Sağol canım sen başka gruptamisin .Sen kilo bildirmek istiyorsan cumadan cumaya bildirim yapıyoruz.İstersen katılabilirsinPerşembe misafirlikte kaçırmıştım ben de dün telafi ettim az yedim.Bugün de 1350 de kalacam inşallah
Burda muhabbet güzel bravo size ben bi girip çıkıyorum sayfalar uçmuş birbirinizi de motive ediyorsunuz böylelikle
Valla çok güldüm:)Nerede hareket orada bereket kızlar.Bugun kaçırdım diye üzülmeyin .Yattiginiz yerden bile o bacakları kendinize doğru çekip bırakın topuklar yere değmesin.Yukari aşağı kaldırın indirin .Çok faydası var .Yemek yaparken kivirtin sizi kim gorucek
yağar daha bahar gelmedi buraya ne yaZık kiSabah spora gidip geldim kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta bir domates bir salatalık üç tatlı kaşığı yoğurt ve zeytin yedim bugün ve yarın temizlik günüm ayrıntılı temizlik yapacağım ama cam silmek için erken mi acaba yağmur yağar mı Doğu Anadolu'ya:) :)
Bişey yapma . İnsanlar değişmiyor çünkü . Sen kendini korumaya bak . Tüp bebek zaten stresli bir süreç . Merak etme vakti saati geldiğinde olur .Hanımlar bu ara modum düşük baharın aksine içime kış geldi sanki benim eşimin ailesi tarafında sorunlar var bunlar bize de yansıyor çok sıkılıyorum bizi maddi açıdan hep yoruyorlar kısacası ve ben 3. Tüp tedavisine başlayacağım tabi onlar bilmiyor bu ara kafam bunlarda belki yeri değil diyeceksiniz ama sizden akıl almak istiyorum napayım ben
Ayy inşallah ya uzun süredir giymediğim eşohman vardı bollaşmış biraz inşallah durmaz üstümde bidahaki haftayaBir zamanlar bende 74 tüm .Sonuçta sende zayifliycaksin.Benim verilicek çok kilom var daha
İnşallah canım teşekkür ederim :)Bişey yapma . İnsanlar değişmiyor çünkü . Sen kendini korumaya bak . Tüp bebek zaten stresli bir süreç . Merak etme vakti saati geldiğinde olur .
Ben başka grupta değilim arada buraya girip bakıyorum.Katılmak isterim cuma günü kilo bildirimi yaparımSağol canım sen başka gruptamisin .Sen kilo bildirmek istiyorsan cumadan cumaya bildirim yapıyoruz.İstersen katılabilirsin
Motive olmak için kendi boyumdaki ünlülere bakıyorum.onlar yapıyorsa biz de yaparız diye düşünüyorum.Kimse kafasina zayıflayamiyorum ,yok olmuyor ,bu benim kaderim demesin.Yok öyle bir şey kızlar.Zayiflamak kendi elimizde vücut etten ve kemikten sadece onun istediği kadarını vermemiz önemli .Fazla vücudun işine yaramadığı için kilo yapıyor zaten.Bunu lütfen kimse unutmasin.Acik yada kapalı olmamız hiç önemli değil .Her şekilde güzel giyinmek bizim hakkımız.Ve hakkımızı allalim,vazgeçmek yok zayifliycaz.
Kendini üzme güçlü ol.Esinin yerine kendini köy,onun ailesi yerine kendi aileni koyarak düşün kendini daha iyi hissediceksin.Bunlara takılıp sakin çok yeme sonra her şey duzelip pişman olursun.Bebegin de olur inşallah her şeyi en iyi Allah bilir sen ferah ol canım .Hanımlar bu ara modum düşük baharın aksine içime kış geldi sanki benim eşimin ailesi tarafında sorunlar var bunlar bize de yansıyor çok sıkılıyorum bizi maddi açıdan hep yoruyorlar kısacası ve ben 3. Tüp tedavisine başlayacağım tabi onlar bilmiyor bu ara kafam bunlarda belki yeri değil diyeceksiniz ama sizden akıl almak istiyorum napayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?