Sadece zayiflayalim

Suyu zorladım herhalde . Meyveden tiksindim yeminle bir süre yemem herhalde . Bide ıhlamur falan . Bu bahaneyle mutfak halısını yıkamaya vercem .

Çok geçmiş olsun canım.Ama dikkat etmemiz yeter sadece.Cok aşırıya gitmemeliyiz.Acaba usuttunmu
Aşırıya gittiğim yok aslında . Öğleden sonra güzel yemiştim . Akşam aç bile değildim . Belkidw dün uzun yürüdüm . Terledim çok . Hava güzeldi . Belkide biraz üşüttüm

Ya şu Leslie yi bilen beri gelsin..
Şimdi ben videoları indirdim ama netten de bakıyorum..
Hareketler aynı ama lastik falan kullandıkları var.. acaba sonradan dakikalri uzatıp, eklememi yapti,
Kafam karıştı iyice..

Afiyet olsun
Bende başlıycam bu hafta kabak detoksuna inşaallah

Kızlar yaklaşık iki haftadır düzenli besleniyorum sadece 3 kere filan kaçamak yaptım ama hergün yeşil çayımı içtim ve suyumu bol bol içtim 3 litre civarı ama halen ödemim gitmiyor tuzu da azalttım ekmek hiç yemiyorum ellerim acaip şiş ya rahatsız ediyo beni anlamadım gitti bu hafta belkide yarın KABAK DETOKSU başlıycam faydasını görür müyüm deneyen arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim

Ben daha yeni başladım inşaallah işe yarar.
Şuan ikinci kez yiyorum.. daha da birşey yenmiyor zaten.. umarım başarabilirim

Biz de yeni başladık. Ödem attırıyo diyolar yapan arkadaşlarım var ama bakalım bizde napıcak

Sabah 2haşlanmış yumurta,bir dilim beyaz peynir ve yeşillik
Öğleye 4yemek kaşığı yağsız tuzsuz kabak yemeği ve 2kaşık yoğurt
Arada yeşil çay
Akşam 4yemek kaşığı kabak ve 2kaşık yoğurt Yedim.
Birazdan yani yatmadan da bir bardak süt içicem bugün de böyle bitti

Bu yağsız tuzsuz kabak yemeği nasıl oluyor onu bir anlasam . Soğan falan varmı içinde .

Selam kızlar.Oncelikle şunu belirtmek isterim.Lutfen sağlığımıza dikkat ederek kilo verelim.Zamanin hiç önemi yok.Belki tartıda belli olmaz ama gerçekte olmayan giysiler oluyorsa zayifliyoruz demektir Ben ikinci haftaya girdim .On numara kacamaklar yaptım.Ama şimdi kalori raporlarına baktım 1300 kaloriye geliyor günlük ortalama kalorim.Bugun pantolunumu denerken dedim herhalde kilo aldım olmaz dedim.Ama oldu yani aslında kilo almıyoruz.Buda yavaş kilo verdiğimiz için.Ben şahsen diyet yapmayı özledim.Zaten bugün tatlı olarak sadece bir külah sade dondurma yedim .Ama ondan önce hamburger ve çok az kısır yemistim.Ayrica yoğurt kürü devam ediyorum.Tabi bu arada grip oldum.Yesil çay falan içiyorum.Merak etmeyin gidicek bu kilolar.Hem ramazan da dikkat ederiz.Hem yaz geliyor hava sıcak olucak bol karpuz bol yürüyüş ve ter mutlaka güzel kilolar veririz yani.Ben inanıyorum .

Çok ikna edici bi yazı sağol valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…