Hangi tarihte başladınız diyet ve sporaSporumu yaptım.. bayağı terledim.. şimdide mekik ve plank yapicam...
Hatırlamıyorum ki..Hangi tarihte başladınız diyet ve spora
Nasıl gidiyo iki öğünle mesela kahvaltıyı saat kaçta akşam yemeğini saat kaçta yiyorsun?Hatırlamıyorum ki..
Ama diyet yapmıyorum sadece azalttim yediklerimi..
Ve yukarda sorduğun soruya da cevap vereyim.. sadece iki öğün yiyorum..
Bugün öğlen saatiydi çünkü hafta sonu yorucuydu..Nasıl gidiyo iki öğünle mesela kahvaltıyı saat kaçta akşam yemeğini saat kaçta yiyorsun?
evet malesef kilo almak cok kolay.o yuzden duzenli spor onemli iste.o kadar spor yapip ancak bir cikolatayi yaktigimizi farkedince yeme konusunda daha iradeli olabiliyoruz. hosgeldin :)Bende varım 67 şu anda 60a düşmek istiyorum günlük 1 saat spor yapıyorum ve 10bin adım atıyorum bnm de metabolizma zayıf yavaş kilo veriyorum bide kilo almak bu kadar kolay ken vermek çok zor canım isdedi bir çikolata yedim 100 kalori aldım sonra dedim ki oynayayim geri yüz kaloriyi harcayim akıllı saatim var 1saat deli gibi oynadım öyle 100 kaloriyi yaktim
Hoşbulduk canımevet malesef kilo almak cok kolay.o yuzden duzenli spor onemli iste.o kadar spor yapip ancak bir cikolatayi yaktigimizi farkedince yeme konusunda daha iradeli olabiliyoruz. hosgeldin :)
Bende aynı durumdayım,, sürekli yaşadığım şey.. hatta şuan karnım ağrıyor hafif bir şekilde.. o yüzden net kilo mu bilmiyorum..Arkadaşlar ya çok afedersiniz ama acaip gaz problemim var karnım ağrıyo ve bugün düzenli büyük wc de sıkıntı var kabız değilim ama ekmek de tüketmiyorum moralim bozuk canım acıyı
Bisi sorucam kızlar aynı sorun bende de var ay bu havalardan mi anlamadim ki ben.Bende aynı durumdayım,, sürekli yaşadığım şey.. hatta şuan karnım ağrıyor hafif bir şekilde.. o yüzden net kilo mu bilmiyorum..
Inan bilmiyorum acaip bir durumÜşütmekten olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?