- 27 Mart 2019
- 8
- 12
- 3
- 27
Bence kendine sabit her zaman tartilicagin bir tartı bulunduran.Ayni tartıda tartilip ona göre takip edersin.Baska yerlerde tartilinca çok emin olamıyor insan.Mesela benim tartı yanlıştan olsa doğrudan olsa artık ona göre gitmeye alıştım.
Hakkaten ha . Hiç bakmadım . Öyle birşeyin olmadığına o kadar şartlanmışımki , nete bakmak aklıma gelmedi . Bakayım bariİ
internete baktın mı ordan bulup alırsın belki
Başarıcaz inşaallahKimse benimle zayıflamak istemiyor sanırım .Bende kendim zayiflarim .Su anda akşam yemek Yemediğim için gayet iyi gidiyor .Hamur ve tatlılardan tamamen uzağım.Spor ile destekliyorum haftanin 5 günü 1 saat.70.4 kiloyum bakalım haftaya 6 li rakamları gorucekmiyim .Yine gelişmeleri yazarım .
Afiyet olsunBen sabah yoğurt ve kahveye gecistirdim.Oglen yani hem öğle hem akşam olarak.Bir kase dolu tarhana çorbası,bir tabak salata ,yanında 4 tane piliç kebap hazır olandan ekmeksiz yedim.Baya bir doydum.Cok şükür.1000 kaloriyi geçmiyorum zaten
Maşallah iyi oruç tuttun. Yeni Ramazan geldi . Benim reglelerden kalan oruçlar hala duruyor. Ramazan dışında hiç konsantre olamıyorum. Hiç tutasım gelmiyor yalan Yok .Ben bugün spora gitmicem hiç halim de yok zaten. İftara da tereyağlı erişte,sote ve yoğurtla tamamdır hamdolsun
Borçlarımı kışın bitirmiştim nafilelere başladım 3ayları tutuyorum elimden geldiğince. Alışıyorum sıkıntı olmuyoMaşallah iyi oruç tuttun. Yeni Ramazan geldi . Benim reglelerden kalan oruçlar hala duruyor. Ramazan dışında hiç konsantre olamıyorum. Hiç tutasım gelmiyor yalan Yok .
evde olunca hele de kimse yoksa dikkat etmek daha kolay gelmeye basladi.bir misafirlige gittim dun.orda kek borek yedim.ama aksam yemegi yemedim bi kase yogurtla gecistirdim.kek borek pasta hakkini sadece misafirliklerde kullanmayi dusunuyorum.cok da gitmeyiz zaten oyle.aksine ben kahvaltiyi cok severim.aksam olmasa da olur.afiyet olsun :)Ben sabah yoğurt ve kahveye gecistirdim.Oglen yani hem öğle hem akşam olarak.Bir kase dolu tarhana çorbası,bir tabak salata ,yanında 4 tane piliç kebap hazır olandan ekmeksiz yedim.Baya bir doydum.Cok şükür.1000 kaloriyi geçmiyorum zaten
sutcuden sut aldigimda ben de o sirada hangi malzeme varsa oyle tatli yapiyorum.gecen hafta puding yapmistim allahtan gelenler oldu da ben anca bi kucuk kase yedim.kimse gelmese oturur yerdim heralde :)Şimdi ben bulgur pilavı yaptım ve Çin eriştesi ile yoğurt çorbası vardı eZme turşu ile onlardan yedim ve dünkü tahminin gibi regle uyandım . Ve kakaolu puding yaptım . 5 koca kase çıktı . Tencere dibini yedim sadece . Şu an tokum ya yiyesim yok . Akşama allah Kerim . Yemem inşallah . Ama yarın sabah kahveyle kesin yerim bir kase.
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Allah kabul etsin.Afiyet olsun .Ben bugün spora gitmicem hiç halim de yok zaten. İftara da tereyağlı erişte,sote ve yoğurtla tamamdır hamdolsun
Kalori hesabı yapmıyorum ama her gün tartılıyorum nerdeyseAz önce kacamaklarim oldu .1300 kalori ile tamamladım.Regliden dolayı dayanamadım tatlıya.Benim o yedim.10 tane ballı kavrulmuş fistik,3 ceviz,3 kayısı.Pisman değilim valla kendimi su anda mutlu hissediyorum.Ekmek hamur zaten yok bari tatlı kaçamağı yapalım dedim.Normalde almam geren kalori 1900 .Ben 1000 kaloriyi gecmemeye özen gösteriyorum.Ama bugün 1300
Aynen ya olsun en azından Reglide yiyelim dimi ne var sanki .Altı üstü 5 ,6 kilo vericem onuda veririm.Allah büyüktür.Kaloriyi gecmedikten sonra sorun olmuyor.Kalori hesabı yapmıyorum ama her gün tartılıyorum nerdeysebugün benim de kaçamağım oldu bir dilim kek yedim hem de üstüne tahin ve kakao dökerek ohh iyi de yaptım pişman değilim tatlı yemeden de olmuyor valla depresyona girerim
Yarasın canım boşverAynen ya olsun en azından Reglide yiyelim dimi ne var sanki .Altı üstü 5 ,6 kilo vericem onuda veririm.Allah büyüktür.Kaloriyi gecmedikten sonra sorun olmuyor.
Kalori hesabını seviyorum ben .Yediklerinede dikkat ettiriyor.Zaten kilo verip zayiflayinca daha yavaş oluyor kilo vermek.Kalori hesabı yapmıyorum ama her gün tartılıyorum nerdeysebugün benim de kaçamağım oldu bir dilim kek yedim hem de üstüne tahin ve kakao dökerek ohh iyi de yaptım pişman değilim tatlı yemeden de olmuyor valla depresyona girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?