Sadece zayiflayalim

Sabah kahvaltisini yaptım erken saatte.
Arada yeşil çay ve tarçınlı türk kahvemi içtim..
Öğlen de 1kepce çorba, 1kepce türlü , 5 6 tane de manti yedim.. acı biber bide . . Akşam a sdece çorba içerim. Yeter..

Ben de nezle oldum. Koku ve tat alamıyorum. Tat almayınca yemek yemek de işkence gibi. Diyorum hazır böyleyken yemesem daha iyi. Eve gidince nane limon kaynatacağım. Belki biraz iyi gelir. Cumaya kaldı üç gece. Dün de işim olunca spor yapamadım. Bu gece inşallah yapacağım bakalım.

Geçmiş olsun. Bol limonlu sıcacık bi çorba içsen iyi gelir

Kızlar regl öncesi kilo durumu fark eder mi?
Ben aynen devam ediyorum geçen hafta çok iui verdim bu tempoyla, kendimi gerçekten hafiflemiş hissediyorum. Ama iki gündür şişiyorum adeta hissediyorum, regl olacağım ondandır değil mi?
Dayanamadım tartıldım geçen haftadan 200gr fark etmiş sadece.

Evet kesinlikle fark ediyor

Bende tartildim veee 67.4 geldim
Şükür ya Rabbi
Harika çok sevindim .Darısı başıma .Ben baya durakladim.Dasece 300 gram vermişim.Sabah tartildim 69.2 geldim.Onumuzdeki pazartesi inşallah spora basliycam .Bu defada regli yaklaşıyor.Biraz isim zor.

Bugün alışveriş yaptım.Kendime yeni pantolon aldım.32 benden insalllah 30 a düşerim.Eskileri yani bol gelenleri belediyenin kutusuna koyucam.Aksam annemlere gidiyoruz.Kac gündür tatlı yemedim .Ama bilmiyorum bugün yiyenin doğum günü var .Sanırım yiyebilirim gibime geliyor.

Sabah bir yumurta bir dilim peynir
Arada havuç
Öğlen 1 bardak süt
Arada elma
Şimdi akşama da tavuk sote, biraz erişte ve yoğurt
800 kalori yapıyo akşama da bi meyve yersem bugün böyle biter hamdolsun

Harika çok sevindim .Darısı başıma .Ben baya durakladim.Dasece 300 gram vermişim.Sabah tartildim 69.2 geldim.Onumuzdeki pazartesi inşallah spora basliycam .Bu defada regli yaklaşıyor.Biraz isim zor.
Bende duraklamistim biliyorsun...
Artık kıyafetlerle tartilinca 68 görüyorum..
Sende görürsün inşaallah..
Mesela dün akşama doğru çok acıktım zerdeçal ve zencefillii yoğurt yedim..
Gece 3te başım ağrıyordu uyandım.. ilaç icmm lazımdı ve o saatte 1dilim kek yedim...
Ben herseyden yediğim için galiba rahatım

Nasıl yapilio canım.. ne kadar konuyor
Kaybettim bulamadım . Çilekli mangolu salatılıklı falanda vardı . Aklımda demin söylediğim kaldı. Birdaha denk gelirsem yazarım . O arada tel filan çaldı . Bişeylere kızdım falan arada kaynadı . Çok ilgimi çekmişti aslında dikkatli izleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…