Az kalmış gözün aydın şimdiden ne güzel. Darısı başımaGünaydın kızlar.Sanirim kahvaltı yapmamaya alıştım.Canim sabahları hiç bir şey istemiyor.Bir şekersiz ikisi bir arada içtim.Artik yoğurt yerim daha sonra .Bir de tek kahvaltı yapmayı sevmiyorum.Umarim eşim geldikten sonra alistiririm kendimi.Yarin burda insalllah.Mutluyum yani
Hemde çok sabır işi .Ben çok yavaş veriyorum mesela .Ayda iki yada taş çatlasın üç kilo gidiyor.En azından almaktan iyidir diyorum pes etmiyorum işte.Maksimum üst bedende XL giydim. Ama alt bedenim 46 olmuştuDiyorum şimdi iyi ki zayıflamışım. Hele bir fotoğrafım var şimdi çok kızıyorum kendime. Hatta bulursam atayım onu. Ben mayıs başına 59 görsem ne kadar mutlu olurum. Ama artık hızlı gitmiyor 5 kilo bir ayda zor ama bakalım. En azından Ramazana kadar 59 olmak olsun hedef. Kilo vermek biraz sabır işi.
İnşallah canım ya gelince de zaman hemen geçiyor.15 gün kalicak ondan sonra temmuzda gelicek Bursa'ya ayrilmiycaz inşallah.Ailecek olucaz .Gerçi 3. Yılı bitiricem çok şükür.Az kalmış gözün aydın şimdiden ne güzel. Darısı başıma
Buİnşallah canım ya gelince de zaman hemen geçiyor.15 gün kalicak ondan sonra temmuzda gelicek Bu arada ayrilmiycaz inşallah.Ailecek olucaz .Gerçi 3. Yılı bitiricem çok şükür.
Bu site çok tuhaf oldu yanlız yazdıklarımızı da duzeltemiyoruz.İki saattir.Bu arada hiç ayrilmiycaz yazmaya çalışıyorum.Bursa yazıyor.
yaa ne guzel 20 kilo civarinda vermissiniz masallah.keske hicbi kadin 60li kilolari gecmese :)Fotoğrafımı buldum.Diyete ilk başladığım günler.
Aynen katılıyorum.60 kiloyu geçince sorun büyük oluyor .Kilo verdikten sonra her gün tartilmaya özen gostericem.Sirf 60 kiloyu geçmemek için.Tartilmayinca takip edemiyorum.İpin ucu elden kaçıyor maalesef.yaa ne guzel 20 kilo civarinda vermissiniz masallah.keske hicbi kadin 60li kilolari gecmese :)
Ben de 60 olabilirsem öyle olcam inşallahKızlar 64 kiloya geldiğim zaman.Daha yavaş kilo vermeyi hedefliyorum.Mesela günlük 1000 kalori değilde .1400 kalori falan alıp tabi bol su ve spor olucak.Bu şekilde hem verdiğim kiloları korumuş hemde ,vereceğim kiloları daha yavaş ve kalıcı olarak vermeyi planlıyorum.Cunku gerçekten artık 70 leri görmek istemiyorum.
Oluruz tabi ki niye olmayalım .İnanmak ve sabır etmek lazimBen de 60 olabilirsem öyle olcam inşallah tabi artık olabilirsem
Ben doğru buluyorum.Sonucta bir şeyler taşıyoruz.Ben önceden çok gram onemsemezdim.Kilo önemli derdim ama .Yok arkadaş bu iş önce gram gram sonra kilo oluyor. Valla 100 Gr verince bile sevinir hale geldim.Geçenlerde bir diyetisyenin yazısını okudum..
Mesela sabah aç karnına ve özellikle büyük tuvalete çıktıktan sonra tartilin deniliyor ya. Eee ben çıkamıyorum
Heh işte o zaman tartıda çıkanı -300olarak hesaplayin diyordu.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bence kendine sabit her zaman tartilicagin bir tartı bulunduran.Ayni tartıda tartilip ona göre takip edersin.Baska yerlerde tartilinca çok emin olamıyor insan.Mesela benim tartı yanlıştan olsa doğrudan olsa artık ona göre gitmeye alıştım.Iyi gunler kizlar simdi bir limon cayi iciyorum kahvalti huyum benim de yok oglen yemegi ile basliyorum gune birazdan yerim sonra da guzel bir yuruyus bu arada 1 ay once tartim bozuldu basladigim gun 57 ydim daha ucuncu gundeyim ama hafta sonu aile ziyaretinde tartilicam bakalim kac olacak 5 gun olmus olucak cumartesi
Geçenlerde bir diyetisyenin yazısını okudum..
Mesela sabah aç karnına ve özellikle büyük tuvalete çıktıktan sonra tartilin deniliyor ya. Eee ben çıkamıyorum
Heh işte o zaman tartıda çıkanı -300olarak hesaplayin diyordu.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?