Bende biraz daha kilo verip bende ölçüm yaptırmak istiyorumHanımlar polosmart diye bugün bimden akıllı baskül aldım daha kullanmadım denicem hemen. 80 tl. Yağ kas su ölçümü yapıyor telefonla bağlantı kuruyorsun acaba doğru ölçümler yapacak mı merak ediyorum diyetisyene yaptircam ölçümleri karşılaştırcam
Biliyor musun o tayt ve atletle bile fark ediyor.. 200 300gr falan.. 64,5 olabilirsin..Şimdi tartıldım tuvalete çıktıktan sonra tabi. kilo olarak 64.9 çıktım üzerimde tayt atlet varken. İki gün önce sanırım çarşamba günü eczanede tartışdığımda üzerimde kıyafet ve mont varken 66.7 çıkmıştım bir de öncesinde ayran içmiştim. Yağ oranı sağlıklı çıktı. Su oranı düşük, kas ve kemik oranı yüksek protein oranı düşük çıktı. Ayrıntılı olarak yüzdesiyle birlikte gösteriyor normal değer aralığını veriyor seninkiyle karşılaştırmalı olarak. Eğer doğru ise çok sevdim ben. Diyetisyen ölçümünden sonra yine yazarım mutlaka ☺
sayı olarak belirtiyor değilmi yağı kası kg olarak.Şimdi tartıldım tuvalete çıktıktan sonra tabi. kilo olarak 64.9 çıktım üzerimde tayt atlet varken. İki gün önce sanırım çarşamba günü eczanede tartışdığımda üzerimde kıyafet ve mont varken 66.7 çıkmıştım bir de öncesinde ayran içmiştim. Yağ oranı sağlıklı çıktı. Su oranı düşük, kas ve kemik oranı yüksek protein oranı düşük çıktı. Ayrıntılı olarak yüzdesiyle birlikte gösteriyor normal değer aralığını veriyor seninkiyle karşılaştırmalı olarak. Eğer doğru ise çok sevdim ben. Diyetisyen ölçümünden sonra yine yazarım mutlaka ☺
Katılabilirsin tabi..Selam bende katılabilir miyim araniza
Adim tuğçe 29 yaşındayım.. 2 bucuk uasinda bi kizim var,calismiyorum..boyum 165 şuan 74 kilodayım ama bu kiloya 101 den indim 6 ay kadar sürede.. hedefim 65..Katılabilirsin tabi..
Boyun kilon.
Hedefin.
Neler yapiyosun..
Maşaallah ya.. az kalmış hedefine..Adim tuğçe 29 yaşındayım.. 2 bucuk uasinda bi kizim var,calismiyorum..boyum 165 şuan 74 kilodayım ama bu kiloya 101 den indim 6 ay kadar sürede.. hedefim 65..
Yaklaşık 1 aydır sıfır ekmek..kahvaltımi yumurtayla falan doygunluk hissi gelene kadar yiyorum,2 öğün besleniyorum..akşam engec 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum..sadece su cay yesilcay..50 mekik ölsem de kalsam da hergun çekiyorum,hareketsiz bigün geçirmişsem evde bantim var yuyurus yapiyorum..öyle işte:)Maşaallah ya.. az kalmış hedefine..
Burda kural yok.. sadece cuma günleri tartı günü. Bide düzenli beslenmek..
Günlük yediklerin ne mesela. Spor yapıyor musun...
Hoşgeldin tabi katılabilirsin.Sen nasıl zayıflamaya çalışıyorsun .Kaç kg sin.Selam bende katılabilir miyim araniza
Güncel olarak 74 kıloyum..101 den indim bu kiloya..bununla gurur duyuyorum..hedefim 65.Hoşgeldin tabi katılabilirsin.Sen nasıl zayıflamaya çalışıyorsun .Kaç kg sin.
Yaklaşık 1 aydır sıfır ekmek..kahvaltımi yumurtayla falan doygunluk hissi gelene kadar yiyorum,2 öğün besleniyorum..akşam engec 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum..sadece su cay yesilcay..50 mekik ölsem de kalsam da hergun çekiyorum,hareketsiz bigün geçirmişsem evde bantim var yuyurus yapiyorum..öyle işte:) çok güzel böyle devam et bence .Ama sadece ekmek yemeyip hamur tatlı yersen olmaz .Mutlaka onlarında kesmelisin.En azından arada kaçamak yapabilirsin.Senin için çok daha iyi olur.İnsallah yaza kadar hep birlikte zayiflariz.
Seni gerçekten tebrik ederim.Super bir başarı tabiki gurur duymalisin.İnsallah hedefinde ulasicaksin .Güncel olarak 74 kıloyum..101 den indim bu kiloya..bununla gurur duyuyorum..hedefim 65.
O sezeryan göbeği bende de var.. ip atlamakta ise yarıyor..Öyle herhangi bi diyet listem yok..sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum..ekmek, abur cubur asitli içecekler yok..geç saatlerde yeme alışkanlığım yok çok şükür.. sezeryan göbeğim vardı alta doğru sarkmıştı,günde çektiğim.50 mekikle bayağı toparlandı..
Ay inşallahBiliyor musun o tayt ve atletle bile fark ediyor.. 200 300gr falan.. 64,5 olabilirsin..
Ben kendim deniyorum çünkü.. üstünde birşey yokken daha az çıkıyor..Ay inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?