esle beraber yapmak en guzeli.ben tek yapiyorum malesef.o hep onumde aburcuburlar hamurisleri ne var ne yok yiyor.zor oluyor ama direndikce kendime guvenim geliyor.yarin da dogumgunum.pasta kesilir herkes yer ben cay icerim :) hamurisi ve aburcuburu kesmek bile ilk kilolalarin gitmesini saglar.zamanla yemekler de degisir.saglikli yemekler pisirilir.kolay gelsin sana da :)Buyutmuyorum aslinda ama gercekten surekli baslayip ve bozmaktan biktim bu kez cok kararliyim irademi nefsimi terbiye edecem insAllah bu arada sigarayida birakacam Allahin izniyle... aslinda yavas yavas vermek daha saglikli kac kilo vermen gerekiyor? Cvp vermek istemezsen anlarimAllah kolaylik versin ❤
Bi yaptik iyi oluyor gercekten biraz sikintili donem gecirdik (dis gebelik gecirdim) bozduk simdi tekrar birlikte basliyoruz benden hevesli bi vermesi gereken 10 kilo var. Dedtek sart valla ban yalniz yaptigimda cok fazla zorlandim. Allah kolaylik versin ❤
O halde :
Kazamiz mübarek olsun arkadaslar :))
Kesinlikle.Ayrica döner ekmek yerken mutlaka ekmeğin içini aldırmadı tavsiye ederim.Ben genelde ekmek yemiyorum.Ama dışarda yediğim zaman içini yemem aldiririm.Nerden kalori kisarsak oradan kardir.Bugün öğlen yarım ekmek et döner yemek zorunda kaldım okulda, mahvettim diyeti diye düşünürken biraz önce kalorisinin 308 olduğunu gördüm.çok mutluyum :)
En sevdiğim çikolatanın kalorisi bile daha fazlaymış ki her gün yiyordum önceden.
Ufacık porsiyonları yiyoruz ama paketli gıdaların müthiş kalorisi var. Gerçekten alışkanlıkları değiştirmek lazım.
Aynen bir çikolatalı gofret yiyeceğimize yarım ekmek döner çok mantıklı . Hiç değilse karnın doyar .Bugün öğlen yarım ekmek et döner yemek zorunda kaldım okulda, mahvettim diyeti diye düşünürken biraz önce kalorisinin 308 olduğunu gördüm.çok mutluyum :)
En sevdiğim çikolatanın kalorisi bile daha fazlaymış ki her gün yiyordum önceden.
Ufacık porsiyonları yiyoruz ama paketli gıdaların müthiş kalorisi var. Gerçekten alışkanlıkları değiştirmek lazım.
Aynen hem daha doyurucu oluyo hem de daha masum gibi geliyoBen döner yersem dürüm tercih ediyorum mümkünse .
Bende mecburen, dürüm yiyorum, normalde tavuk yemem ama donerde seviyorum hele tombik ekmekteBen döner yersem dürüm tercih ediyorum mümkünse .
Evet kesinlikle aldırırım, kalorisi de bir yana ekmek içini hiç sevmem :)Kesinlikle.Ayrica döner ekmek yerken mutlaka ekmeğin içini aldırmadı tavsiye ederim.Ben genelde ekmek yemiyorum.Ama dışarda yediğim zaman içini yemem aldiririm.Nerden kalori kisarsak oradan kardir.
Kesinlikle büyük şok etkisi yarattı bende, üstelik günlerdir ilk defa hem karnım hem gözüm doydu :)Aynen bir çikolatalı gofret yiyeceğimize yarım ekmek döner çok mantıklı . Hiç değilse karnın doyar .
Ben de dürüm çok severim aslında ama burda ince lavaş bulunmuyor, çok kalın yapıyorlar dürümü onu hiç sevmiyorum.Ben döner yersem dürüm tercih ediyorum mümkünse .
Harika tebrik ederim umarim istedigin hedefe ulasirsin masAllah diyimde nazar degmesinMasal58 ben 60 kiloya inmeye çalışıyorum.Asil hedefim 10 kilo.Su anda 69.5 kiloyum .74 yada 75 kilo civarriydim.Asil hedefim 55 .Şimdi 64 kiloya düşen bile acaip sevinirim.
Aynen yalniz yaptigimda en zoru bana surekli isin yogun kosturuyorsun halden dusersin diyip zorluyordu fakat simdi birlikte yaptigimiz icin yok yeme saglikli beslenelim falan diyo spora tesvik ediyor. Yemekler daha basit oluyo vs vs. Bu arada Dogum gunun kutlu olsun Allah saglikli huzurlu omurler versin insAllah ve kolayliklar versinesle beraber yapmak en guzeli.ben tek yapiyorum malesef.o hep onumde aburcuburlar hamurisleri ne var ne yok yiyor.zor oluyor ama direndikce kendime guvenim geliyor.yarin da dogumgunum.pasta kesilir herkes yer ben cay icerim :) hamurisi ve aburcuburu kesmek bile ilk kilolalarin gitmesini saglar.zamanla yemekler de degisir.saglikli yemekler pisirilir.kolay gelsin sana da :)
Ne güzel. Az kalmış artık 65te duracak mısın devam mıBende tartildim veee 67.4 geldim
Şükür ya Rabbi
Devam tabi ki de..Ne güzel. Az kalmış artık 65te duracak mısın devam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?