Sağol canım..Geçmiş olsun canım.
Aynen katılıyorum.Ben kendime gece aç yatmayı prensip ettim su anda .Baktim midem çok kazınıyor bir kaç leblebi bir kahve tamamdır .Mesela artık tek başıma sevmesem de düzenli kahvaltı yapmaya calisicam.Gunde iki öğün yemek olucak .Sabah ve saat 3 gibi en geç 5 gibi ondan sonra da zaten yemiyorum .Her gün aksatmadan yürüyüşe devam.Yani gerçekten çok şey bize bağlı sonuçta biz aldık bu kiloları ve bizde veririz .Eskiden yani diyet modunda olmadığım zamanlar olsa şu an hiç üşenmez yapardım. En azından şu gelişti. Gece yarısı asla yemiyorum . Tatlı yersemde gündüz yiyorum . Ve eskisi gibi ikinci kase yada ikinci dilim herneyse almayıp birtane ile bırakıyorum ve dolayısı ilede vücut kilo vermesede almıyor . Bu kilolar hep abarttığımız için geliyor .
Bilmem ki .Ben merdivene çıkıp tek tek siliyorum.O değilde ben bu avize temizleyicisini nerden bulcam . Bilen varmı aranızda . Avizeinin altına bez koyup onu sıkıyormuşsun bütün kir aşağı iniyormuş :)
Bunlar öyle tek tek silinecek cinsten değil . Memlekette benim bebekliğimden kalma avizeler . Hani bu eski tip Elmas gibi bir sürü taşı olan . Kocaman . Zaten onlar bir eski Türk filmlerinde bide bizim memleketteki evde kaldı. Yoksa bizim bu evdekiler silinir cinsten .Bilmem ki .Ben merdivene çıkıp tek tek siliyorum.
Hoşgeldin çok güzel gidiyorsun zaten.Sadece biraz mekik falan çek bölgesel hareket yaparsın olur biter.Birde vücudun için biraz değişik beslenme uygula.Alismistir o şimdi .Mesela öğlen pilav değilde ,çavdar yada buğday ekmeği deneyebilirsin.Kizlar bende katiliyorum yeni geldim durumunuz nedir ben suan 57 kiloyum hedefim zayiflamak demeyelim saglikli beslenmek gobusu yok etmek. Hani derler ya kimisinde ayni kilo kilolu durur kimisinde kasli diye ben lopur lopur yagim spor ve dikkat etmeye basladim fit bir beden istiyorum. Kahvalti edemiyorum vaktim olmuyor oglen corba yemek pilav yiyorum aksam da sulu yemek sadece en gec 6 gibi o da. Gece de en fazla bi yogurt cok aciktiysam. Gun icinde bol su ve limon cayi iciyorum. Ekmek hic yemiyorum oglen bir tek pilav yiyorum ogleni kismiyorum cunku spor yapmaya basladim enerji de lazim
Bunlar öyle tek tek silinecek cinsten değil . Memlekette benim bebekliğimden kalma avizeler . Hani bu eski tip Elmas gibi bir sürü taşı olan . Kocaman . Zaten onlar bir eski Türk filmlerinde bide bizim memleketteki evde kaldı. Yoksa bizim bu evdekiler silinir cinsten .
[/Q
Ayy o avizeler ölüm bacım ama o temizleyiciyi bulursan bize de haber et
Kaç gündür her bulduğum markete girdim . Bütün temizlik reyonlarını ezberledim . Buzdolabı temizleyicisi , gümüş temizleyicisi , ütü bilmemnesi herşey var bir öyle bişey Yok . Annem nerden duymuşsa artık . Ama olmaması normal. Çünkü o avizelerden artık kalmadı . Bizde neden duruyor onuda bilmiyorum . Olmazsa gidince ağırlığımı koyup söktüreyim. Birde birsürü var .
Bizde de vardı salonda kocamaaan belki de yüz tane kristal taşı olan çocukken dokunmaya çalışıp cıssse denen avizelerKaç gündür her bulduğum markete girdim . Bütün temizlik reyonlarını ezberledim . Buzdolabı temizleyicisi , gümüş temizleyicisi , ütü bilmemnesi herşey var bir öyle bişey Yok . Annem nerden duymuşsa artık . Ama olmaması normal. Çünkü o avizelerden artık kalmadı . Bizde neden duruyor onuda bilmiyorum . Olmazsa gidince ağırlığımı koyup söktüreyim. Birde birsürü var .
Aramayı düşünmüyorum artık. 3 gündür bakıyorum . Deterjan reyonlarından fenalık geldi. Başka semtlere gidecek halim yok onun için.:) Bizim semt ve civarı bitti .Bizde de vardı salonda kocamaaan belki de yüz tane kristal taşı olan çocukken dokunmaya çalışıp cıssse denen avizelerbence de ağırlığını koy ve söktür ya da onu ararken yaptığın yürüyüşle zayıflamaya katkı olur
Hoşgeldin çok güzel gidiyorsun zaten.Sadece biraz mekik falan çek bölgesel hareket yaparsın olur biter.Birde vücudun için biraz değişik beslenme uygula.Alismistir o şimdi .Mesela öğlen pilav değilde ,çavdar yada buğday ekmeği deneyebilirsin.
internete baktın mı ordan bulup alırsın belkiAramayı düşünmüyorum artık. 3 gündür bakıyorum . Deterjan reyonlarından fenalık geldi. Başka semtlere gidecek halim yok onun için.:) Bizim semt ve civarı bitti .
Maksimum üst bedende XL giydim. Ama alt bedenim 46 olmuştuBende çok önceden 3xl giyiyordum.Simdi m giyiyorum .Onlarda bollasiyor yavaş yavaş.Ay valla çok mutlu oluyorum.Simdi kıyafetlerime biraz daha idare edicem.60 kiloda yaza geliyor komple yeni almayı düşünüyorum .İnşallah.Beslenme iyi gidiyor da zaman geçmiyor.Keske biraz hızlı geçse hemen zayıflamış olsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?