Sadece zayiflayalim

15/0322/0329/03 15/0322/0329/03
sudem68.367.968.3ooya?58.6?
n.ayse72.872.1?yenilk56.455.554.5
pskoljk69.368.868.7black???
özlemk.?64.9?ani78???
esma???seinfeld???
sezen66.565.765.5ay060???
mirac64.065.264.5tgcerv.?74?
ferhnde??70.6
[/QUOTE]

Sabah yoğurt yedim,öğlen tarhana çorbası ekmeksiz,biraz,tuzlu yer fıstığı ve sarı leblebi yedim.Aksam eşim geliyor.Aksam yemeğine tepsi kebabı,pilav, mercimek çorbası ve salata var.Tabi ben onlardan sadece salata ,çorba,biraz kebap yerim ekmeksiz .Bugün yediklerim de 1100 kalori yapıyor.İnsallah eşim buradayken çok kilo almam.Cok korkuyorum

Ya bu tartı ile devam edicem .Yada kendime kendi bir dijital tartı alicam.Ne diyorsunuz.?
Bende hala almadım gidicem diye . Aslında kendi evimde var . Ama orda kalmıyorum uzun zamandır . Orda var ama hiç gitmiyorum ki alayım. Bu tartı ile devam edebilirsin . Doğru olmasa bile düşüşleri yükselişleri gösterir .

Keşke icmeseydim tarhana çorbasıni .Karnım tuaf şişti .Aksilik ya regli bir yandan şişkinlik bir yandan eşim gelicek ya bugün .Yine beni zayıf goremiycek mi

Ben annemdeyim.. babam çoktandır görmüyor beni. Sen niye böyle zayiflamissin dedi.. yani dışardan gözle görülünce zayiflamisim ayy çok mutlu oldum..

Kızlar normal anolog tartiyla devam edicem .Dijital beni 56 göstermeye başladı.Tam istediğim kilo aslında.

gunaydin kizlar.aksama kayinpederin dogumgununu kutlamaya gidicez.pide yaptirilcakmis.evde bi de corba olur.corba icmeyi dusunuyorum sadece.bu sefer israrlara kararlilikla karsi koymak lazim :) o kadar leslie bosa gitmesin :)
Ben olsam bi parça yerdim en az. Eğer yemezsen kendini tutarsan helal olsun. Keşke ben de öyle olabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…