Yok onun altına inecek misin diye sordum ama korucam Demişsin zatenDevam tabi ki de..65olayim inşaallah korumaya gecicem.cunki yuzumde gitti. Dün arkadaşımda dedi yuzundende gitmiş diye...
Yani giderse fena olmaz amaYok onun altına inecek misin diye sordum ama korucam Demişsin zaten
Az yeseydin ya canım.. aklın kalmazdı..Öğle yemeğine hastanede diğerleri neyse de irmik helvası vardı ben ne yaptım tabii ki yemedim. İçim gitti çünkü en sevdiğim tatlılardan ama yemedim yiyemedim
Yemedim ya şekeri çokmuş. Kendim yapmış olsam yerdim. Yeseydim kabaklar boşa giderdi :)Az yeseydin ya canım.. aklın kalmazdı..
Dün bitmedi mi kabak...Yemedim ya şekeri çokmuş. Kendim yapmış olsam yerdim. Yeseydim kabaklar boşa giderdi :)
Bitti de yediğim boşa gitmesin diyorum yaniDün bitmedi mi kabak...
Geçmiş olsun. Bol limonlu sıcacık bi çorba içsen iyi gelirBen de nezle oldum. Koku ve tat alamıyorum. Tat almayınca yemek yemek de işkence gibi. Diyorum hazır böyleyken yemesem daha iyi. Eve gidince nane limon kaynatacağım. Belki biraz iyi gelir. Cumaya kaldı üç gece. Dün de işim olunca spor yapamadım. Bu gece inşallah yapacağım bakalım.
Evet kesinlikle fark ediyorKızlar regl öncesi kilo durumu fark eder mi?
Ben aynen devam ediyorum geçen hafta çok iui verdim bu tempoyla, kendimi gerçekten hafiflemiş hissediyorum. Ama iki gündür şişiyorum adeta hissediyorum, regl olacağım ondandır değil mi?
Dayanamadım tartıldım geçen haftadan 200gr fark etmiş sadece.
Herkese günaydın kızlar.Sabah tartildim.69.2 geldim.Sekeri tamamen bıraktım.Gunde bir adet meyve tüketiyorum.İnanin insanı sırf şeker kilo aldırıyor.Ben hafif kacamaklarda yapmıştım.Ama tabi hiç geceleri yemedim.Kuru yemişler ise baya bir azalttim.Yani kızlar gerçekten şeker çok fena bir şey .300 gram vermişim.Esimin gitmesini bekleyemedim.Basladim dikkat etmeye .
Harika çok sevindim .Darısı başıma .Ben baya durakladim.Dasece 300 gram vermişim.Sabah tartildim 69.2 geldim.Onumuzdeki pazartesi inşallah spora basliycam .Bu defada regli yaklaşıyor.Biraz isim zor.Bende tartildim veee 67.4 geldim
Şükür ya Rabbi
Bende duraklamistim biliyorsun...Harika çok sevindim .Darısı başıma .Ben baya durakladim.Dasece 300 gram vermişim.Sabah tartildim 69.2 geldim.Onumuzdeki pazartesi inşallah spora basliycam .Bu defada regli yaklaşıyor.Biraz isim zor.
Nasıl yapilio canım.. ne kadar konuyorİnstagramda gördüm . Detoks suyu yapalım . Zencefil limon suyu ve su .
Dur birdaha bakayım bulursam . Keşfette gördüm . Dört farklı tarif var. Bir sürahiye iki parça zencefil ve bir limon suyu döktü . Üzerini suyla doldurdu ağzına kadarNasıl yapilio canım.. ne kadar konuyor
Kaybettim bulamadım . Çilekli mangolu salatılıklı falanda vardı . Aklımda demin söylediğim kaldı. Birdaha denk gelirsem yazarım . O arada tel filan çaldı . Bişeylere kızdım falan arada kaynadı . Çok ilgimi çekmişti aslında dikkatli izleyemedimNasıl yapilio canım.. ne kadar konuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?