Sadece zayiflayalim

esle beraber yapmak en guzeli.ben tek yapiyorum malesef.o hep onumde aburcuburlar hamurisleri ne var ne yok yiyor.zor oluyor ama direndikce kendime guvenim geliyor.yarin da dogumgunum.pasta kesilir herkes yer ben cay icerim :) hamurisi ve aburcuburu kesmek bile ilk kilolalarin gitmesini saglar.zamanla yemekler de degisir.saglikli yemekler pisirilir.kolay gelsin sana da :)

Valla kızlar ben bugün öğlen saat 3 gibi iki tabak kıymalı dereotlu kabak,salata,bir küçük kase eristeli domates çorbası yedim.Daha hiç bir şey yemedim yememeye de kararlıyım .Su içtim , şekersiz neskafe ve yeşil çay içtim.Artik bu 5 kiloyu temmuza kadar vermek istiyorum.Umarim daha fazla veririm .

Bugün öğlen yarım ekmek et döner yemek zorunda kaldım okulda, mahvettim diyeti diye düşünürken biraz önce kalorisinin 308 olduğunu gördüm.çok mutluyum :)
En sevdiğim çikolatanın kalorisi bile daha fazlaymış ki her gün yiyordum önceden.
Ufacık porsiyonları yiyoruz ama paketli gıdaların müthiş kalorisi var. Gerçekten alışkanlıkları değiştirmek lazım.

Kesinlikle.Ayrica döner ekmek yerken mutlaka ekmeğin içini aldırmadı tavsiye ederim.Ben genelde ekmek yemiyorum.Ama dışarda yediğim zaman içini yemem aldiririm.Nerden kalori kisarsak oradan kardir.

Aynen bir çikolatalı gofret yiyeceğimize yarım ekmek döner çok mantıklı . Hiç değilse karnın doyar .

Şimdi kızlar birşey sorcam..
Bugün çok sık tuvalete gittim,idrara
Az önce yine gidecektim, bir tartilayim bakayım dedim farkedermi diye,
69.6 geldim
Tuvaletten sonra 68.6ydim
Ve sonrasında su içtim yine 1litreye yakın şuan 69gosteriyo.. sudan farkeder mi tartı bu kadar.. yani 1kiloya yakın beynim yandı..
Akşamları çok tartilmam ama deneme amaçlı yaptım..

Aynen yalniz yaptigimda en zoru bana surekli isin yogun kosturuyorsun halden dusersin diyip zorluyordu fakat simdi birlikte yaptigimiz icin yok yeme saglikli beslenelim falan diyo spora tesvik ediyor. Yemekler daha basit oluyo vs vs. Bu arada Dogum gunun kutlu olsun Allah saglikli huzurlu omurler versin insAllah ve kolayliklar versin

Herkese günaydın kızlar.Sabah tartildim.69.2 geldim.Sekeri tamamen bıraktım.Gunde bir adet meyve tüketiyorum.İnanin insanı sırf şeker kilo aldırıyor.Ben hafif kacamaklarda yapmıştım.Ama tabi hiç geceleri yemedim.Kuru yemişler ise baya bir azalttim.Yani kızlar gerçekten şeker çok fena bir şey .300 gram vermişim.Esimin gitmesini bekleyemedim.Basladim dikkat etmeye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…