- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Ben birazdan mekik hareketleri yapicam..
Yarın bir kahvalti yaparım.. akşama az birşey ne olursa .
Kına gecemiz var.. sporumu orda yaparım artık
bi yerde okudum.kacamak yaptiginizda 24 saat icinde 3 litre su icip protein agirlikli beslenip spor yapinca o kacamagi telafi edebiliyormusuz.ama kacamaklar haftada 1i asmamak kaydiyla diyor.leslie cok guzelmis beni yeni kesfettim sayilir.hamilelikti dogumdu derken 6 ay oldu bebegim.ancak baslayabildim.buna da sukur :)Günaydın. Sabah tartıldım maalesef 65.5 çıktım sinir oldum. Gide dide 200 g gitmiş. Gerçi regl olmama 3 gün var. Kendimi şiş hissediyorum. Canım çok tatlı istiyor. Akşam da oğluma mısır patlattım. Çok severim mısırı oturup bi kase yedim. Hem de saat 9 buçukta. Yetmedi bi de üstüne tadımın bademli üzümlü barlarından yedim. Kötü oldu pişman oldum ama çok canım istedi. Halsizlik vardı dün spor da yapamadım acayip rüzgar vardı olmasa yine yürürdüm de. Sabah erkenden kalktım 20 dk Leslie yapıp duşumu aldım.
Bence bu baskül doğru.. digital tartilara hiç güvenmiyorum ben..Ama hala kaç kiloyum anlamadım.66mi 67 mi .Bende niye kilo veremiyorum diyorum.
Bence bununla devam et. Daha motive olursunAslında bende dijital tartiyi çok sevmiyorum.Ya su içen seni hemen kilolu çıkarıyor.Bu tartı benim bekarlık tartım.Buna çok guvenirim.
Dijital daha net geliyor bana. Ya da idareten kullan 1-2 ay sonra alırsın.Aslında bende dijital tartiyi çok sevmiyorum.Ya su içen seni hemen kilolu çıkarıyor.Bu tartı benim bekarlık tartım.Buna çok guvenirim.
Aynen öyle benimde öyle mesela .Spor yapıyoruz ya ondan öyle görünüyoruz.Ama bugün pembe bir kumaş pantolon giydim üstümde de beyaz bir kazak sabah arkadaşlar diyor iyice inceldin.Açık tonlarla bile çok ince görünüyorsun Belki tartıda çok fark etmiyor ama pantolonlar ve kazaklar, gömlekler iyice bollaştı. Yani 65im dediğimde herkes daha zayıf gösterdiğimi söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?