Bravo vallahi sen çok güzel gidiyorsun.Selam herkese. Cuma akşamı da 1 saat 40 dk yürüyüş yaptım. Gece yatmadan da hafif tempoda yarım saat Leslie yaptım. Cumartesi sabah erken kalkıp 100 dk Leslie yaptım. Dün hiç spor yapmadım ama temizlik yaptım 3-4 saat hep hareket halinde idim. Oğluma ödev yaptırdım derken yoruldum zaten. Cumartesi sabahı tam 65.00 idi kilom. O 500 g fazlalık gitmişti. Annem geldi yirmi gün burada.Bakalım ne kadar dikkat edebilirsem artık.
Normalde günlük olarak 300 Gr biliyorum .Seninde 900 Gr yapar .1 kilo de gitsin işte.Bende şimdi azcik peynir , bir kaç tane zeytin yedim..
Misafirim var kek yapicam ama fazla yemem,,
Az önce tartildim 68.1dim gram gram gidiyor.
Şimdi birşey sorcam ben 3gundur tuvalete çıkamıyorum, bu çıkan kiloyu ne kadar hesaplamam lazım eksik olarak..
Hiç 40 kiloyu gözünde büyütme.Cok kilo daha çabuk veriliyor.Az kiloyu vermek daha zor oluyor.Ben inan beş kiloyu vermek için 5 ay uğraştım desem yeridir.Simdi bir 5 kilo için 5 ay daha ugrasicam sanırım.Merhaba ben bugunden itibareb basliyorum esimle karar verdik. 5 veya 7 gunluk bi detoksla baslayip sonrasinda Karatay diyetiyle devam edecez insAllah ve tabiki eliptik bisiklet ve yuruyusude devre sokacaz insAllah. En az 40 kilo vermem gerekiyor. Herkese kolayliklar diliyorum saglicakla
Ne güzel eşinle beraberse daha da kolay olur. Tek yaptın mı o yedi mi olmuyo zaten. Destek iyidirMerhaba ben bugunden itibareb basliyorum esimle karar verdik. 5 veya 7 gunluk bi detoksla baslayip sonrasinda Karatay diyetiyle devam edecez insAllah ve tabiki eliptik bisiklet ve yuruyusude devre sokacaz insAllah. En az 40 kilo vermem gerekiyor. Herkese kolayliklar diliyorum saglicakla
67,1diyelim o zamanNormalde günlük olarak 300 Gr biliyorum .Seninde 900 Gr yapar .1 kilo de gitsin işte.
Ben 67.7 i görmüştüm ne güzel.Simdi 69.5 lerdeyim .Zaten eskisi kadar çok fazla kafama takmıyorum.Sonucra elimden geleni yapıyorum Artık ne olursa olur.Ne yapalim67,1diyelim o zaman
Ben elbiselerle tartilinca 69. 6 falan geliyorum artık..Tok ve elbiseler ile tartiliyorum.71 kere çıkıyorum.Bu 70 rakamindan kurtulamadim gitti.
Buyutmuyorum aslinda ama gercekten surekli baslayip ve bozmaktan biktim bu kez cok kararliyim irademi nefsimi terbiye edecem insAllah bu arada sigarayida birakacam Allahin izniyle... aslinda yavas yavas vermek daha saglikli kac kilo vermen gerekiyor? Cvp vermek istemezsen anlarimHiç 40 kiloyu gözünde büyütme.Cok kilo daha çabuk veriliyor.Az kiloyu vermek daha zor oluyor.Ben inan beş kiloyu vermek için 5 ay uğraştım desem yeridir.Simdi bir 5 kilo için 5 ay daha ugrasicam sanırım.
Bi yaptik iyi oluyor gercekten biraz sikintili donem gecirdik (dis gebelik gecirdim) bozduk simdi tekrar birlikte basliyoruz benden hevesli bi vermesi gereken 10 kilo var. Dedtek sart valla ban yalniz yaptigimda cok fazla zorlandim. Allah kolaylik versin ❤Ne güzel eşinle beraberse daha da kolay olur. Tek yaptın mı o yedi mi olmuyo zaten. Destek iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?