Sadece zayiflayalim

Birde tartı farkı olurmu ya benimkini çocuklar kırdılar çalısmıo eczanede tartıldım çok az fark var verememişim
Hep aynı tartıda tartil bence .Ona göre zayifla başka tartilara fark olabilir.Eger evdekinden emin değilsen ,kilosu belli olan bir şey tart.Ben bazen açılmamış deterjan poşetini koyuyorum.

O kadar işi bir günde nasıl yapıyorsunuz maşallah . Ben cam silip perde yıkasam en az bir hafta sürer. Sürekli mola veririm . Bende pek iyi değilim bu ara . Yani yiyesim var . Kilo alacak kadar değil ama veremeyecek kadar yiyorum . Damla çikolatalı kek yaptım kardeşim için. Sabah yarım dilim tadına bakayım dedim , baktım çok lezzetli geldi diğer yarışınızda yedim . Haftasonu okkalı yürüyüş yapcam . Yürüyerek hacı bayrama gitmeyi planlıyorum . Dönüşüde var. İki saat yürümüş olurum . Bakalım yarın duruma . İnşallah hava güzel olur .

Benim bide iki kat bugün alt katı hallettim.Cam perde halılar kalori yerler kapılar banyo oyyyy oyyy Hafta sonları dinleniyorum ne spor ne temizlik yapmıyorum.Pazartesi de üst katı yaparım .Biter çok şükür .Mayıs gibide halilarimi yıkarım terasta oh mis .Ama yoruluyorum tabi .Ama bitmeyincede rahat edemiyorum ya.Yarin da oğlumu hamburger yemeye goturucem.Ay nasıl canım çekiyor ama yemiyorum.Cunku ben o tür şeyler yemem.Acim ya işte ondan canım istiyor.Ogluma da kilo alsin diye yediriyorum .

Çok yorucu o işler . Zaten spor yerine fazlası ile geçer . İki gün dinlen . Bizdede teras var ama ben orayı bile zor yıkıyorum yazdan yaza. Sen bide halı yıkıyormuşsun orda . Aslında çok mantıklı orda halı yıkamak. Çok eğlenceli olur hava sıcaksa . Ben neye laf ettiysem hepsini yapıyorum . Markete girdim ve tavuk aldım . Canım istedi görünce . Aylar oldu tavuk yemedim . Markete aç girmemek lazım

Hareket etmeyi seviyorum.Yaz günü halı yıkarken kopuklerin içinde hoşuma gidiyor.

15/0322/0329/03 15/0322/0329/03
sudem68.367.9ooya?58.6
n.ayse72.872.1yenilk56.455.5
pskoljk69.368.8black??
özlemk.?64.9ani78??
esma??seinfeld??
sezen66.565.7ay060??
mirac64.065.2tgcerv.?74
[/QUOTE]

Hayırlı sabahlar herkese. Bugün iş yerinde bi simitle kahvaltımı yaptım. Öğleye de sadece çorbamı içerim diğer yemekleri yemem. Akşama kendime lahmacun ödülü verecektim kendime sözde kilo verebilmiş olsaydım. O yüzden akşama da sebze yemeği yicem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…