- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Vallahi bilmiyorum ki, ama zor bir durum yani. Ne yapicami bilmiyorum da..Bisi sorucam kızlar aynı sorun bende de var ay bu havalardan mi anlamadim ki ben.
Ayakları sıcak tutmalı ben battaniyenin altındayım bu ara genel olarak. Donuyorum bir de amanin.Vallahi bilmiyorum ki, ama zor bir durum yani. Ne yapicami bilmiyorum da..
Önceden su icmezdim, şimdi günde en az 2litre su içiyorum, yok bana mısın demiyor.Ayakları sıcak tutmalı ben battaniyenin altındayım bu ara genel olarak. Dönüyorum bir de amanin.
Canım sürekli tartılma. Hele ki bu saatlerde hiç tartılma. Sabah tuvaletten sonra, aç karnına ve kıyafetsiz.Yani artık akşam tartildigim da kıyafetlerle de olsa 70gormek istemiyorum..
Az önce kıyafetsiz tartildim, 69.3 geldim..
Fenalık geldi. 65 hedefken 67hayal oldu..
Bazen duraklama donemi de oluyor insanın.Önceden su icmezdim, şimdi günde en az 2litre su içiyorum, yok bana mısın demiyor.
Yok zaten öyle yapıyorum ama merak isteCanım sürekli tartılma. Hele ki bu saatlerde hiç tartılma. Sabah tuvaletten sonra, aç karnına ve kıyafetsiz.
Benim gibiYok zaten öyle yapıyorum ama merak iste
Olucak merak etme .Yavaş yavaş olucakYani artık akşam tartildigim da kıyafetlerle de olsa 70gormek istemiyorum..
Az önce kıyafetsiz tartildim, 69.3 geldim..
Fenalık geldi. 65 hedefken 67hayal oldu..
Ben :) saati şaşmaz . Arkadaşım kı.nı bile terbiye etmişsin diyordu bana . Tövbe tövbe . Şaka bi yana alıştırdım herhalde . Nazar değmesin kabızlığı birtek Ramazan’da yaşıyorum .sabahlari büyük tuvalete çıkan insnlara hayranımiyyyy igrencim..
Ne yapiosunuz da yapiosunuz yani..
İnşaallah inşaallah... Yarin kandil oruç tutmayı düşünüyorum. Ama gece ne yesem diye düşünüyorum.. çünkü zerdeçal ve zencefillii yoğurt kurunu yapmaya başladım..Olucak merak etme .Yavaş yavaş olucak
Menümü yazmamışım ben bugün. Su çok fazla içemedim midem bulanıyor çok fena. Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta üç dört tatlı kaşığı çökelek şekersiz çay. Öğlen yoğurtlu kabak yemeği bir dilim ekmek. Akşam da ıspanak yemeği yedim sadece. Bizimkilere tatlı yaptım ama ben yemeyeceğim. Tutacağım Kendimi. Bu arada misafirlikte hakikaten zorlanıyor insan. Bakıyorsun herkes iştahlı yiyor senin de canın istiyor haliyle.Kızlar baya kalabalık olduk çok sevindim .Yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldiler.Bugun 1400 kalori ile kapattım .Sabah sadece kahve öğlen yoğurt yedim.Aksam misafirlikte bir kase yoğurtlu sulu köfte,üç kuru köfte,bir küçük tabak bezelyeli bulgur pilavı buraya kadar çok guzeldi.Ekmek hiç yoktu zaten ama keşke iki dilim baklava olmasaydı ama yedim .Neyse ki günlük kalorili gecmedim.Su misafirlik ,işleri bozuyor..Yememek için uğraşıyor insan ama olmuyor.Olacak inşallah
Helal vallhi.Ben :) saati şaşmaz . Arkadaşım kı.nı bile terbiye etmişsin diyordu bana . Tövbe tövbe . Şaka bi yana alıştırdım herhalde . Nazar değmesin kabızlığı birtek Ramazan’da yaşıyorum .
Ekmeği fazla kacirmissin, ya sabah bir dilim ye ya da oglen yeme..Menümü yazmamışım ben bugün. Su çok fazla içemedim midem bulanıyor çok fena. Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta üç dört tatlı kaşığı çökelek şekersiz çay. Öğlen yoğurtlu kabak yemeği bir dilim ekmek. Akşam da ıspanak yemeği yedim sadece. Bizimkilere tatlı yaptım ama ben yemeyeceğim. Tutacağım Kendimi. Bu arada misafirlikte hakikaten zorlanıyor insan. Bakıyorsun herkes iştahlı yiyor senin de canın istiyor haliyle.
Geçenlerde öğleden sonra iki greyfurt yemiştim . Bide kuru Kays’ı yediğim gün akşamda geldi söylemesi ayıp . Onları yesene belki işe yarar . Kabızlık çok kötü birşey .Helal vallhi.
Artık ne yapsam bilemedim...
Evet biraz fazla oluyor. Ekmegin fazlası zarar. Günde bir iki dilim ideal bence.Ekmeği fazla kacirmissin, ya sabah bir dilim ye ya da oglen yeme..
10 dilimmi . Nasıl bir diyetisyen o .Evet biraz fazla oluyor. Ekmegin fazlası zarar. Günde bir iki dilim ideal bence.
Diyetisyen bana 10 dilim veriyordu günlük ekmek. Ben yeniyordum öyle kilo veremem ki.
Denicem.. ya benim içtiğim kayısı çayı vardı onu bulamadım. Bulsam çok işime yarıyor..kahvaltıdan sonra içiyordum..Geçenlerde öğleden sonra iki greyfurt yemiştim . Bide kuru Kays’ı yediğim gün akşamda geldi söylemesi ayıp . Onları yesene belki işe yarar . Kabızlık çok kötü birşey .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?