Kızlar benim dijital tartım sizlere ömür sağ alt ayağı kırılmış.Anolog tartıda tartildim.Eki Görüntüle 2251903
Bende hala almadım gidicem diye . Aslında kendi evimde var . Ama orda kalmıyorum uzun zamandır . Orda var ama hiç gitmiyorum ki alayım. Bu tartı ile devam edebilirsin . Doğru olmasa bile düşüşleri yükselişleri gösterir .Ya bu tartı ile devam edicem .Yada kendime kendi bir dijital tartı alicam.Ne diyorsunuz.?
İnşallah kocam da bana der.Ben annemdeyim.. babam çoktandır görmüyor beni. Sen niye böyle zayiflamissin dedi.. yani dışardan gözle görülünce zayiflamisimayy çok mutlu oldum..
Ben olsam bi parça yerdim en az. Eğer yemezsen kendini tutarsan helal olsun. Keşke ben de öyle olabilsemgunaydin kizlar.aksama kayinpederin dogumgununu kutlamaya gidicez.pide yaptirilcakmis.evde bi de corba olur.corba icmeyi dusunuyorum sadece.bu sefer israrlara kararlilikla karsi koymak lazim :) o kadar leslie bosa gitmesin :)
Gözün aydın :)Günaydın kızlar.Esim geldi .Ama ben beslenmeme dikkat ediyorum.Hamur ve tatlıdan uzak duruyorum.Tatli çok az kaçamak oluyor.Ama hamurdan tamamen uzagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?