Sadece zayiflayalim

Denicem.. ya benim içtiğim kayısı çayı vardı onu bulamadım. Bulsam çok işime yarıyor..kahvaltıdan sonra içiyordum..
Şuan mesela baskı hissediyorum ama yok yani..
Bağırsaklar iyi çalışmıyor demekki . Yedi gün boyunca tuvalate çıkamayan insanlar biliyorum . Düşüncesi bile kabus . Vardır bir sebebi . Doktora baktırsan belki bir çözüm vardır

Bağırsaklar iyi çalışmıyor demekki . Yedi gün boyunca tuvalate çıkamayan insanlar biliyorum . Düşüncesi bile kabus . Vardır bir sebebi . Doktora baktırsan belki bir çözüm vardır
Ben bugün de olmasaydi 4gun olacaktı herhalde..
İshal yapan şeyler mi yesem

Ben ekmeği sadece kahvaltılık seyler yerken yiyorum . Onun dışında çorbada dahi yemem . Mesela çorbanın içine un bakliyat şehriye gibi seyler oluyor . Zaten ekmek yerine geçiyor onlar

Ben ekmeği sadece kahvaltılık seyler yerken yiyorum . Onun dışında çorbada dahi yemem . Mesela çorbanın içine un bakliyat şehriye gibi seyler oluyor . Zaten ekmek yerine geçiyor onlar
Bende ekmeği sadece kahvaltı da yiyorum...
Akşam yemiyorum...

Selam herkese. 3 gün tatil olunca düzenim de bozuldu. Bir de cuma akşamı hastalandım. 2 gün erken. Zaten canım hep tatlı istiyordu. Yedim ben de hafta sonu. Ama sabah canım bir şey istemedi sadece bir bardak süt içtim. Bugün hava güzel yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum. Hasta olunca spor da yapmadım. Zaten hep de gezdik fırsat da kalmadı. Bakalım cuma kaç kg çıkacağım. Şu 3 gün özellikle çok dikkat ederek devam inşallah.

Leslie mi yaptım. Düzene devam inşallah Allah’ın izniyle başaracağız arkadaşlar. Umutlar tükenmez..
Kaç ml yapıyorsunuz Leslie yi? 30 dk yı geçemedim ben özellikle zıplama hareketinden sonra belim ağrıdı. Daha önce ip atlıyordum hemen sonrasında belimden ve ayağımdan rahatsızlandığım için mesafeli yaklaşıyorum biraz

Günaydın kızlar.Bu sabah uzun zamandır Yemediğim yarım simit,iki dilim sucuk,üç zeytin,bir yumurta,bir yemek kaşığı tahin pekmez, domates,salatalık,çok az lor peyniri ve çok az çokokrem.Kizlar asla az yemekten vazgecmeyin.Asla kilo almıyoruz.Bu sabah 500 kalori ile kapattım.Aksam da 500 alırım .1000 kalori ile tamamdır .Kalori hesabı çok güzel işe yarıyor.

Sabah yine 2 haşlanmış yumurta, 2 küçük dilim çavdar ekmeği, yarım kk beyaz peynir ve domates yedim.
Arada bir tane Piko yedim, öğretmenim teneffüsler çok kısa, öyle evden bir şeyler hazırlayıp yiyecek kadar vakit olmuyor malesef. O yüzden hazır atıştırmalıkları tercih ediyorum.
Öğlen evde yiyeceğim 3 gibi. Ton balıklı salata yapacağım bol yeşillikli, içine 1-2 kaşık haşlanmış yeşil mercimek eklemeyi düşünüyorum ekmek yerine.
Akşam menüm de belli, 2-3 biber dolması, biraz da haşlanmış tavuk. Dolma yediğim için ekmek yemem artık

Merhaba kızlar. Bugün spor yok hava da yağmurlu evde egzersizlerimi yaparsam yaparım akşam gidince. İftara da bir kase şehriye çorbası ve iki parça peynirli börek çayla kahvaltı gibi yapmayı düşünüyorum. Yani 600 700 kaloriyle bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…