Sadece zayiflayalim

Bende biraz daha kilo verip bende ölçüm yaptırmak istiyorum

Biliyor musun o tayt ve atletle bile fark ediyor.. 200 300gr falan.. 64,5 olabilirsin..

sayı olarak belirtiyor değilmi yağı kası kg olarak.

Adim tuğçe 29 yaşındayım.. 2 bucuk uasinda bi kizim var,calismiyorum..boyum 165 şuan 74 kilodayım ama bu kiloya 101 den indim 6 ay kadar sürede.. hedefim 65..
Maşaallah ya.. az kalmış hedefine..
Burda kural yok.. sadece cuma günleri tartı günü. Bide düzenli beslenmek..
Günlük yediklerin ne mesela. Spor yapıyor musun...

Maşaallah ya.. az kalmış hedefine..
Burda kural yok.. sadece cuma günleri tartı günü. Bide düzenli beslenmek..
Günlük yediklerin ne mesela. Spor yapıyor musun...
Yaklaşık 1 aydır sıfır ekmek..kahvaltımi yumurtayla falan doygunluk hissi gelene kadar yiyorum,2 öğün besleniyorum..akşam engec 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum..sadece su cay yesilcay..50 mekik ölsem de kalsam da hergun çekiyorum,hareketsiz bigün geçirmişsem evde bantim var yuyurus yapiyorum..öyle işte:)

Öyle herhangi bi diyet listem yok..sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum..ekmek, abur cubur asitli içecekler yok..geç saatlerde yeme alışkanlığım yok çok şükür.. sezeryan göbeğim vardı alta doğru sarkmıştı,günde çektiğim.50 mekikle bayağı toparlandı..

O sezeryan göbeği bende de var.. ip atlamakta ise yarıyor..
Yoğurt kurunu denemelisin...

Bir tek banyom kaldı kızlar onuda temizkedimi bir duş alır dinlenirim.Ust katimida pazar yada pazartesi günü yaparım artık.Bugun oğlumun kalan üç kaşık döneri pilavını yedim dokemedim kıyamadım.Bugun baya yoruldum temizlikten pilavdan çoktan erişmiştir zaten

Daha yeni dusumu aldım .Çok şükür bitti temizlik.Bugun yürüyüş yapamadım temizlik daha çok yordu beni.Karnim çok ama artık bu saatte tek yogurdumu yiyebilirim.Ben galiba ayda iki yada üç kilo verebiliyorum .Az ama olsun damlaya damlaya göl olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…