Sadece zayiflayalim

Ben tartıda aynı çıkıyorum hala ama 68in altında olabilirim. Çünkü kabızlık deli ediyor beni..
Tartiya çıktım mı 500gr eksik hesapliyorum , 3 4 gün tuvalete cikamadigim oluyor..
Uffff

Bende varım 67 şu anda 60a düşmek istiyorum günlük 1 saat spor yapıyorum ve 10bin adım atıyorum bnm de metabolizma zayıf yavaş kilo veriyorum bide kilo almak bu kadar kolay ken vermek çok zor canım isdedi bir çikolata yedim 100 kalori aldım sonra dedim ki oynayayim geri yüz kaloriyi harcayim akıllı saatim var 1saat deli gibi oynadım öyle 100 kaloriyi yaktim

evet malesef kilo almak cok kolay.o yuzden duzenli spor onemli iste.o kadar spor yapip ancak bir cikolatayi yaktigimizi farkedince yeme konusunda daha iradeli olabiliyoruz. hosgeldin :)

Arkadaşlar ya çok afedersiniz ama acaip gaz problemim var karnım ağrıyo ve bugün düzenli büyük wc de sıkıntı var kabız değilim ama ekmek de tüketmiyorum moralim bozuk canım acıyı

Arkadaşlar ya çok afedersiniz ama acaip gaz problemim var karnım ağrıyo ve bugün düzenli büyük wc de sıkıntı var kabız değilim ama ekmek de tüketmiyorum moralim bozuk canım acıyı
Bende aynı durumdayım,, sürekli yaşadığım şey.. hatta şuan karnım ağrıyor hafif bir şekilde.. o yüzden net kilo mu bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…