Harika.Cok iyi yapmışsın .Tabiki durmak yok.Bu işten kacamaklar dahi olsa vazgeçmek,pes etmek yok.O hedefler gorulucek insalllah.1saat deliler gibi dans ettim. Müzik kulagimda son ses..
Aklınıza ne geliyorsa hopladim zipladim, bayağı terledim..
Roman kolbastı, ne olursa..
Şimdide türk kahvesi içicem tarçınlı.. durmak yok yola devam
İnşaallah inşaallah...Harika.Cok iyi yapmışsın .Tabiki durmak yok.Bu işten kacamaklar dahi olsa vazgeçmek,pes etmek yok.O hedefler gorulucek insalllah.
İnşallah canım gorucegine inanıyorum ben .İnşaallah inşaallah...
Adetliyken faydası olur mu bilmiyorum ama. Boş durmaktan iyidir..
Kahve içmedim yoğurt yicem şimdi..
Adetten sonra 68in altını görmek istiyorum
Çok güzel.Ben hergun tartiliyorum.Günaydın. Bugün tartı günü değil ama tartılasım geldi 65.5 e inmişim 200 g gitmiş cumadan beri.
Tavuktan bikmadin mı..Kızlar nerelerdesiniz.Yoksa pes mi ettiniz .Sizi bilmem ama ben devam .Sabah yogurdumu yedim birde kahve içtim şekersiz ikisi bir arada.Az öncede tavuk sotemi yedim .Yine bir ikisi bir arada içerim birazdan.Yarin son tavuk sotemi yerim,tavuk diyetinden çıkıp normal günlük beslenmeme gecicem .Bakalım cuma günü ne kadar eksi yada ne kadar artı olucam , gorucez artık.
Allah kabul etsin canım.Ben niyetliyim akşama da sebze yemeği pilavım var onu bekliyorum
Bıktım inan ki .Yarın son inşallah her halde uzun bir süre tavuk yemek istemiycem .Yada aklıma tavuğu getirecek yiycekleriTavuktan bikmadin mı..
Ben kahvalti mı yaptım..
Başım ağrıyor uzanıyorum..ilaç aldım..
Canim cok yazamiyorum ben 57.9 u gordum sukur ama dun arkadaslarla gorustuk yuzun cokmus dediler biraz dinlenmeye alacagim cok zorlamadan devam.Kızlar nerelerdesiniz.Yoksa pes mi ettiniz .Sizi bilmem ama ben devam .Sabah yogurdumu yedim birde kahve içtim şekersiz ikisi bir arada.Az öncede tavuk sotemi yedim .Yine bir ikisi bir arada içerim birazdan.Yarin son tavuk sotemi yerim,tavuk diyetinden çıkıp normal günlük beslenmeme gecicem .Bakalım cuma günü ne kadar eksi yada ne kadar artı olucam , gorucez artık.
Yani uzun süre görme bile..Bıktım inan ki .Yarın son inşallah her halde uzun bir süre tavuk yemek istemiycem .Yada aklıma tavuğu getirecek yiycekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?