Sadece zayiflayalim

15/0322/0329/03 15/0322/0329/03
sudem68.367.9ooya?58.6
n.ayse72.8?yenilk56.455.5
pskoljk69.368.8black??
özlemk.??ani78??
esma??seinfeld??
sezen66.565.7ay060??
mirac64.065.2
[/QUOTE]

Gercekten buyuk basari dogum sonrasi kilo muydu nasil bir beslenme uyguladin yag yakmak icin tecrubelerinden bahsedermisin?
Doğum sonrası kilo değildi. Doğumdan sonra sadece 5 kg fazlalık kaldı. Çünkü hamilelikte 21 kg almıştım. 62 kg ile hamile kalmıştım. Oğlum iki yaşına doğru 67-68 kg civarıydım. Ben son 2 yılda aldım aslında dengesiz ve dikkatsiz beslenme ve gece atıştırmalarıyla. Buna bir dur demek lazım diyerek karar verdim. Çünkü kıyafet almayı ve farklı şık giyinmeyi seviyorum. Kilo olunca hiçbir şey sanki yakışmıyordu. Geçen yıl nisan başı başlayıp diyet ve yürüyüşle arada da eliptik bisikletle üç ayda 11 kg verdim. Sonra yaz tatilinde dikkat etmeyince 3 kg aldım kasım ayı sonuna doğru tekrar başladım diyete. İşte başlangıç kilom 83,6 idi. Bu sabah 65,7. Hedefim haziran sonuna 55 kg olmak. Veriliyor yani isteyince ama ilk zamanlar çok dikkat ettim. Özellikle saat akşam 6 sonrası yemedim. Hele ki yürüyüş yapınca daha dikkat ediyordum verdiğim emek boşa gitmesin diye. Şimdi de akşam 6 sonrası yemiyorum. Metabolizma hızlandırıcı çay yapıp içtim arada. En çok spor verdirdi bana. Özellikle yürüyüşü seviyorum.

Dün hava soğuk olunca arkadaşla yürüyüş yapmayalım dedik. Ben de 5e kadar yemeğimi yedim. Yarım saat Leslie arkadan da 75 dk eliptik bisiklet çevirdim. Ama acayip ter attım. Sonra hemen duş alıp hazırlandım. Arkadaşlarla kafe günümüz var oraya gittim. Orada bir çay ve sade soda içtim.

Temizliğe devam bugün alt katını gece 12 de olsa bitirmek istiyorum.Yarim iş yapmayı sevmiyorum.Cok acıktım .Tuzsuz ıspanaklı omlet yaptım ekmeksiz onu yiycem

Ben sabah aç karnına limonlu suyumu içtim,
Sonrasında yeşil çay.. kahvaltımi yaptım..
Evi temizledim..
Şimdi yeşil çay içiyorum..
Eksilsin de yavaş gitsin..

Hadi ya gerçekten mi valla midem kazınıyor ama yemicem diye diye uyuyorum

Hanımlar polosmart diye bugün bimden akıllı baskül aldım daha kullanmadım denicem hemen. 80 tl. Yağ kas su ölçümü yapıyor telefonla bağlantı kuruyorsun acaba doğru ölçümler yapacak mı merak ediyorum diyetisyene yaptircam ölçümleri karşılaştırcam

sonucları merak edıyorum doğru tartıyorsa bildir lütfen canım.

sonucları merak edıyorum doğru tartıyorsa bildir lütfen canım.
Şimdi tartıldım tuvalete çıktıktan sonra tabi. kilo olarak 64.9 çıktım üzerimde tayt atlet varken. İki gün önce sanırım çarşamba günü eczanede tartışdığımda üzerimde kıyafet ve mont varken 66.7 çıkmıştım bir de öncesinde ayran içmiştim. Yağ oranı sağlıklı çıktı. Su oranı düşük, kas ve kemik oranı yüksek protein oranı düşük çıktı. Ayrıntılı olarak yüzdesiyle birlikte gösteriyor normal değer aralığını veriyor seninkiyle karşılaştırmalı olarak. Eğer doğru ise çok sevdim ben. Diyetisyen ölçümünden sonra yine yazarım mutlaka

15/0322/0329/03 15/0322/0329/03
sudem68.367.9ooya?58.6
n.ayse72.8?yenilk56.455.5
pskoljk69.368.8black??
özlemk.?64.9ani78??
esma??seinfeld??
sezen66.565.7ay060??
mirac64.065.2
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…