Hafta ya secim var gorevliyim bende dikkat edemem pazar gunu.sabah cok iyiydi tarti bakalim cuma guzel bir bildirim yaparim.Günaydın kızlar.Hafta sonları fazla kacirmamaya özen gösterelim.Ben bu hafta sonu kaçırmamak için çaba gostericem.Ama haftaya kaciririm.Cunku eşim burda olucak .Yinede dikkatli olmaya calisicam .
Hasta oldun mu maydanoz suyu kaynat odem atiyor ve adet sokturuyor ama gebelik falan olursa dusuk yapar.Ufff çok sıkıcı artık tartilmicam.
69. Geldim.. delircem..
Olmadim daha. Bir gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Sonra maydanoz suyu içerim.. emin olayım da. İki gündür oldum diye bakıyorum yok yok yok.. kendimin farkındayım ama fazla çıkınca motivasyon falan kalmıyorHasta oldun mu maydanoz suyu kaynat odem atiyor ve adet sokturuyor ama gebelik falan olursa dusuk yapar.
İnşallah canım ben güzel kilolar vericegimize eminim .Sana da kolay gelsin canım.Hafta ya secim var gorevliyim bende dikkat edemem pazar gunu.sabah cok iyiydi tarti bakalim cuma guzel bir bildirim yaparim.
Afiyet olsunSelam kızlar.. sabah sporumu yaptım..
Sucuklu yumurta,yeşillik,salatalık,peynir,ceviz den oluşan tabagimla kaçamaksiz bi kahvaltı yaptım:))
Elhamdülillah..şimdi çay içiyorum,birazdan yeşilçay demlicem.
Ben kaldiginda mideme gidip zarar verecegine cope gitsin diyorum ama israf etmemek icin cok ugrasiyorum.Oğlumun çok az ekmeğin kuyruk kısmı sucuklu tostu kaldı yiyemedi ben yedim. Bizi çocuklar sismanlatiyor hep onların kalan yiyceklerimi yemekten kilo alıyoruz.Ben şimdi üst katı temizliycem bu sucukları yakmak lazım .
Ben İstanbul'da oturuyorum .Bursa'da baya yağmur oldu .Ama ben sildim dayanamadım . Çamaşır suyu ile sildim hemde simsiyah su çıktı valla.Artii yağmur yağarsa da temiz camdan izlerimSabah spora gidip geldim kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta bir domates bir salatalık üç tatlı kaşığı yoğurt ve zeytin yedim bugün ve yarın temizlik günüm ayrıntılı temizlik yapacağım ama cam silmek için erken mi acaba yağmur yağar mı Doğu Anadolu'ya:) :)
Ben İstanbul'da oturuyorum .Burada baya yağmur oldu .Ama ben sildim dayanamadım . Çamaşır suyu ile sildim hemde simsiyah su çıktı valla.Artii yağmur yağarsa da temiz camdan izlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?