Sadece zayiflayalim

Selam herkese. Cuma akşamı da 1 saat 40 dk yürüyüş yaptım. Gece yatmadan da hafif tempoda yarım saat Leslie yaptım. Cumartesi sabah erken kalkıp 100 dk Leslie yaptım. Dün hiç spor yapmadım ama temizlik yaptım 3-4 saat hep hareket halinde idim. Oğluma ödev yaptırdım derken yoruldum zaten. Cumartesi sabahı tam 65.00 idi kilom. O 500 g fazlalık gitmişti. Annem geldi yirmi gün burada.Bakalım ne kadar dikkat edebilirsem artık.

Bende şimdi azcik peynir , bir kaç tane zeytin yedim..
Misafirim var kek yapicam ama fazla yemem,,
Az önce tartildim 68.1dim gram gram gidiyor.
Şimdi birşey sorcam ben 3gundur tuvalete çıkamıyorum, bu çıkan kiloyu ne kadar hesaplamam lazım eksik olarak..

Merhaba ben bugunden itibareb basliyorum esimle karar verdik. 5 veya 7 gunluk bi detoksla baslayip sonrasinda Karatay diyetiyle devam edecez insAllah ve tabiki eliptik bisiklet ve yuruyusude devre sokacaz insAllah. En az 40 kilo vermem gerekiyor. Herkese kolayliklar diliyorum saglicakla

Bravo vallahi sen çok güzel gidiyorsun.

Günaydın kızlar.Bu sabah biraz kuymak yani mıhlama , zeytin,bir yemek kaşığı bal,7 adet küçük kepekli galete yedim.Seker olayını baya azalttık.Bakalim artık nasıl olucak bu cuma.

Normalde günlük olarak 300 Gr biliyorum .Seninde 900 Gr yapar .1 kilo de gitsin işte.

Hiç 40 kiloyu gözünde büyütme.Cok kilo daha çabuk veriliyor.Az kiloyu vermek daha zor oluyor.Ben inan beş kiloyu vermek için 5 ay uğraştım desem yeridir.Simdi bir 5 kilo için 5 ay daha ugrasicam sanırım.

Ne güzel eşinle beraberse daha da kolay olur. Tek yaptın mı o yedi mi olmuyo zaten. Destek iyidir

Bugün iki tabak ekmeksiz kıymalı kabakkucuk kase domates çorbası ve salata yedim .Artık daha yemiycem .Şeker zaten tüketmeye özen gösteriyorum.

Tok ve elbiseler ile tartiliyorum.71 kere çıkıyorum.Bu 70 rakamindan kurtulamadim gitti.
Ben elbiselerle tartilinca 69. 6 falan geliyorum artık..
Bugün bir dilim kek, azcik manti, iki de kurabiye yedim..
Oglendi yani yediğim.. zaten kahvaltı da iki üç çatal peynir ve 3tane zeytin yemiştim..
Daha bir şey yemem.
Tarçınlı türk kahvemi de içtim.. şimdi de kayısı çayı içiyorum..
Arkadaşımda zayıflamıssin dedi karnım zaten şiş ama ona rağmen azalmış dedi..
Termal korse almayı düşünüyorum..

Hiç 40 kiloyu gözünde büyütme.Cok kilo daha çabuk veriliyor.Az kiloyu vermek daha zor oluyor.Ben inan beş kiloyu vermek için 5 ay uğraştım desem yeridir.Simdi bir 5 kilo için 5 ay daha ugrasicam sanırım.
Buyutmuyorum aslinda ama gercekten surekli baslayip ve bozmaktan biktim bu kez cok kararliyim irademi nefsimi terbiye edecem insAllah bu arada sigarayida birakacam Allahin izniyle... aslinda yavas yavas vermek daha saglikli kac kilo vermen gerekiyor? Cvp vermek istemezsen anlarim Allah kolaylik versin ❤
Ne güzel eşinle beraberse daha da kolay olur. Tek yaptın mı o yedi mi olmuyo zaten. Destek iyidir
Bi yaptik iyi oluyor gercekten biraz sikintili donem gecirdik (dis gebelik gecirdim) bozduk simdi tekrar birlikte basliyoruz benden hevesli bi vermesi gereken 10 kilo var. Dedtek sart valla ban yalniz yaptigimda cok fazla zorlandim. Allah kolaylik versin ❤

O halde :
Kazamiz mübarek olsun arkadaslar :))

haftasonu yogunduk.bildirim de gelmeyince sanki yazilmamis gibi dusundum.ama masallah epey hareketli burasi :) haftasonu anneme kahvaltiya gittik.orda cavdar ekmegini biraz abarttim tahin pekmezle.ama aksamina dikkat ettim.bu arada 2 haftadir filan yapay tatli sey yemedigimden midir nedir meyveler oyle guzel geliyor ki.yediklerimden daha bir lezzet alir oldum.benimki zaten diyet gibi degil.tatli abur cubur fast food hamur isi ve beyaz ekmek yememek diyeti 6 aylik bebegim 1 yasina geldiginde fit olucam insallah.

ben Hande Polat'tan aldım, bitki konusunda tek güvendiğim isim. Berfin Gürsoy'un sayfasında görmüştüm instagramda, reklam sandım önce ama meğer kadın efsaneymiş yani reklamsa da dibine kadar hak ediyor reklamı. bu arada çayını değil özünü aldım ki daha etkili onu tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…