Sağol canım.. iki tane içtim geçti şükür.. inşaallah tekrarlamaz .Geçmiş olsun canım
Hava buz resmen . Dengemiz bozuldu . Kışın bahar , bahar kış . Regl olma sırası bende . Allahtan öyle sorunlu geçirmem . Ama ayaklarım donuyor.
Bende battaniye altındayım.Bizim zaten hep soğuktur. Pek ısınmaz . Alıştık ona göre giyinmeye . TV de izleyecek birşeyde yok . Dışarı çıkarım belki de çok rüzgar var .Bende üşüyorum.Pikenin altında uzanıyorum.
Benimde hafta sonu canım sıkılıyor.Sinavlara çalışıyorum.İki üniversite okuyorum.Cok zorlanıyorum.Keske birini şimdi kaydolmasaydim.Son sinifim diye kaydolun zor olur.Bende battaniye altındayım.Bizim zaten hep soğuktur. Pek ısınmaz . Alıştık ona göre giyinmeye . TV de izleyecek birşeyde yok . Dışarı çıkarım belki de çok rüzgar var .
Kahvaltı geç olunca insan fazla acikmiyor.. Aslında geç yapmak daha iyi bence de akşamda 5 te yedin mi dediğin gibi oldu bitti.Kahvaltıyı geç yaptım öyleye doğru. İki yumurtalı omlet peynir yeşillik çay. Saat 5gibi de kuru fasulye bulgurum var. Böylece bugün biter
Haftasonları eşim çalışıyorsa ben de çok sıkılıyorum iki gündür kendimi resmen temizliğe verdimBenimde hafta sonu canım sıkılıyor.Sinavlara çalışıyorum.İki üniversite okuyorum.Cok zorlanıyorum.Keske birini şimdi kaydolmasaydim.Son sinifim diye kaydolun zor olur.
Benim öyle bir şişkinliğim yok . Yani olmaz pek . Motive olayım ozamanRegli siskinlikleri olmasa keşke daha çok motive olurduk zayıflamak için.
Aynen ben cumadan beri yapıyorum valla .Bugün de oğlumun odasını ve balkonunuzda hallettimBugün evdeydim öğleden bu saate kadar temizlik yaptım. Bi banyo kaldı onu da duşa girince halletcem. Bu temizlik denen şey iyi ki var ya. Hem işin görülüyo hem spor yapıyosun hem stres atıyosun ne güzel.
Günaydın. Sen de ben gibi erken gidiyosun bıranşın ne sınıf mıGünaydın kızlar düştüm okul yollarına 6 da kalktım 6.30 da bir kase doldurmadan çorba içtim kahvaltı bu :) öğlene kadar leblebi falan yerim :)
Tebrikler çok güzel kilo vermişsin.Adim tuğçe 29 yaşındayım.. 2 bucuk uasinda bi kizim var,calismiyorum..boyum 165 şuan 74 kilodayım ama bu kiloya 101 den indim 6 ay kadar sürede.. hedefim 65..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?