Sadece zayiflayalim

kahvaltı 11.00
standart kahvaltı
ekmeksiz ve kacamaksiz

15.00
3 piliç ızgara köfte
1 büyük bardak ayran

akşam 18.30
yemek olmayınca yağsız,az sucuklu, yumurta yaptım

duble yeşilçay içildi,egzersiz yapıldı

En son yemeğimi saat 1 buçukta yedim.Sonra çok az abur cubur kacamaklarim oldu .En son saat 4 gibi sütlü mısır gevreği yedim.Ondan sonra artık bir şey yemedim.Bir kahve içtim.Sonra oğlumla evde biraz basket oynadık.

1saat deliler gibi dans ettim. Müzik kulagimda son ses..
Aklınıza ne geliyorsa hopladim zipladim, bayağı terledim..
Roman kolbastı, ne olursa..
Şimdide türk kahvesi içicem tarçınlı.. durmak yok yola devam

1saat deliler gibi dans ettim. Müzik kulagimda son ses..
Aklınıza ne geliyorsa hopladim zipladim, bayağı terledim..
Roman kolbastı, ne olursa..
Şimdide türk kahvesi içicem tarçınlı.. durmak yok yola devam
Harika.Cok iyi yapmışsın .Tabiki durmak yok.Bu işten kacamaklar dahi olsa vazgeçmek,pes etmek yok.O hedefler gorulucek insalllah.

Harika.Cok iyi yapmışsın .Tabiki durmak yok.Bu işten kacamaklar dahi olsa vazgeçmek,pes etmek yok.O hedefler gorulucek insalllah.
İnşaallah inşaallah...
Adetliyken faydası olur mu bilmiyorum ama. Boş durmaktan iyidir..
Kahve içmedim yoğurt yicem şimdi..
Adetten sonra 68in altını görmek istiyorum

Günaydın. Bugün tartı günü değil ama tartılasım geldi 65.5 e inmişim 200 g gitmiş cumadan beri.
Çok güzel.Ben hergun tartiliyorum.Alışkanlık oluyor.Aslinda ben seviyorum hergun tartilmayi kendimi kontrol ediyorum.Gerci haftada bir iyidir ama ben dayanamıyorum işte

Kızlar nerelerdesiniz.Yoksa pes mi ettiniz .Sizi bilmem ama ben devam .Sabah yogurdumu yedim birde kahve içtim şekersiz ikisi bir arada.Az öncede tavuk sotemi yedim .Yine bir ikisi bir arada içerim birazdan.Yarin son tavuk sotemi yerim,tavuk diyetinden çıkıp normal günlük beslenmeme gecicem .Bakalım cuma günü ne kadar eksi yada ne kadar artı olucam , gorucez artık.

Tavuktan bikmadin mı..
Ben kahvalti mı yaptım..
Başım ağrıyor uzanıyorum..ilaç aldım..

Canim cok yazamiyorum ben 57.9 u gordum sukur ama dun arkadaslarla gorustuk yuzun cokmus dediler biraz dinlenmeye alacagim cok zorlamadan devam.

Ben de sabah kahvaltıda az omlet, bir dilim çok tahıllı ekmek, az peynir. 3 yeşil zeytin çok az da domates yedim. Türk kahvesinin yanında 12 tane kavrulmamış fındık, 11 buçuk gibi yeşil elma yedim. Öğle yemeğinde yarım porsiyon et döner, bir küçük dilim de ekmek yedim. Eve gidince hemen yemek yapacağım nohut ve bulgur pilavı. Akşama da yürüyüşe gideceğim inşallah. Dün toplantı olunca gidemedim. Evde de çok yorgun olunca canım istemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…