Sadece zayiflayalim

Sağol canım sen başka gruptamisin .Sen kilo bildirmek istiyorsan cumadan cumaya bildirim yapıyoruz.İstersen katılabilirsin

Bu işler motivasyon olmadan olmaz .Temizlikten yemek yapamadım oğluma lahmacun söyledim.Ama ben kesinlikle yemedim .Sadece yanın kucucuk 3 adet çiğköfte den yedim .Şimdi yeşilçay içiyorum.Birazdan o cigkoftelerde eriycek .

Kimse kafasina zayıflayamiyorum ,yok olmuyor ,bu benim kaderim demesin.Yok öyle bir şey kızlar.Zayiflamak kendi elimizde vücut etten ve kemikten sadece onun istediği kadarını vermemiz önemli .Fazla vücudun işine yaramadığı için kilo yapıyor zaten.Bunu lütfen kimse unutmasin.Acik yada kapalı olmamız hiç önemli değil .Her şekilde güzel giyinmek bizim hakkımız.Ve hakkımızı allalim,vazgeçmek yok zayifliycaz.

Valla çok güldüm:)

yağar daha bahar gelmedi buraya ne yaZık ki

Hanımlar bu ara modum düşük baharın aksine içime kış geldi sanki benim eşimin ailesi tarafında sorunlar var bunlar bize de yansıyor çok sıkılıyorum bizi maddi açıdan hep yoruyorlar kısacası ve ben 3. Tüp tedavisine başlayacağım tabi onlar bilmiyor bu ara kafam bunlarda belki yeri değil diyeceksiniz ama sizden akıl almak istiyorum napayım ben

Bişey yapma . İnsanlar değişmiyor çünkü . Sen kendini korumaya bak . Tüp bebek zaten stresli bir süreç . Merak etme vakti saati geldiğinde olur .

Bende ciktim dışarı bayağı yürüdüm,. Dışarda yemek yedik eşimle ama fazla kacirmadim tabi..
Salataya dadandim..
Yemekten sonra da yürüdüm biraz.. ufff bir sinir harbi yaşıyorum ya kızım çok sinirlendirdi beni cinnet geçirmeden eve döndüm şükür..

Selamlar bugün diyetisyene gittim ölçümleri yaptırdım. Hiç ekmek yemiyorum dedim. Hayır öyle yaparsan ilerleyen zamanlarda karbonhidrat patlaması yaşarsın dedi. Mineral oranım düşükmüş ve kemik oranım düşükmüş. İdeal kilom 59.90 imiş. Ve sol kolum az çalıştığı için sağa göre biraz yağlı imiş. Orantılı çalıştırmalısınız dedi. Ben ekmek ye dediği için akşam pirzola salata ve beyaz susamlı ekmek yedim zaten özlemiştim tam buğday ekmek kullanacağım hanımlar. Hiç yememek sağlıksızmış. Yumurta için de az önce haberlerde şöyle çıktı. Amerikada 270 bin kişiden araştırmışlar ve sarı olan kısmı yumurtanın çok yağlıymış ve tüketilmemeli diyorlarmış. Haftada üç dört yumurta yiyenlerde kalp damar rahatsızlıkları görülüyormuş ne yiyeceğimizi şaşırdık yahu. İki sene önce ben herşeyden yedim ama porsiyon olarak dikkat etmiştim ve 62 ye düştüm ve o kiloyu 1 yıl boyunca geri almadım dikkat etmesem bile. Çünkü sağlıklı verilen kilolar geri gelmiyor çok abartmazsan. Yine öyle yapacağım. Bir de BİM den aldığım tartıdaki ölçümler ile diyetisyenden aldığım ölçümler pek örtüşmüyor sanki geri iade etmeyi düşünüyorum

Motive olmak için kendi boyumdaki ünlülere bakıyorum.onlar yapıyorsa biz de yaparız diye düşünüyorum.

Kendini üzme güçlü ol.Esinin yerine kendini köy,onun ailesi yerine kendi aileni koyarak düşün kendini daha iyi hissediceksin.Bunlara takılıp sakin çok yeme sonra her şey duzelip pişman olursun.Bebegin de olur inşallah her şeyi en iyi Allah bilir sen ferah ol canım .

Ben geldim çok şükür .Aşağı yukarı bitirdik.Duman oldum biraz.Ama temiz oldu .Hiç olmazsa regli olmadan işlerimi bitirmiş oldum.Aksam üstü abime gittim ev yakın orada üç kaşık mercimek çorbası ,iki dilim tepside patlıcan ve çok az salata yedim ekmeksiz.Yarin ki yemeğimi de hazırladım .Ama çok fena açım yoğurt yiycem şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…