Sadece zayiflayalim

Süper valla çok iyi adım atmışsın.Devam devam .Yaz geliyor güzel giysiler alma zamanı ..Valla ben giyindikce zayiflayasim, zayıfladıkça giyinesim geliyor.
Ben zaten artık 38 alıyorum. Kıyafet almayı çok severim zaten. Eskiden sipariş verirken olur mu dar gelmesin derdim. Şimdi de büyük olur mu bol durmasın diyorum. Geçen ceket aldım S beden şimdi bile çok rahat oldu.

Bende çok önceden 3xl giyiyordum.Simdi m giyiyorum .Onlarda bollasiyor yavaş yavaş.Ay valla çok mutlu oluyorum.Simdi kıyafetlerime biraz daha idare edicem.60 kiloda yaza geliyor komple yeni almayı düşünüyorum .İnşallah.Beslenme iyi gidiyor da zaman geçmiyor.Keske biraz hızlı geçse hemen zayıflamış olsak

Şimdi yarım ekmeten az iki dilim salam iki dilim kaşar peynir sandviç şeklinde yedim.Bir küçük kase yoğurt .Bir adet ceviz,bir kayısı,bir lokum,çok 10 tane ballı kavrulmuş fistik akşam yemeğini yemiş oldum.Sabahta zaten yoğurt.Oglende haşlanmış son tavuk sotemi yedim .Tavuk sayfası kapandı artık.Bugün de 1000 kalori ile kapatmış olduk.

Çok şükür tavuktan kurtuldun..
Benimde yemeğim pişiyor, kahvemi içiyorum..
Adetim bitene kadar , sadece mekik plank hareketlerini yapicam sadece, çünkü yorgun oluyorum. Şuan bile uykum var..

Çok şükür tavuktan kurtuldun..
Benimde yemeğim pişiyor, kahvemi içiyorum..
Adetim bitene kadar , sadece mekik plank hareketlerini yapicam sadece, çünkü yorgun oluyorum. Şuan bile uykum var..
Aynen çok şükür kurtuldum .Zaten bir daha yapmamda çok bir şey farketmiyor.Normal az yediğinde de veriyordum .Sadece biraz geç oluyordu.Olsun en azından herşey yiyordum valla icim dişim tavuk oldu .Mis gibi yemekler yapar azar azar yerim .Zaten yaz geliyor teras zamanımız başlar çoğunluk ızgara yemekleri

Aynen herseyden yemek daha iyi. Az yedikten sonra sıkıntısı olmaz. Ben dayanamadım tabakta yedim lahana yemegimi..
Lahanayı çok seviyorum
Akşama çay içerim o kadar..

Sakin çok fazla yemeyin.Kacamaklari gündüz yapın bari gece olmasın .Sakin kimse pes etmesin .
meraba evet kurallari olan gruplar bana da zorlayici sıkıcı geldi. burasi iyiymis.yakin kilolardayiz.bu kacamaklar cok fena.dun bir misafirlige gittim.teyze var bi tane.ye kizim ye sen emziklisin diye.iki koca dilim serbetli bi tatli yedirmeye zorladi.bir dilimini yedim.ama isrardan bunaldim.teyze diyorum sut olmuyo bunlarla kilo yapiyo.yapmaz diyo o ladar emin kendinden 6 aylik bebek var bu arada dan diye girdim muhabbete

Bence yeme kilo yapar.Hamileyken yok bebek kilo alsin ye ,emzirirken yok süt yapsın ye .Yok valla olan bize oluyor .Çocuklara bir şey yaptığı yok.Et ,süt,peynir,yoğurt,meyve onlarda bizede en faydalisi bunlar.İstersen bize katılabilirsin.Biz sadece az ve öz belli bir saatten sonra yemiyoruz.Spor çok önemli yapabilirsen çok güzel olur.

evet ozellikle esim gec geldigi icin ben de onunla yiyerek de kilo aldim.ama konustum artik ben 17-18 gibi yiyip yeme icme isini bitiricem. bi de bi haftadir leslie yapmaya calisiyorum.hamurisi ve abur cubur yemeden ekmegi de tam bugday cavdar vb. bi de sporla olur ins :)

Annemin siparişi var . Tutturdu eski tip avizeler için bir sprey varmış . Bul onu diyor . Market market geziyorum . Nedir o ya . Varmı öyle birşey . Camiye girdim şimdi . Daha bakamam . Kaç gündür onun siparişleriyle uğraşıyorum . Yok sarımsak hapı Yok Kays’ı çekirdeği . :)

O zaman aramıza hoşgeldin.Bikmak usanmak yok sabırla devam edicez.Zamanin geçmesini bekliycez.Kacamak olsa bile ertesi gün tekrar edicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…