Sadece zayiflayalim

Günaydın. Sabah tartıldım maalesef 65.5 çıktım sinir oldum. Gide dide 200 g gitmiş. Gerçi regl olmama 3 gün var. Kendimi şiş hissediyorum. Canım çok tatlı istiyor. Akşam da oğluma mısır patlattım. Çok severim mısırı oturup bi kase yedim. Hem de saat 9 buçukta. Yetmedi bi de üstüne tadımın bademli üzümlü barlarından yedim. Kötü oldu pişman oldum ama çok canım istedi. Halsizlik vardı dün spor da yapamadım acayip rüzgar vardı olmasa yine yürürdüm de. Sabah erkenden kalktım 20 dk Leslie yapıp duşumu aldım.

Hayırlı sabahlar. 64,5 çıktım yani daha iki hafta önceki kiloma bile dönememişim. Artık haftaya ne yapıp yapıp 63,5 olmalıyım yoksa canım çok sıkılıyo. Tatlı yeme hamur yeme canının çektiği şeyi yeme ama kilo da vereme ne kadar moral bozucu

Herkese günaydın kızlar regli dönemleri ,regli yaklaşımları ,biraz kacirmalar,tartıda yansıyor maalesef .Bende dün tatlı kacirmisim.Sabah kilom 68.3 çıktı.67.7 iken .Tartılar bizi uyarıyor aslında.Kendinizi salmayin dikkat edin diye.Birde lütfen üzülmeyin biraz fazla çıkıyoruz diye.Vucutta artık çok zor vermeye başlıyor .Kilo azaldıkça.Ama ben bu durumumu arada ki kacirmalarima bağlıyorum.Yani az yedigimizi düşünüp farkında olmadan sanırım çok yiyoruz.Bende bu hafta artık 67 yi görmek istiyorum.Elimden geldiğince tatlıdan uzak durmaya calisicam Regli olunca maalesef yapamadım bunu.Ama artık reglim bitmek üzere ve kendimi olabildiğince hedef kilona kitliycem.Bakalim haftaya sonuç ne olucak.

bi yerde okudum.kacamak yaptiginizda 24 saat icinde 3 litre su icip protein agirlikli beslenip spor yapinca o kacamagi telafi edebiliyormusuz.ama kacamaklar haftada 1i asmamak kaydiyla diyor.leslie cok guzelmis beni yeni kesfettim sayilir.hamilelikti dogumdu derken 6 ay oldu bebegim.ancak baslayabildim.buna da sukur :)

Ama bugün pembe bir kumaş pantolon giydim üstümde de beyaz bir kazak sabah arkadaşlar diyor iyice inceldin. Açık tonlarla bile çok ince görünüyorsun Belki tartıda çok fark etmiyor ama pantolonlar ve kazaklar, gömlekler iyice bollaştı. Yani 65im dediğimde herkes daha zayıf gösterdiğimi söylüyor

Aynen öyle benimde öyle mesela .Spor yapıyoruz ya ondan öyle görünüyoruz.

Eski tartiliyorum tekrar çıkarttım.Ayagini düzelttim zemine koydum.Deterjan koydum.7.100 geldi yani 100 grm fazla gösterdi şimdi .O da çok önemli değil.Sabah aç karnına tekrar tartilicam .Bakalım kaç olucak.Benim kilomu 68.3 olarak baz alabilirsiniz.Eski tartıda devam etmek istiyorum.Simdi yeni tartıda almak istemiyorum.Zaten hedef belli 60 a düşmek .Ayrıca sadece tartıda değil ,aynalarda da güzel hissetmek onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…