Sadece zayiflayalim

Bende battaniye altındayım.Bizim zaten hep soğuktur. Pek ısınmaz . Alıştık ona göre giyinmeye . TV de izleyecek birşeyde yok . Dışarı çıkarım belki de çok rüzgar var .
Benimde hafta sonu canım sıkılıyor.Sinavlara çalışıyorum.İki üniversite okuyorum.Cok zorlanıyorum.Keske birini şimdi kaydolmasaydim.Son sinifim diye kaydolun zor olur.

Kahvaltıyı geç yaptım öyleye doğru. İki yumurtalı omlet peynir yeşillik çay. Saat 5gibi de kuru fasulye bulgurum var. Böylece bugün biter
Kahvaltı geç olunca insan fazla acikmiyor.. Aslında geç yapmak daha iyi bence de akşamda 5 te yedin mi dediğin gibi oldu bitti.

Benimde hafta sonu canım sıkılıyor.Sinavlara çalışıyorum.İki üniversite okuyorum.Cok zorlanıyorum.Keske birini şimdi kaydolmasaydim.Son sinifim diye kaydolun zor olur.
Haftasonları eşim çalışıyorsa ben de çok sıkılıyorum iki gündür kendimi resmen temizliğe verdim
Akşama ıspanak kavuracağım yanına mercimek çorbası ve salata var beş buçuk gibi yiyeceğiz bugün eşim ancak geliyor

Oğlumun odasında biraz değişiklik yapip temizlik yaptım Sonra biraz uyudum .Az öncede çok az kuruyemiş ve bir lokum yedim .Regliden dolayı sanırım canım tatlı istiyor.Oglrnde yoğurt ve tavuk sitemi yedim .Bugun de böyle geçti şükür.Yarina Allah kerim

Bende dışardaydim..
Yeni geldim eve, biraz yürüdüm, yemek yine dışarda yedim iyi alıştım..
Üstüne yürüdüm tekrar, yarından itibaren iyice dikkat edicem... Sporu fazla yapamam ilk adet zamanları ama mekik falan çekerim..

Ben az yürüyecektim ama hızımı alamadım . Klasik soda limonumu içmek için oturdum yeni . Alttan kilotlu çorap gitmediğim için bacaklarım dondu biraz. Benim zaten son günlerim bu yürüyüşte zaten . Nisanda babamın işlerine yardım için gidiyırum Ankara’dan . Orda yürüyebilirim bilmiyorum böyle . Bakalım allah Kerim . Kilo almayım da vermemeye razıyım .

Bugün evdeydim öğleden bu saate kadar temizlik yaptım. Bi banyo kaldı onu da duşa girince halletcem. Bu temizlik denen şey iyi ki var ya. Hem işin görülüyo hem spor yapıyosun hem stres atıyosun ne güzel.
Aynen ben cumadan beri yapıyorum valla .Bugün de oğlumun odasını ve balkonunuzda hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…