Sadece zayiflayalim

Selam herkese. Cumartesi oğlumun okulunun İstanbul gezisine gittik. Akşam saat 6 gibi kumpir yedik Ortaköy olunca. Çok abartı yemedim gün boyunca aslında çok dolaştık. Gece 11 buçukta döndük. Pazar da hava güzel olunca ikiden sonra dışarı çıktık. Saat 3 gibi iki tane küçük Antep fıstıklı kadayıf yedim. Tek kaçamak o oldu. Akşam yemeği 6 buçuk gibi bitirip yemedim bir daha. Bugün itibari ile sistemli devam.

Kaç gündür ev işleri ile uğraştım .Birazda kendimle ugrasayim dedim.Saclarimi boyadım .Spor yapamadım .Ama biraz sonra dışarı çıkıp yuruycem havada güzel ,biraz işlerim var dışarda.Birazdan da yogurdumu yerim .Ama sakın pes edim demeyin.Bak valla pişman olursunuz.Hersey çok güzel olucak çok güzel kilolar vericez.Guzel giysiler alicaz.Denizlere havuzlara gidicez.Bu fırsatları iyi değerlendirelim.

Bu arada pazar sabah 45 dk eliptik bisiklet çevirdim onu yazmamışım. Bugün de toplantı var erken biterse 5 buçuk gibi yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum. Hava güzelken değerlendireyim. Dün kot aldım dar kalıp olmasına rağmen 30 beden aldım oldu çok da rahat.

Bugün iki tane küçük Eti cin bisküvi,iki fındık kadar lokum,6 tane ballı susamlı fıstık,ve iki tane bitter tam buğdaylı bisküvi,şeker isteğim tavan yaptı kızlar .Kendime hakim olamadım.En azından yemek yemiycem oradan yirttim.

Son olarak sütlü mısır gevreği yedim bir kase .Bugünü de 1000 kaloriye yakın kapattım.800 kalorilik açığım var.Yine eksilere geçerim inşallah.Sonucta vücudu da yiyerek alıştırmak gerek.

Ben adet bitene kadar tartılmicam..
Kahvaltımı yaptım 1dilim ekmekle,
Arada birşey yapmadım..
Yemek ocakta mercimek çorbası ve havuçlu mısırlı bulgur pilavı pişiyor.
Yarım saat kadar önce tarçınlı türk kahvesi içtim. Su tüketimi devam..

Oyyyy o fıstık favorim...
Almıyorum aldırmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…