Sadece zayiflayalim

Günaydın kızlar.Hafta sonları fazla kacirmamaya özen gösterelim.Ben bu hafta sonu kaçırmamak için çaba gostericem.Ama haftaya kaciririm.Cunku eşim burda olucak .Yinede dikkatli olmaya calisicam .
Hafta ya secim var gorevliyim bende dikkat edemem pazar gunu.sabah cok iyiydi tarti bakalim cuma guzel bir bildirim yaparim.

Hasta oldun mu maydanoz suyu kaynat odem atiyor ve adet sokturuyor ama gebelik falan olursa dusuk yapar.
Olmadim daha. Bir gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Sonra maydanoz suyu içerim.. emin olayım da. İki gündür oldum diye bakıyorum yok yok yok.. kendimin farkındayım ama fazla çıkınca motivasyon falan kalmıyor

Selam kızlar.. sabah sporumu yaptım..
Sucuklu yumurta,yeşillik,salatalık,peynir,ceviz den oluşan tabagimla kaçamaksiz bi kahvaltı yaptım:))
Elhamdülillah..şimdi çay içiyorum,birazdan yeşilçay demlicem.

Bende haşlanmış yumurta limonlu pul biberli, az peynir,bir kaç zeytin, 1bcuk dilim çavdar ekmeği yedim.. yanında çay..
hep aynı şekilde besleniyorum, ama niye böyle çıkıyor ,

Kızlar çorba yapicaktim ama dondurucuda tavuk göğsü var.Onu aldım ve cumaya kadar yine tavuk göğsü yemeye karar verdim.Ama bu defa sote yapicam .Domates Bieber kekik falan koyucam .Reglim yaklaştığı için Siskinligim var .Ama olsun bitince tartıda güzel gorucegimi biliyorum.66 kiloya iki kilom kaldı .Yani ilk hedefe çok az kaldı.

Devam edin kızlar yolunuzu sakın şaşırmayın.Sabir ve mücadele .O güzel görünen börekler .pastalar,tatlılar bunların size acı vericegini sakın unutmayın.En önemlisi pişman olmamak için yemeyin.Havuc yiyin ,yoğurt yiyin ,sebze yiyin.Ve basaralim .Güç bizde artık.

Oğlumun çok az ekmeğin kuyruk kısmı sucuklu tostu kaldı yiyemedi ben yedim. Bizi çocuklar sismanlatiyor hep onların kalan yiyceklerimi yemekten kilo alıyoruz.Ben şimdi üst katı temizliycem bu sucukları yakmak lazım .

Sabah spora gidip geldim kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta bir domates bir salatalık üç tatlı kaşığı yoğurt ve zeytin yedim bugün ve yarın temizlik günüm ayrıntılı temizlik yapacağım ama cam silmek için erken mi acaba yağmur yağar mı Doğu Anadolu'ya:) :)

Ben kaldiginda mideme gidip zarar verecegine cope gitsin diyorum ama israf etmemek icin cok ugrasiyorum.

Ben İstanbul'da oturuyorum .Bursa'da baya yağmur oldu .Ama ben sildim dayanamadım . Çamaşır suyu ile sildim hemde simsiyah su çıktı valla.Artii yağmur yağarsa da temiz camdan izlerim

Nerede hareket orada bereket kızlar.Bugun kaçırdım diye üzülmeyin .Yattiginiz yerden bile o bacakları kendinize doğru çekip bırakın topuklar yere değmesin.Yukari aşağı kaldırın indirin .Çok faydası var .Yemek yaparken kivirtin sizi kim gorucek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…