Sadece zayiflayalim

Eskiden yani diyet modunda olmadığım zamanlar olsa şu an hiç üşenmez yapardım. En azından şu gelişti. Gece yarısı asla yemiyorum . Tatlı yersemde gündüz yiyorum . Ve eskisi gibi ikinci kase yada ikinci dilim herneyse almayıp birtane ile bırakıyorum ve dolayısı ilede vücut kilo vermesede almıyor . Bu kilolar hep abarttığımız için geliyor .

Aynen katılıyorum.Ben kendime gece aç yatmayı prensip ettim su anda .Baktim midem çok kazınıyor bir kaç leblebi bir kahve tamamdır .Mesela artık tek başıma sevmesem de düzenli kahvaltı yapmaya calisicam.Gunde iki öğün yemek olucak .Sabah ve saat 3 gibi en geç 5 gibi ondan sonra da zaten yemiyorum .Her gün aksatmadan yürüyüşe devam.Yani gerçekten çok şey bize bağlı sonuçta biz aldık bu kiloları ve bizde veririz .

Ben zayıflama yolculuğundan pes ederek ayrılmayı asla düşünmüyorum.Onunla mücadele edicem ve ben kazanicam.Su anda diyorum kendime ya baslamasydim ne olur du ? Ne olucak tabi ki 74 +6= 82 olurdum.Oysa ki şu anda tam 67.7 kiloyum .Sabırsa mesele sabrederim .Beslenmeme dikkat ederim.Mutluk sağlık evel Allah sonra insanın kendi elinde.

Bilmem ki .Ben merdivene çıkıp tek tek siliyorum.
Bunlar öyle tek tek silinecek cinsten değil . Memlekette benim bebekliğimden kalma avizeler . Hani bu eski tip Elmas gibi bir sürü taşı olan . Kocaman . Zaten onlar bir eski Türk filmlerinde bide bizim memleketteki evde kaldı. Yoksa bizim bu evdekiler silinir cinsten .

Kizlar bende katiliyorum yeni geldim durumunuz nedir ben suan 57 kiloyum hedefim zayiflamak demeyelim saglikli beslenmek gobusu yok etmek. Hani derler ya kimisinde ayni kilo kilolu durur kimisinde kasli diye ben lopur lopur yagim spor ve dikkat etmeye basladim fit bir beden istiyorum. Kahvalti edemiyorum vaktim olmuyor oglen corba yemek pilav yiyorum aksam da sulu yemek sadece en gec 6 gibi o da. Gece de en fazla bi yogurt cok aciktiysam. Gun icinde bol su ve limon cayi iciyorum. Ekmek hic yemiyorum oglen bir tek pilav yiyorum ogleni kismiyorum cunku spor yapmaya basladim enerji de lazim

Hoşgeldin çok güzel gidiyorsun zaten.Sadece biraz mekik falan çek bölgesel hareket yaparsın olur biter.Birde vücudun için biraz değişik beslenme uygula.Alismistir o şimdi .Mesela öğlen pilav değilde ,çavdar yada buğday ekmeği deneyebilirsin.

Auu

İyi geceler hatunlar yarın nöbetçiyim ve full dersim var yanıma mantar kavurdum içine de bir tane havuç doğradım okulda öğlen yiyeceğim kahvaltı atıştırıyorum tenefüste leblebi falan tabi su bu ara anlamadığım aşırı şişkinliğim var adetin ortasındayım ama çok rahatsız ediyor bir de artık okula yemek taşımaktan da yoruldum sanırım

Kaç gündür her bulduğum markete girdim . Bütün temizlik reyonlarını ezberledim . Buzdolabı temizleyicisi , gümüş temizleyicisi , ütü bilmemnesi herşey var bir öyle bişey Yok . Annem nerden duymuşsa artık . Ama olmaması normal. Çünkü o avizelerden artık kalmadı . Bizde neden duruyor onuda bilmiyorum . Olmazsa gidince ağırlığımı koyup söktüreyim. Birde birsürü var .

Bizde de vardı salonda kocamaaan belki de yüz tane kristal taşı olan çocukken dokunmaya çalışıp cıssse denen avizeler bence de ağırlığını koy ve söktür ya da onu ararken yaptığın yürüyüşle zayıflamaya katkı olur

Aramayı düşünmüyorum artık. 3 gündür bakıyorum . Deterjan reyonlarından fenalık geldi. Başka semtlere gidecek halim yok onun için.:) Bizim semt ve civarı bitti .

Yapiyorum youtube da karin videosu var onu yapiyorum 2 tane toplam 15 dk suruyor ve ip atliyorum ilk gun 300 ikinci gun 400 atladim cok guzel terletiyor kosamiyorum ben cok yoruluyorum dalagim sisiyor bacaklarim yaniyor 10 hatta 5 dakika bile kosamiyorum yani tempolu kosu zaten bahsettigim ama olmuyor ip onun yerine geciyor hem evde de yapabiliyorum bakalim dedigin gibi pilavi kesmeyi deniyim canim

Günaydın kızlar.Sanirim kahvaltı yapmamaya alıştım.Canim sabahları hiç bir şey istemiyor.Bir şekersiz ikisi bir arada içtim.Artik yoğurt yerim daha sonra .Bir de tek kahvaltı yapmayı sevmiyorum.Umarim eşim geldikten sonra alistiririm kendimi.Yarin burda insalllah.Mutluyum yani

Maksimum üst bedende XL giydim. Ama alt bedenim 46 olmuştuDiyorum şimdi iyi ki zayıflamışım. Hele bir fotoğrafım var şimdi çok kızıyorum kendime. Hatta bulursam atayım onu. Ben mayıs başına 59 görsem ne kadar mutlu olurum. Ama artık hızlı gitmiyor 5 kilo bir ayda zor ama bakalım. En azından Ramazana kadar 59 olmak olsun hedef. Kilo vermek biraz sabır işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…