Bende kiskandim suan masallah diyelim.Ayyyy benimde olmak istediğim kilodasin.Cabuk bana ver kilonu
Kolay gelsin canim bende hsfta sonu yspacagim.Kızlar bugün spor yapamadım .Temizliğe başladım .Cam perde halı Allah ne verdiyse
Sagol canım ya ben erkenden başladım .Eşim izne gelicek o gelince temizlikle ugrasmiyim dedim.Kolay gelsin canim bende hsfta sonu yspacagim.
[/QUOTE]
15/03 22/03 29/03 15/03 22/03 29/03 sudem 68.3 67.9 ooya ? 58.6 n.ayse 72.8 ? yenilk 56.4 55.5 pskoljk 69.3 68.8 black ? ? özlemk. ? ? ani78 ? ? esma ? ? seinfeld ? ? sezen 66.5 65.7 ay060 ? ? mirac 64.0 65.2
Ben daha aldım. Tek alan ben varım heralde üstüneBen takıldım kaldım 68.8 geldim..
Salicam sonunda..
Doğum sonrası kilo değildi. Doğumdan sonra sadece 5 kg fazlalık kaldı. Çünkü hamilelikte 21 kg almıştım. 62 kg ile hamile kalmıştım. Oğlum iki yaşına doğru 67-68 kg civarıydım. Ben son 2 yılda aldım aslında dengesiz ve dikkatsiz beslenme ve gece atıştırmalarıyla. Buna bir dur demek lazım diyerek karar verdim. Çünkü kıyafet almayı ve farklı şık giyinmeyi seviyorum. Kilo olunca hiçbir şey sanki yakışmıyordu. Geçen yıl nisan başı başlayıp diyet ve yürüyüşle arada da eliptik bisikletle üç ayda 11 kg verdim. Sonra yaz tatilinde dikkat etmeyince 3 kg aldım kasım ayı sonuna doğru tekrar başladım diyete. İşte başlangıç kilom 83,6 idi. Bu sabah 65,7. Hedefim haziran sonuna 55 kg olmak. Veriliyor yani isteyince ama ilk zamanlar çok dikkat ettim. Özellikle saat akşam 6 sonrası yemedim. Hele ki yürüyüş yapınca daha dikkat ediyordum verdiğim emek boşa gitmesin diye. Şimdi de akşam 6 sonrası yemiyorum. Metabolizma hızlandırıcı çay yapıp içtim arada. En çok spor verdirdi bana. Özellikle yürüyüşü seviyorum.Gercekten buyuk basari dogum sonrasi kilo muydu nasil bir beslenme uyguladin yag yakmak icin tecrubelerinden bahsedermisin?
Haftaya guzel bir atak yapariz birlikte benimde yavas gidiyor zorlamamak lazim vucut ideal kiloya yaklastiginda kilo vermek yavaslasmis.Ben daha aldım. Tek alan ben varım heralde üstüne
Afiyet olsun bende kirmizi et ve yesillik yedim ara 1 portakal.aksama kerevizli yogurt yerim.Temizliğe devam bugün alt katını gece 12 de olsa bitirmek istiyorum.Yarim iş yapmayı sevmiyorum.Cok acıktım .Tuzsuz ıspanaklı omlet yaptım ekmeksiz onu yiycem
Bende aralarda bitki cayi iciyorum.Ben sabah aç karnına limonlu suyumu içtim,
Sonrasında yeşil çay.. kahvaltımi yaptım..
Evi temizledim..
Şimdi yeşil çay içiyorum..
Eksilsin de yavaş gitsin..
Hadi ya gerçekten mi valla midem kazınıyor ama yemicem diye diye uyuyorumDiyetisyen gece yatmadan aç yatma mideni oyalayacak uyurken de metabolizmayı çalıştıracak ya yeşilçay ya yarım su bardağı tarçınlı süt ya da yoğurt ye demişti. Vücut gece de yağ yaktığı için mideyi boş bırakmamak lazımmış
Hanımlar polosmart diye bugün bimden akıllı baskül aldım daha kullanmadım denicem hemen. 80 tl. Yağ kas su ölçümü yapıyor telefonla bağlantı kuruyorsun acaba doğru ölçümler yapacak mı merak ediyorum diyetisyene yaptircam ölçümleri karşılaştırcam
sonucları merak edıyorum doğru tartıyorsa bildir lütfen canım.Hanımlar polosmart diye bugün bimden akıllı baskül aldım daha kullanmadım denicem hemen. 80 tl. Yağ kas su ölçümü yapıyor telefonla bağlantı kuruyorsun acaba doğru ölçümler yapacak mı merak ediyorum diyetisyene yaptircam ölçümleri karşılaştırcam
Şimdi tartıldım tuvalete çıktıktan sonra tabi. kilo olarak 64.9 çıktım üzerimde tayt atlet varken. İki gün önce sanırım çarşamba günü eczanede tartışdığımda üzerimde kıyafet ve mont varken 66.7 çıkmıştım bir de öncesinde ayran içmiştim. Yağ oranı sağlıklı çıktı. Su oranı düşük, kas ve kemik oranı yüksek protein oranı düşük çıktı. Ayrıntılı olarak yüzdesiyle birlikte gösteriyor normal değer aralığını veriyor seninkiyle karşılaştırmalı olarak. Eğer doğru ise çok sevdim ben. Diyetisyen ölçümünden sonra yine yazarım mutlakasonucları merak edıyorum doğru tartıyorsa bildir lütfen canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?