Meyvenin üstüne kakao ya da Hindistan cevizi dökebilirsinBir tatlı isteğim var ki kızlar sorma gitsin .Goji bery üzümü yiycem onunla bastiricam tatlı istegimi
Meyvenin üstüne kakao ya da Hindistan cevizi dökebilirsinben de spordan geldim az ıspanak yedim şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum 1.5 saat spor yaptım yorulmuşum :) akşama senin çook yediğin tavuk var bende az tavuk ve salata ayranla kapatacağım günü :)
Hiç sorma benimde canım bugün fena tatlı çekti.Reglim oldum ben ama Goji üzümle kandırdım kendimi.Zaten diyette en çok tatlı özlüyorum .Gerçi onuda regli zamanları özlüyorum.64 kiloya bir dussem biraz vücudu dinlendirip yavaş yavaş herşey yiyip korumaya gecicem .İnsanın hamurlu yiyeceklerden ihtiyaç duyduğunu anladım valla.Ben bu hamuru tatlıyı azaltirim ama tamamen vazgeçemem .Su 64 bir gelsin 4 kilocuk var .Vallahi bende ölüyorum , çok tatlı yiyesim geldi . Reglim yolda ya. Dün gece aklıma yıllar önce üniversitede ilken mc donalds da yendiğimiz Elmalı tatlı geldi . ResmeN aşerdim . Bugün gittim kalkmış . Bunca senedir aklıma gelmeyen şey , ne hikmetse diyette ilken kendini hatırlatıyor .
Bu adet dönemi böyle yapıyor maalesef.Bende sabah ince kıyafetler ile tartildim 68 gördüm.Fazla kafaya takmaya limonlu artık.Elimizden geleni yapıyoruz zaten.Daha fazla da aç kalicak değiliz.Mutlaka gidicek bu kilolar .Biz yemenize yine dikkat edelim.Artik ilk regli öncesi gibi yeme isteğim yada tatlı isteğim kalmadı benim.Hatta canım hiç bir şey istemiyor.Regliden dolayı spor da yapamıyorum.Ufak tefek hareket etmeye çalışıyorum .Sende üzme kendini sakin pes etme olucak.Yapmicam dedim ama 110mekik, 30sn plank. 10ar sn yan plank yaptım..
Başım agridigi için midem de bulanıyor, fazla yapamadım...
Yoğurt kurune de adetten sonra devam edicem,.
Göbeğimi sis görünce sinir oluyorum, şuan ilk haline döndü siskinlikten ve kabızlıktan..
Umarım adetten sonra kilom düşmüş olur..
Aslinda tartilmicaktim ama, bu sabah 69, küsur geldim ,tabi kahvaltıdan sonra tartildim .. artık akşam da dur bir tartilayim dediğim zaman, 70 kusurleri görmek istemiyorum..
Etmicem inşaallah..Bu adet dönemi böyle yapıyor maalesef.Bende sabah ince kıyafetler ile tartildim 68 gördüm.Fazla kafaya takmaya limonlu artık.Elimizden geleni yapıyoruz zaten.Daha fazla da aç kalicak değiliz.Mutlaka gidicek bu kilolar .Biz yemenize yine dikkat edelim.Artik ilk regli öncesi gibi yeme isteğim yada tatlı isteğim kalmadı benim.Hatta canım hiç bir şey istemiyor.Regliden dolayı spor da yapamıyorum.Ufak tefek hareket etmeye çalışıyorum .Sende üzme kendini sakin pes etme olucak.
Baya uzun sürüyormuş senin.Ama bak bitince daha az cikicak kilon goruceksin.Hem Azda olsa veriyoruz sonuçta .Etmicem inşaallah..
Az önce tartildim üstsüz 69.1 geldim..
Adetim bir bitsin tam net belli olur kilo..
10gun sürüyor... Daha 5gun var..
Artık 65i görmek istiyorum..
Süper valla çok iyi adım atmışsın.Devam devam .Yaz geliyor güzel giysiler alma zamanı ..Valla ben giyindikce zayiflayasim, zayıfladıkça giyinesim geliyor.Selam herkese. Dün 5 buçuk gibi yemek yedim. Bulgur pilavı ve az nohut yedim. Yürüyüşe kimse gelmedi benle ama gittim tek yürüdüm 1,5 saat. Burada stad var herkes yürüyüşe geliyor oraya. Daha yürürdüm de geç olunca bıraktım. Komşuya gittik orada Türk kahvesinin yanında bir tane minik lokum yedim o kadar. Günü 19.781 adımla tamamladım. Kendimi hafif hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?