Verdigim bilgiler cok onemli sagol canim ornek diyet icin ne dedi yag orani azaktmak icin nasil beslenmeliyiz.Selamlar bugün diyetisyene gittim ölçümleri yaptırdım. Hiç ekmek yemiyorum dedim. Hayır öyle yaparsan ilerleyen zamanlarda karbonhidrat patlaması yaşarsın dedi. Mineral oranım düşükmüş ve kemik oranım düşükmüş. İdeal kilom 59.90 imiş. Ve sol kolum az çalıştığı için sağa göre biraz yağlı imiş. Orantılı çalıştırmalısınız dedi. Ben ekmek ye dediği için akşam pirzola salata ve beyaz susamlı ekmek yedim zaten özlemiştimtam buğday ekmek kullanacağım hanımlar. Hiç yememek sağlıksızmış. Yumurta için de az önce haberlerde şöyle çıktı. Amerikada 270 bin kişiden araştırmışlar ve sarı olan kısmı yumurtanın çok yağlıymış ve tüketilmemeli diyorlarmış. Haftada üç dört yumurta yiyenlerde kalp damar rahatsızlıkları görülüyormuş ne yiyeceğimizi şaşırdık yahu. İki sene önce ben herşeyden yedim ama porsiyon olarak dikkat etmiştim ve 62 ye düştüm ve o kiloyu 1 yıl boyunca geri almadım dikkat etmesem bile. Çünkü sağlıklı verilen kilolar geri gelmiyor çok abartmazsan. Yine öyle yapacağım. Bir de BİM den aldığım tartıdaki ölçümler ile diyetisyenden aldığım ölçümler pek örtüşmüyor sanki geri iade etmeyi düşünüyorum
Bende adet oldum sonunda karnımı görseniz kaç aylık dersiniz
Bir kaç güne sökülürum..
Yarın maydanoz kaynatıp içicem..
Gozun aydin.Bende adet oldum sonunda karnımı görseniz kaç aylık dersiniz
Bir kaç güne sökülürum..
Sağol canım..Gozun aydin.
Bende adet oldum sonunda karnımı görseniz kaç aylık dersiniz
Bir kaç güne sökülürum..
Sira sendecok sevindim .Bende sana oldun mu diye sorucaktim.
cok sevindim .Bende sana oldun mu diye sorucaktim.
Oldum oldum.
Bir haftadır kaldirmadigim ağır şey kalmadı,
Bugün disardeyken kizimi kucagima alır almaz oldum , bileydim onu kaldirirdim bu zamana kadar
Şimdi iyice sökülmesini bekliyorum,
Kesinlikle az çıkarŞimdi iyice sökülmesini bekliyorum,
Sonra rahatlarim herhalde..
Bugün spor yapmicam yürüdüm zaten.. belki mekik çekerim..
Ve umarım adetten sonra kilom az cikar
Ayy inşaallah inşaallahKesinlikle az çıkar
Çok iyi anlıyorum ve çok üzüldüm. Eşin için de senin için de ayrı ayrı zor bi durum. Ama her şeye rağmen yeni bi tedaviye başlayacakmışsın ne güzel yeni bi umut. Bu sıkıntılı süreci bu durumlarla daha da sıkıntılı hale getirmelerine izin verme.ne yazık ki stres bizi mahvediyor. Böyle durumları ara ara biz de yaşıyoruz. İnsan bıkıyor soğuyor geçmeyecekmiş gibi geliyor. Ama böyle sıkıntılı zamanları unutturan şey arkasından yaşanan güzel şeyler oluyo genelde. Yanii inşallah bu tedavin olumlu olur vee sana çok tatlı minnacık bi hediye verir bu zamanları unutturur :)Hanımlar bu ara modum düşük baharın aksine içime kış geldi sanki benim eşimin ailesi tarafında sorunlar var bunlar bize de yansıyor çok sıkılıyorum bizi maddi açıdan hep yoruyorlar kısacası ve ben 3. Tüp tedavisine başlayacağım tabi onlar bilmiyor bu ara kafam bunlarda belki yeri değil diyeceksiniz ama sizden akıl almak istiyorum napayım ben
Evet gerçekten soğudum bıktım artıkÇok iyi anlıyorum ve çok üzüldüm. Eşin için de senin için de ayrı ayrı zor bi durum. Ama her şeye rağmen yeni bi tedaviye başlayacakmışsın ne güzel yeni bi umut. Bu sıkıntılı süreci bu durumlarla daha da sıkıntılı hale getirmelerine izin verme.ne yazık ki stres bizi mahvediyor. Böyle durumları ara ara biz de yaşıyoruz. İnsan bıkıyor soğuyor geçmeyecekmiş gibi geliyor. Ama böyle sıkıntılı zamanları unutturan şey arkasından yaşanan güzel şeyler oluyo genelde. Yanii inşallah bu tedavin olumlu olur vee sana çok tatlı minnacık bi hediye verir bu zamanları unutturur :)
İnşallah vakti gelince rabbim sana gondericektir.Cok üzme kendini.Günaydın hanımlar ben de istenmeyen adeti oldum bugün şişkinliğim gider artık ama kahvaltı yapmak istemiyor canım önce ılık su ardından hafif kahvaltı yapacağım
Amin canım inşallah çok sağ olİnşallah vakti gelince rabbim sana gondericektir.Cok üzme kendini.
Geçmiş olsun canımHayırlı sabahlar herkese.. .
Eveettt adetim ilk kötü zamanıyla gözümu açtım. Baş ağrısı hemde ağrı gözümü Açamıyorum, midem de bulanıyor,..
Şimdi kahvaltı mı yaptım, ilaç alicam inşaallah geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?