Sadece zayiflayalim

Kilom tam 125 hanımlar tartıldım bugün sabah. Oy kullanmaya gittim temizlik yemek derken bu saat oldu anca girebildim kk ya.
Sabah tam tahilli ekmek,domates,salatalık,peynir yedim bir bardak süt içtim. Öğlen karışık fırında kızartma az yağlı köfteli beş altı kasik aldım iki dilim ekmek ve yoğurt ile. Arada şekersiz türk kahvesi yarim nar yedim. Şimdilik bu kadar kızlar

Şimdi önce kilom fazla veremem diye endişe etme . Ancak sana naçizane tavsiyem şu . Çünkü kilo verme konusunda tecrübeliyim . Bugüne kadar her defasında aç kalmadan 15 kilo vermeyi başarabilmiş biriyim her nekadar korumayı başaramasamda . Öncelikle sabah yediklerin tamam . Ancak öğlen yediklerinin yanında ekmeği elemelisin. Narıda yemeğin üstüne değil ara öğün olarak Yemen daha iyi olur . Şimdi şu saate kadar yediklerinin yanında akşam sadece bir kase yoğurt yada yağsız çorba yada biraz kuruyemiş Kays’ı falan onlarla geçiştirmeni tavsiye ederim .

Teşekkür ederim canım ben de öyle yapayım çünkü öğlen biraz fazla kaçtı sadece yoğurt yerim akşam artık.

Teşekkür ederim canım ben de öyle yapayım çünkü öğlen biraz fazla kaçtı sadece yoğurt yerim akşam artık.
Başlarda biraz zor olur . Ama vucut alıştıkça mide küçülüyor . Sadece sabretmem lazım . İlk on günden sonra İnan çok kolaylaşıyor . Mesela sabahleyin de sütün yerine şekersiz çay iç . Çünkü süt başlı başına bir öğün . Yada süt içeceksen diğer yediklerinden kıs .

Evet dengelemek çok önemli. Ben daha yeni yeni bilgi ediniyorum teşekkür ederim önerilerin ıcin

bugun kahvaltida esime sucuklu yumurta kendime haslanmis yumurta yaptim.gun icinde hic tatli hamurisi abur cubur yemedim.ama o yanimda yiyor yapacak bisey yok.onu abur cubur yememe konusunda ikna edemedim.mecbur yalniz devam edicem bu yolda.bugun sadece ekmegi biraz fazla kacirdim ( tam bugday) telafi edilir.su an icin cips ve tahin helvasi yememek bile buyuk basari benim icin.nerden baksan 500 kalori fazladan aliyordum.

P petitjoueur ne zaman kacamak yapsam boyle lezzetler var niye mahrum kaliyorum duygusu olusuyor ve yediklerine dikkat etmek zorlasiyor sonunda vazgeciliyor.şoyle dusundum sonucta kimse bizim agzimizi acip yemek tepmiyor.markette abur cubur reyonuna bakmadan gecebiliriz.disarda yiyecegimiz zamanlari planlayip saglikli alternatifler dusunebiliriz.evde hamurisi yapmayabiliriz.misafirlikte de karsimizdaki kirilcak da olsa hayir diyebiliriz.aslinda hersey bizim elimizde.belli bir kiloya inene dek vücudumuza o zararli seylerin tadini unuttursak cok guzel olur :)

Bugün ben de fazla yedim ne yazık ki. Arkadaşlarlaydık normalden fazla oldu. Sabah peynir,tam buğday ekmek domates falan yedim. Öğleye yemedim akşama da mantı açmıştık bugün ondan bir tabak yedim. Çayın yanında da elmalı kurabiye yedim. Yedim de yedim yani ama rahatsız oldum midem alışmış ya en ufak kaçırmada alarm veriyo artık

Selam hanımlar , beni de alır mısınız aranıza?
Fazla kilolu biri değilim ama halimden de memnun değilim. 2 . Doğumla birlikte her yıl vücuduma +1 kilo eklemeye başladım.
Son birkaç yıldır sürekli 2-3 kilo verip orda kalmaya çalışıyorum ama hiç sabit kalmıyorum hemen geri alıyorum .
Birkaç gündür diyete başladım ama adapte olamadım tam. Haftasonu pek hoş olmadı daha doğrusu:) çok yiyorum durduramıyorum kendimi. Sürekli atıştırma ihtiyacı hissediyorum. Nasıl engel olacağım kendime bilmiyorum. Haftaiçi 65.6 ile başladım, hedefim 60 ( en son 8 sene önce 60 kiloydum :)

Hoşgeldin :) istedikten sonra olamayacak şey yoktur... Yavaş yavaş gidecek ama kalıcı olacak inşaallah..

Hoşgeldin :) istedikten sonra olamayacak şey yoktur... Yavaş yavaş gidecek ama kalıcı olacak inşaallah..
Hoş buldum teşekkür ederim, inşallah.
Normal rutinde günlük kaç kalori aldığımızı hesaplayabileceğimiz bir program biliyor musun acaba? Meraktayım ne kadar yiyorum acaba diye ama ben aradım bulamadım bu tarz bir şey

Sudem_mmm biliyordur canım.. mesajı görünce yazar..

Biraz kızartmalardan uzak durup daha çok protein ağırlıklı beslenme yaparsan.Daha çabuk kilo vericegini düşünüyorum.Birde en geç 6 ya kadar yemek olayını bitirirsen çok güzel olur.

Fatsecret programı çok güzel.

Kızlar merhabalar biraz geç yazıyorum kusura bakmayın.Esimle dışarı çıkıyoruz misafirlik falan.Bugun bende kaçırdım .Ekmek hiç yok yemiyorum ama bir lahmacun üç köfte ve birde dondurma yedim.Ama bu demek değil devam etmiycem.Tabi ki dikkatli beslenmeye devam .Emin olun bu şekilde yavaş verilen kilolarda gerçekten kilo almiyorsunuz.Kac zamandır spor yapamadım.Reglimden dolayı yarın inşallah sporuma başlıyorum.Daha dikkatli olmaya calisicam.Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.Kesinlikle zayifliyoruz Sadece sabır ve dikkat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…