- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Şimdi önce kilom fazla veremem diye endişe etme . Ancak sana naçizane tavsiyem şu . Çünkü kilo verme konusunda tecrübeliyim . Bugüne kadar her defasında aç kalmadan 15 kilo vermeyi başarabilmiş biriyim her nekadar korumayı başaramasamda . Öncelikle sabah yediklerin tamam . Ancak öğlen yediklerinin yanında ekmeği elemelisin. Narıda yemeğin üstüne değil ara öğün olarak Yemen daha iyi olur . Şimdi şu saate kadar yediklerinin yanında akşam sadece bir kase yoğurt yada yağsız çorba yada biraz kuruyemiş Kays’ı falan onlarla geçiştirmeni tavsiye ederim .Kilom tam 125 hanımlar tartıldım bugün sabah. Oy kullanmaya gittim temizlik yemek derken bu saat oldu anca girebildim kk ya.
Sabah tam tahilli ekmek,domates,salatalık,peynir yedim bir bardak süt içtim. Öğlen karışık fırında kızartma az yağlı köfteli beş altı kasik aldım iki dilim ekmek ve yoğurt ile. Arada şekersiz türk kahvesi yarim nar yedim. Şimdilik bu kadar kızlar
Teşekkür ederim canım ben de öyle yapayım çünkü öğlen biraz fazla kaçtı sadece yoğurt yerim akşam artık.Şimdi önce kilom fazla veremem diye endişe etme . Ancak sana naçizane tavsiyem şu . Çünkü kilo verme konusunda tecrübeliyim . Bugüne kadar her defasında aç kalmadan 15 kilo vermeyi başarabilmiş biriyim her nekadar korumayı başaramasamda . Öncelikle sabah yediklerin tamam . Ancak öğlen yediklerinin yanında ekmeği elemelisin. Narıda yemeğin üstüne değil ara öğün olarak Yemen daha iyi olur . Şimdi şu saate kadar yediklerinin yanında akşam sadece bir kase yoğurt yada yağsız çorba yada biraz kuruyemiş Kays’ı falan onlarla geçiştirmeni tavsiye ederim .
Başlarda biraz zor olur . Ama vucut alıştıkça mide küçülüyor . Sadece sabretmem lazım . İlk on günden sonra İnan çok kolaylaşıyor . Mesela sabahleyin de sütün yerine şekersiz çay iç . Çünkü süt başlı başına bir öğün . Yada süt içeceksen diğer yediklerinden kıs .Teşekkür ederim canım ben de öyle yapayım çünkü öğlen biraz fazla kaçtı sadece yoğurt yerim akşam artık.
Evet dengelemek çok önemli. Ben daha yeni yeni bilgi ediniyorum teşekkür ederim önerilerin ıcinBaşlarda biraz zor olur . Ama vucut alıştıkça mide küçülüyor . Sadece sabretmem lazım . İlk on günden sonra İnan çok kolaylaşıyor . Mesela sabahleyin de sütün yerine şekersiz çay iç . Çünkü süt başlı başına bir öğün . Yada süt içeceksen diğer yediklerinden kıs .
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım.Allah tez zamanda şifa versin.İnsallah.
Hoşgeldin :) istedikten sonra olamayacak şey yoktur... Yavaş yavaş gidecek ama kalıcı olacak inşaallah..Selam hanımlar , beni de alır mısınız aranıza?
Fazla kilolu biri değilim ama halimden de memnun değilim. 2 . Doğumla birlikte her yıl vücuduma +1 kilo eklemeye başladım.
Son birkaç yıldır sürekli 2-3 kilo verip orda kalmaya çalışıyorum ama hiç sabit kalmıyorum hemen geri alıyorum .
Birkaç gündür diyete başladım ama adapte olamadım tam. Haftasonu pek hoş olmadı daha doğrusu:) çok yiyorum durduramıyorum kendimi. Sürekli atıştırma ihtiyacı hissediyorum. Nasıl engel olacağım kendime bilmiyorum. Haftaiçi 65.6 ile başladım, hedefim 60 ( en son 8 sene önce 60 kiloydum :)
Hoş buldum teşekkür ederim, inşallah.Hoşgeldin :) istedikten sonra olamayacak şey yoktur... Yavaş yavaş gidecek ama kalıcı olacak inşaallah..
Hoş buldum teşekkür ederim, inşallah.
Normal rutinde günlük kaç kalori aldığımızı hesaplayabileceğimiz bir program biliyor musun acaba? Meraktayım ne kadar yiyorum acaba diye ama ben aradım bulamadım bu tarz bir şey
Biraz kızartmalardan uzak durup daha çok protein ağırlıklı beslenme yaparsan.Daha çabuk kilo vericegini düşünüyorum.Birde en geç 6 ya kadar yemek olayını bitirirsen çok güzel olur.Kilom tam 125 hanımlar tartıldım bugün sabah. Oy kullanmaya gittim temizlik yemek derken bu saat oldu anca girebildim kk ya.
Sabah tam tahilli ekmek,domates,salatalık,peynir yedim bir bardak süt içtim. Öğlen karışık fırında kızartma az yağlı köfteli beş altı kasik aldım iki dilim ekmek ve yoğurt ile. Arada şekersiz türk kahvesi yarim nar yedim. Şimdilik bu kadar kızlar
Fatsecret programı çok güzel.Hoş buldum teşekkür ederim, inşallah.
Normal rutinde günlük kaç kalori aldığımızı hesaplayabileceğimiz bir program biliyor musun acaba? Meraktayım ne kadar yiyorum acaba diye ama ben aradım bulamadım bu tarz bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?