Sadece zayiflayalim

Verdigim bilgiler cok onemli sagol canim ornek diyet icin ne dedi yag orani azaktmak icin nasil beslenmeliyiz.
Bende adet oldum sonunda karnımı görseniz kaç aylık dersiniz
Bir kaç güne sökülürum..
Yarın maydanoz kaynatıp içicem..

Çok iyi anlıyorum ve çok üzüldüm. Eşin için de senin için de ayrı ayrı zor bi durum. Ama her şeye rağmen yeni bi tedaviye başlayacakmışsın ne güzel yeni bi umut. Bu sıkıntılı süreci bu durumlarla daha da sıkıntılı hale getirmelerine izin verme.ne yazık ki stres bizi mahvediyor. Böyle durumları ara ara biz de yaşıyoruz. İnsan bıkıyor soğuyor geçmeyecekmiş gibi geliyor. Ama böyle sıkıntılı zamanları unutturan şey arkasından yaşanan güzel şeyler oluyo genelde. Yanii inşallah bu tedavin olumlu olur vee sana çok tatlı minnacık bi hediye verir bu zamanları unutturur :)

Evet gerçekten soğudum bıktım artık Ne güzel yazmışsın canım amin amin inşallaaaah Rabbim bizim de kucağımızı boş bırakmaz inşallah sana da bana da isteyen herkese nasip eder inşallah :)

Günaydın hanımlar ben de istenmeyen adeti oldum bugün şişkinliğim gider artık ama kahvaltı yapmak istemiyor canım önce ılık su ardından hafif kahvaltı yapacağım
İnşallah vakti gelince rabbim sana gondericektir.Cok üzme kendini.

Hayırlı sabahlar herkese.. .
Eveettt adetim ilk kötü zamanıyla gözümu açtım. Baş ağrısı hemde ağrı gözümü Açamıyorum, midem de bulanıyor,..
Şimdi kahvaltı mı yaptım, ilaç alicam inşaallah geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…