Sadece zayiflayalim

Bu arada dün hava soğuktu yürüyüşe gitmedim. Ama iki saat hep ayakta idim. Yemek yaptım bulaşık yıkadım derken biraz kalori yakmışımdır. Gece de hafif tempoda 40 dk kadar Leslie yaptım.

Az kalmış gözün aydın şimdiden ne güzel. Darısı başıma

Hemde çok sabır işi .Ben çok yavaş veriyorum mesela .Ayda iki yada taş çatlasın üç kilo gidiyor.En azından almaktan iyidir diyorum pes etmiyorum işte.

yaa ne guzel 20 kilo civarinda vermissiniz masallah.keske hicbi kadin 60li kilolari gecmese :)
Aynen katılıyorum.60 kiloyu geçince sorun büyük oluyor .Kilo verdikten sonra her gün tartilmaya özen gostericem.Sirf 60 kiloyu geçmemek için.Tartilmayinca takip edemiyorum.İpin ucu elden kaçıyor maalesef.

Kızlar 64 kiloya geldiğim zaman.Daha yavaş kilo vermeyi hedefliyorum.Mesela günlük 1000 kalori değilde .1400 kalori falan alıp tabi bol su ve spor olucak.Bu şekilde hem verdiğim kiloları korumuş hemde ,vereceğim kiloları daha yavaş ve kalıcı olarak vermeyi planlıyorum.Cunku gerçekten artık 70 leri görmek istemiyorum.

Ben de 60 olabilirsem öyle olcam inşallah

Iyi gunler kizlar simdi bir limon cayi iciyorum kahvalti huyum benim de yok oglen yemegi ile basliyorum gune birazdan yerim sonra da guzel bir yuruyus bu arada 1 ay once tartim bozuldu basladigim gun 57 ydim daha ucuncu gundeyim ama hafta sonu aile ziyaretinde tartilicam bakalim kac olacak 5 gun olmus olucak cumartesi

Geçenlerde bir diyetisyenin yazısını okudum..
Mesela sabah aç karnına ve özellikle büyük tuvalete çıktıktan sonra tartilin deniliyor ya. Eee ben çıkamıyorum
Heh işte o zaman tartıda çıkanı -300olarak hesaplayin diyordu.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Ben doğru buluyorum.Sonucta bir şeyler taşıyoruz.Ben önceden çok gram onemsemezdim.Kilo önemli derdim ama .Yok arkadaş bu iş önce gram gram sonra kilo oluyor. Valla 100 Gr verince bile sevinir hale geldim.

Bence kendine sabit her zaman tartilicagin bir tartı bulunduran.Ayni tartıda tartilip ona göre takip edersin.Baska yerlerde tartilinca çok emin olamıyor insan.Mesela benim tartı yanlıştan olsa doğrudan olsa artık ona göre gitmeye alıştım.

Kesinlikle dogru bunu bizzat denedim sabah ac karinla tuvaletten once ve sonra tartildim bir kac kez farki gormek icin 300-500 civari farkediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…