak lazım insanız sonuçta arada kacirabiliyoruz.Olsun bir kiloyu verirsin .
Ben en erken 12 hatta 1e doğru yatıyorum. Erken yatmaya çalışayım bari 11 gibi.Geçen bir yerde okudum.. aslında kilo verme zamanında erken uyumak çok onemliymis...
Uyku da da zayıflamaya yarayan hormonlar varmış ya. Adını hatırlamıyorum..
Ne güzel benim olmak istediğim kilodasın.
Darısı başına canım 62 ile başladım hatta 63 e yakındı iki aya yakın bu kiloya düştüm şimdi mesele korumakta tabiNe güzel benim olmak istediğim kilodasın.
Ben 83,6 idim geçen yıl. Benim için 18 kg büyük bir başarı da bu niye 28 olmasın. Boyum da 1.60Darısı başına canım 62 ile başladım hatta 63 e yakındı iki aya yakın bu kiloya düştüm şimdi mesele korumakta tabi
Ben birazdan söylerim cnmYaZmayı Unuttuğum varsa ekleyelim
Ayyyy benimde olmak istediğim kilodasin.Cabuk bana ver kilonu
Gercekten buyuk basari dogum sonrasi kilo muydu nasil bir beslenme uyguladin yag yakmak icin tecrubelerinden bahsedermisin?Ben 83,6 idim geçen yıl. Benim için 18 kg büyük bir başarı da bu niye 28 olmasın. Boyum da 1.60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?