- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Sorma valla beni iyice şişirecekti.10 dilimmi . Nasıl bir diyetisyen o .
Kimisi hiç ekmek tüketme diyor.. 10 dilim neSorma valla beni iyice şişirecekti.
Aynen valla ya. Diyetisyenler bazen sasiriyor.Kimisi hiç ekmek tüketme diyor.. 10 dilim ne
Bağırsaklar iyi çalışmıyor demekki . Yedi gün boyunca tuvalate çıkamayan insanlar biliyorum . Düşüncesi bile kabus . Vardır bir sebebi . Doktora baktırsan belki bir çözüm vardırDenicem.. ya benim içtiğim kayısı çayı vardı onu bulamadım. Bulsam çok işime yarıyor..kahvaltıdan sonra içiyordum..
Şuan mesela baskı hissediyorum ama yok yani..
10dilim ekmek nerdeyse 1ekmekle eş değer..Aynen valla ya. Diyetisyenler bazen sasiriyor.
Aynen de oyle yapacağım10dilim ekmek nerdeyse 1ekmekle eş değer..
Dediğim gibi.. sabah iki ye. Sonrasında tüketme...
Ben bugün de olmasaydi 4gun olacaktı herhalde..Bağırsaklar iyi çalışmıyor demekki . Yedi gün boyunca tuvalate çıkamayan insanlar biliyorum . Düşüncesi bile kabus . Vardır bir sebebi . Doktora baktırsan belki bir çözüm vardır
Bende ekmeği sadece kahvaltı da yiyorum...Ben ekmeği sadece kahvaltılık seyler yerken yiyorum . Onun dışında çorbada dahi yemem . Mesela çorbanın içine un bakliyat şehriye gibi seyler oluyor . Zaten ekmek yerine geçiyor onlar
Dört günde çok . Bizim bağırsakları ishal yapan çaylar seninkini normal çıkartır belki :) ben form çayı birtane içsem ishal olurunBen bugün de olmasaydi 4gun olacaktı herhalde..
İshal yapan şeyler mi yesem
Form çayı da işe yaramadı.. lahana da..Dört günde çok . Bizim bağırsakları ishal yapan çaylar seninkini normal çıkartır belki :) ben form çayı birtane içsem ishal olurun
Sende değilde bağırsaklarında olduğu kesin . Kuru seyler seni mahveder .Form çayı da işe yaramadı.. lahana da..bende sorun var galiba
Aynen öyle , ne yapcam bilmiyorum..Sende değilde bağırsaklarında olduğu kesin . Kuru seyler seni mahveder .
Kaç ml yapıyorsunuz Leslie yi? 30 dk yı geçemedim ben özellikle zıplama hareketinden sonra belim ağrıdı. Daha önce ip atlıyordum hemen sonrasında belimden ve ayağımdan rahatsızlandığım için mesafeli yaklaşıyorum birazLeslie mi yaptım. Düzene devam inşallah Allah’ın izniyle başaracağız arkadaşlar. Umutlar tükenmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?