MerhabaMerhaba Ben de katılmak istiyorum araniza. Defalarca diyet yapmış ama başarısız olmuş biri olaraktan
Benim de tam olarak istediğim bu. InsaAllah gidecek bu kilolarMerhabaSudem_mmm yok . Onun görevini ben yapayım bugün :) öncelikle hoşgeldin . Bu grupta sıkı kurallar yok. Diyet listesi yok . Mümkün olduğu kadar hamur , tatlı gibi kalorili şeylerden uzak durup , spor yapmaya çalışıyoruz . Ama tabi arada yediğimizde oluyor. Hepimiz az yada çok kilo verdik . Tabi yavaş veriyoruz . Düzenli spor yaparsan , kalorisi yüksek yiyeceklerden uzak durursan , akşam yemeği saatini mümkün olduğunca öne çekersen kilolar gitmeye başlar
Teşekkür ederim hoş bulduk Allah hiç ayırmasın muhabbetinizi daim eylesin ins.Herkese merhaba kızlar eşimle ilgileniyorum biraz .Malum üç ay uzak kaldık.Ama inanın çok dikkat ediyorum yediklerimede dikkat ediyorum.Yeni arkadalarimiz hoşgeldiniz.Yeter ki beslenmenize dikkat edin.Kilo vermemek imkansız.
Teşekkür ederim çok sağolun.Teşekkür ederim hoş bulduk Allah hiç ayırmasın muhabbetinizi daim eylesin ins.
Kesinlikle kaldığın yerden devam.Salmak yok.Bir gün kacirdiysak bir hafta dikkat .Hem kilo veririz en azından hiç kilo almayiz.Ben bugün yemeğimi biraz geç yedim, misafirim var o yüzden geç yedim..
Kendimce dikkat ettim..
Artık yarin kaldığım yerden devam
Kesinlikle spor konsantre olmayı sağlıyor .kizlar bu aksam kayinpederdeydik.pide yaptirdilar.yas pasta kesildi.ama sadece bi kase corba ictim.bi bardak ayran ve azicik salatayla.pide ve pastadan agzima bile surmedim o kadar israr etmelerine ragmen :) anlik bi zevk icin kendimi basarisiz hissetmek istemedim.o yuzden cok mutluyum :)ozellikle spor yapmanin cok etkisi oldu bu direncimde.o kadar spor bosa gitmemeli dedim.insallah hep beraber iradeli davranislarimizi surdururuz :)
Aynen öyle..Kesinlikle kaldığın yerden devam.Salmak yok.Bir gün kacirdiysak bir hafta dikkat .Hem kilo veririz en azından hiç kilo almayiz.
Hiç takılma yavaş gitmesine.Bence çok güzel veriyoruz.Oyle kacirdik diye pes etmek yok.Sonucta yiyerek vermemiz önemli .Biz diyet yapmıyoruz beslenme düzenini değiştirip çok yemekten uzak duruyoruz.Bu zaten günlük kalorilerimizide azaltmış ve kilo vermiş oluyoruz.Aynen öyle..
Sabah 67.9u görmüştüm,. Ama yarin yine 68lerde cikar. Almayayım da gidecek elbet . Gram gram da olsa
Hoşgeldin tabi katılabilirsin.Sadece kilo veremiyorum diye pes etmeyin yeter.Amacimiz yavaş ve kalıcı kilo vermek için beslenme duzenimizi değiştirmek.Bu da çok zor olmuyor.Zamanla çok alisiyoruz.Sporla birlikte kendimiz bile fazla yiyemiyorum artık.Merhabalar
Aranıza beni de alırmısınız
Çok geçmiş olsun canım.Allah tez zamanda şifa versin.İnsallah.Merhaba kızlar yazamadım hastalıktan ölüyoruz dün tartıldım ama tam 71. Geldim zencefilli içiyorum suyumu sumaklı yoğurt kürüne başladım iyi geliyor iştah kapatıyor
Hoşgeldin canım.Bizde diyet yok beslenme alışkanlıklarımızı degistiriyoruz.Bu inan bana diyetten daha güzel ve kalıcı kilo verdiriyor.Biraz yavaş oluyor ama kaçamak dahi yapsan kilo almıyorsun.Tek yapman gereken hamur ki özellikle hamur tatlı uzak durmak.Saat akşam en geç 7 den önce yemek olayin bitmeli ve spor çok önemli mutlaka hergun sevdiğin sporu en az 45 dk bir saat yaparsan çok rahat kilo verirsin.Kesinlikle ekmek hamur,pilav makarna bunlardan en azından biraz kilo verene kadar uzak dur.Daha sonra kaçamak yapsam bile ertesi gün mutlaka aynen devam et bak nasıl basariyorsun.İnsallah istediğimiz kilolara ulaşırız.Kilo vermek sabır işi sabır etmek zorundayız.Merhaba Ben de katılmak istiyorum araniza. Defalarca diyet yapmış ama başarısız olmuş biri olaraktan
Hoşgeldin tabi katılabilirsin.Sadece kilo veremiyorum diye pes etmeyin yeter.Amacimiz yavaş ve kalıcı kilo vermek için beslenme duzenimizi değiştirmek.Bu da çok zor olmuyor.Zamanla çok alisiyoruz.Sporla birlikte kendimiz bile fazla yiyemiyorum artık.
evet onemli olan hiz degil zaten.kalici kilo vermek.kacamaklari olabildigince azaltip sonunda tamamen cikarmak saglikli beslenmek filan :) aynen ayda 1 kilo bile hic yoktan iyidir.Herkese günaydın kızlar.Vu sabah 397 kalori ile kapattım.Su anda ne kilo alıyorum ,nede veriyorum.Sabah üç zeytin,iki yemek kaşığı lor peyniri,3 dilim sucuk,bir yumurta ,bir tatlı kaşığı tahinli pekmez belki yok bile,4 küçük gaflete kepekli,salatalık.Sali günü sporuma basliycam baya özledim reglim tamamen bitmiş olucak.Durmak yok ayda bir kilo dahi versem .10 ayda 10 kilo demektir.Bu bile harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?